Αποστολικά και… άλλα

Μάλλον παγωμένα είναι τα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

Ετοιμάζει κείμενο κατά του άρθρου 16 μερίδα βουλευτών, που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, θα ξεπεράσει τις 40 υπογραφές. Και είναι κομματάκι δύσκολο να διαγράψεις τόσο μεγάλο αριθμό. Χάνεσαι… Και για να μη χαθούμε κάνουμε τη μομφή μας.

Ο Πάχτας ξαναγυρίζει και έχει μια μεγάλη καούρα… Και έλεγα κι εγώ γιατί έχω βαρυστομαχιάσει. Άντε με το καλό και υπουργός του Γιώργου…

Ήρθε η γρίπη των πτηνών στην Αγγλία. Προσοχή στα κλωσο-πουλάκια σας, κύριοι που πηγαινοερχόσαστε κρυφίως εις τα Λονδίνα. Ο κίνδυνος να αρρωστήσετε από τη γρίπη των πτηνών είναι μεγάλος.

Φαντάσου, αντί να κινδυνεύουν τα πλοία στο ταξίδι, κινδυνεύουν περισσότερο στα λιμάνια από τις γνωστές ελλείψεις. Κύριε Κεφαλογιάννη, σώσον μας.

Και εκεί που ο «καταλληλότερος» σχεδίαζε την επιστροφή του, ήρθε ο Γιώργος και του πήρε τη χαρά μετά την εμφάνισή του στη Βουλή.

Τι αγωνία και αυτή των Σημίτιδων να μας πουν ότι ο Γιώργος δεν πήγε καλά προχθές στη Βουλή. Άραγε γιατί ανησυχούν τόσο; Δεν δικαιούται ο Γιώργος να έχει πολλές εμφανίσεις στη Βουλή ή δεν είναι ικανός; Απέδειξε ότι δικαιούται και ότι μπορεί όταν θέλει…

Μπορεί να μίλησαν οι δύο αρχηγοί στη Βουλή, αλλά ο Ευάγγελος είναι ο μεγάλος κερδισμένος. Χωρίς να σπάσει αβγά, απλώς τα τσούγκρισε, έκανε ομελέτα για το άρθρο 16. Και τον Γιώργο τσάκισε και το άρθρο 16 δεν θα αφεθεί στην απλή πλειοψηφία της επόμενης Βουλής. Είναι ο τύπος που λέει ότι ένα χάσμα δεν μπορείς να το διαβείς με απλά βηματάκια, αλλά με άλματα. Το τόλμησε και νίκησε…

Αγαπητέ πρόεδρε, γνωρίζεις εσύ καλύτερα από τον καθένα ότι με ένα αστειάκι δεν μειώνεσαι, όπως και με ένα αστειάκι που εσύ το «σοβαρεύεις» δεν γίνεσαι πρωθυπουργός, ότι ο πολιτικός σου πολιτισμός επιτρέπει τέτοιες κινήσεις. Μην ακούς τους φιρφιρίκους που θέλουν να σε στείλουν στα τάρταρα επειδή μισούν το επώνυμο Παπανδρέου…

Τι αστείοι, τι γελοίοι είναι κάποιοι τύποι. Κάνουν πολιτικό γεγονός ένα αστειάκι και πιστεύουν οι αστείοι ότι με τα αστεία θα γίνει ο Γιώργος πρωθυπουργός. Αστειότητες, «πράσινοι» σύντροφοι. Ο Γιώργος θα γίνει πρωθυπουργός όταν εσείς οι αστείοι πάψετε να κάνετε αστεία και να λέτε αστεία. Αστειόδερμα…

Πάντα ευγενής, πάντα τζέντλεμαν ο υπουργός Υγείας, μόλις έμαθε για την εισαγωγή του Γιώργου στο Αττικό Νοσοκομείο, έτρεξε να πληροφορηθεί για την υγεία του Γιώργου και να ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Σπάνια ευαισθησία.

ΜΑΤ κίνηση ετοιμάζει ο Καραμανλής για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών. Ονοματάκια μεγατόνων θα ακουστούν, που θα πάθουν ορισμένοι ταραχή… Και μετά στο ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται γιατί ο πρωθυπουργός είναι οπαδός του Αντρέα και μάλιστα ορισμένοι σκέφτονται να του το απαγορεύσουν.

Ο έρωτας έγινε αστροναύτης από φτεροπόδαρος μετά το τελευταίο συμβάν στη NASA. Για τα μάτια του αστροναύτη του Ντισκάβερι μαλλιοτραβιούνται οι ενδιαφερόμενες… Άντε να μας πουν οι ότι οι ερωτευμένοι δεν πετάνε στα σύννεφα.

Μόλις είδαν ότι το κακό μάτι Σημίτη χτύπησε τον Γιώργο κατέφτασαν τόνοι σκόρδα στο Μαξίμου για το κακό μάτι του Μητσοτάκη, για να το ξορκίσουν… Δεν είναι ώρα για τέτοια, λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού…

Να κρεμάς σκόρδα, Γωγώ μου, για να ξορκίσεις το μάτι του Μητσοτάκη, δεν το περίμενα.

Θανατικό σπέρνει στο ΠΑΣΟΚ το κακό μάτι… Γιώργος, Λοβέρδος, Μιλένα στο νοσοκομείο… Περαστικά σας, συντρόφισσα και σύντροφοι.

