Επαφές Στάη με Alter – ΣΚΑΪ

Άνεργοι και εργαζόμενοι παρουσιαστές ψάχνουν κανάλι. Πυκνώνουν οι επαφές του Ν. Χατζηνικολάου, αλλά και της Έλλης Στάη, με εκπροσώπους ή μετόχους τηλεοπτικών σταθμών, ενώ στο τραπέζι είναι πλέον και το όνομα της Μαρίας Χούκλη.
Αναλυτικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του. Συναντήθηκε με τον Β. Βαρδινογιάννη, τον Χ. Λαμπράκη και τον Κώστα Γιαννίκο τις τελευταίες ημέρες, ενώ έχει επικοινωνία και με τον Φώτη Μπόμπολα και εκκρεμεί μια συνάντηση με την πλευρά του συγκροτήματος Αλαφούζου, τη βδομάδα που ξεκινάει, και μια δεύτερη επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού. Παράλληλα η Έλλη Στάη, περιμένοντας ακόμη την πρόταση του Mega, το μεσημέρι της Πέμπτης είδε τον Κώστα Γιαννίκο, παρουσία του Κοσμά Σφαέλλου, ενώ είχε επαφές και με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου. Την ίδια ώρα ο Γ. Παπουτσάνης συνέφαγε σε κεντρικό εστιατόριο με τη Μαρία Χούκλη, ενώ στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο Αλέξης Παπαχελάς, με εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων καναλιού και μια τηλεκριτικό. Επίσης από το Mega, μέσω επισήμων διαύλων, μεταδίδουν… ανεπίσημα πως η πόρτα στον Χατζηνικολάου είναι «ερμητικά κλειστή».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Χρήστου Λαμπράκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, καθώς η πλευρά Λαμπράκη είναι αμετάπειστη. Εκείνος όμως που είναι κατηγορηματικός είναι ο Γιώργος Μπόμπολας, ο οποίος δεν έχει συγχωρέσει τη στάση του δημοσιογράφου μετά την απομάκρυνσή του από το Mega. Ενώ
ο Φώτης Μπόμπολας αφήνει ανοιχτό ένα ενδεχόμενο επιστροφής, το βέτο του Γ. Μπόμπολα εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Επίσης εμπόδια θέτουν για την επιστροφή του ο Γιάννης Πρετεντέρης (είχε συμμετάσχει και στην παρουσίαση του βιβλίου της Α. Παναγιωταρέα…) και ο Χ. Παναγιωτόπουλος, σημερινός διευθυντής ειδήσεων. Η πρόταση του Ν. Χατζηνικολάου είναι μόνο για την παρουσίαση ειδήσεων.
Στη συνάντηση με τον Β. Βαρδινογιάννη, αν και αρχικά δεν τέθηκε θέμα Star, ως εναλλακτική επιλογή, προς το τέλος της συνάντησης κατατέθηκε η πρόταση στο τραπέζι ως ενδεχόμενο. Η πρόταση περιλαμβάνει την ανάληψη διευθυντικής θέσης με συγκεκριμένο μπάτζετ, κι αν υλοποιηθεί θα σημάνει ή τη μετακίνηση σε άλλη θέση του Σ. Μαλέλη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του 2009, ή το πράσινο φως για την επιστροφή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση με τον Κώστα Γιαννίκο. Ο Ν. Χατζηνικολάου φέρεται να επανέλαβε την πρόταση για θέση παρουσιαστή και μόνο, αναγνωρίζοντας την πρωτοκαθεδρία των Σφαέλλου- Χαλάτση, με μια αμοιβή που κινείται σε λογικά πλαίσια. Η επόμενη συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star θα γίνει εντός της επόμενης βδομάδας.
Πρόταση για «Ελεύθερο Τύπο»

Αν πάντως δεν υπάρξει συμφωνία με κανένα κανάλι, ο Ν. Χατζηνικολάου έχει ανοιχτή πρόταση από τη Γιάννα Αγγελοπούλου να αναλάβει τη γενική διεύθυνση του «Ελεύθερου Τύπου», μέχρι η επιχειρηματίας να στήσει τον δικό της τηλεοπτικό σταθμό. Εκτιμάται πως με αυτήν την ιδιότητα θα μπορεί να εμφανίζεται και στα δελτία.


Σχολιάστε εδώ