Καθυστέρηση στον «Ελεύθερο Τύπο»

Οι έως τώρα παρεμβάσεις στην εφημερίδα αφορούν στο lay out, ενώ παρά τα όσα ακούγονται για μικρά κείμενα, η εφημερίδα επιλέγει τα ολοσέλιδα θέματα, μεγαλώνοντας απλώς τις φωτογραφίες, θυμίζοντας πολλές φορές περιοδική έκδοση και όχι εφημερίδα επικαιρότητας.

Για την ιδιοκτησία πάντως αυτό που προέχει είναι η υλοποίηση της πρότασης των Ισπανών για την εμφάνιση της εφημερίδας και μετά θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ελεύθερο κανάλι για αγορά. Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι μόλις ακούστηκε ότι τελικά θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα, άρχισαν να μπαίνουν στοιχήματα για το πόσες απολύσεις θα ανακοινωθούν! Τελικά η πίτα θα κοπεί εντός του κτιρίου στους Τράχωνες και παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν πως η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα κάνει την εμφάνισή της, ορισμένοι τονίζουν ότι είναι απρόβλεπτη και τίποτε δεν αποκλείεται.

Το βέβαιο είναι, όπως εκτιμάται, ότι η απουσία της στην καθημερινότητα της εφημερίδας μεγεθύνει τις όποιες αντιθέσεις και αντί για το κλίμα μιας καλής ομάδας με σχέδια και όραμα βγαίνουν προς τα έξω η γκρίνια και οι διχόνοιες. Οι αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες για το πότε θα προχωρήσει η υλοποίηση των σχεδίων των Ισπανών, σε συνδυασμό με την επιβολή πλήρους εντατικοποίησης για το σύνολο του προσωπικού, οδηγούν ακόμη και σε εκρηκτικές καταστάσεις.


Σχολιάστε εδώ