Ήταν όντως τόσο μεγάλη η κίνηση του Γιώργου για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, που η Αθήνα έπαθε έμφραγμα κυκλοφοριακό στο Σύνταγμα με την πρόταση και τη συζήτηση στη Βουλή.

Το μη χείρον βέλτιστον για το ΠΑΣΟΚ, κοινώς το χοιρινό κρέας βλάπτει άμα ακούς όσους το κουβαλάνε.

Γιώργο, σιδερένιος και μακριά από το κακό μάτι του Σημίτη. Αυτός σε γλωσσοτρώει.

Στο ΠΑΣΟΚ όλο προσδοκούν να εισπράξουν οφέλη και όλο εισπράττουν μηδενικά ολοστρόγγυλα.

Τελικά τα θαύματα δεν κράτησαν ούτε 24 ώρες στο ΠΑΣΟΚ.

Διαφωνούν, ναι ή όχι, ο Χρυσοχοΐδης και άλλοι για την εξέλιξη στο άρθρο 16;

Κουνούσε το κεφάλι ο Σημίτης ακούγοντας τον Γιώργο και μονολογούσε ότι δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.

Γιατί τόση μούγγα για τον Γερμανό από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Γιατί τόση μούγγα και από το ΚΚΕ; Αλήθεια, τι όντως συμβαίνει; Είναι σκάνδαλο, ναι ή όχι; Ποιοι ξεκαθαρίζουν προσωπικούς λογαριασμούς;

Το «καταλληλότερο» μάτι τον έφαγε τον Γιώργο. Λέγαμε για τον γκαντέμη Μητσοτάκη, αλλά ετούτος ο ματιαστής ξεπερνά κάθε όριο.

Σοβαρευτείτε, σύντροφοι, επειδή ο Γιώργος είπε στον Καραμανλή να σοβαρευτεί, δεν σημαίνει ότι κερδίσατε και τις εκλογές.

Αποστόλου το ανάγνωσμα για τη χούντα…

Τηλεφωνική αντιπολίτευση κάνουν οι ΠΑΣΟΚοι. Ο κ. Πρωτόπαπας τηλεφώνησε στον κ. Αβραμόπουλο για το θέμα της μηνιγγίτιδας στα σχολεία των Μεγάρων για να επιληφθεί του θέματος. Δηλαδή αν δεν τηλεφωνούσε ο Χρηστάρας το θέμα δεν θα το έβλεπε ο κ. Αβραμόπουλος… Αν νοιάζεται για την υγεία και όχι για την επικοινωνία ο σκιώδης της υγείας, γιατί το δίνει μικροπολιτικό στις εφημερίδες; Θεέ μου, στείλε μου μηνιγγίτιδα πριν πάθω από τους ΠΑΣΟΚους…

Στο ΠΑΣΟΚ που είπαν δόξα τω Θεώ που είδαν άσπρες μέρες λόγω χιονιά, άρχισαν να κάνουν τσουλήθρες και έσπασαν πόδια και παΐδια. Περαστικά τους και ας προσέχουν γενικώς οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες.

Το Μαξίμου και συγκεκριμένα ο Καραμανλής τα ‘χει πάρει με τους εμπρηστές βουλευτές που δεν ψήφισαν τη διάταξη για τα δάση. Έβαλαν μπουρλότο και έκαψαν τα δάση μας, λένε οι γνωρίζοντες και φυσικά ίσως καεί η γούνα ορισμένων. Λέγεται μάλιστα ότι από μία περιφέρεια, την Α΄ Θεσσαλονίκης, να είναι δύο οι διαφωνούντες, υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Τα παΐδια σπάνε είτε από τσουλήθρες είτε από σανίδα βρεγμένη.

Για ποιους «πράσινους» λένε για δες ποιοι μιλάνε για σκάνδαλα; Αυτοί… και πέφτει το γέλιο…

Είμαστε ένα μεγάλο ακυβέρνητο καράβι… Χωρίς φουρτούνες η κυβέρνηση κοντεύει να βουλιάξει στην ακυβερνησία των πρόωρων εκλογών. Είναι πράγματι οδυνηρό το θέαμα, μου ‘λεγε ένας κορυφαίος «γαλάζιος».

30 κιλά σκόρδα έστειλε ο Ρέππας στη Χ. Τρικούπη για να βάλουν σε όλους και σε όλα τα γραφεία, να εξορκίσουν το κακό μάτι Σημίτη…

Βρε τι ζηλιάρηδες οι «πράσινοι» σύντροφοι. Με το που είδαν να παίρνει βραβείο γκάφας από το CNN ο Αλογοφέσις πήγαν να σκάσουν από το κακό τους… Τόνους χολή έβγαλαν οι σύντροφοι γι’ αυτή τη διεθνή διάκριση του υπουργού… Είναι τόσο ηλίθιοι που αντί να του στείλουν λουλούδια για την γκάφα του στην απογραφή τον έβριζαν…. Τόσο μυαλό διαθέτουν… και θέλουν να μας κυβερνήσουν…

Θετική γνώμη φαίνεται να έχει ο κόσμος και για τη γραμματέα Νέας Γενιάς Βασιλική Κόλλια. Οι νεολαίοι και όχι μόνο έχουν να λένε μόνο καλά λόγια.

Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