Αποστολικά και… άλλα

Μη μασάτε για πρόωρες εκλογές, είπε ο Καραμανλής. Μη μασάτε το χρήμα του κόσμου, είπε η Βάσω… Μασάτε γιατί χανόμαστε, «γαλαζοπράσινοι» σύντροφοι…

Ρε, αυτοί οι «γαλάζιοι» όχι μόνο μασάνε και τον ταραμά, αλλά δεν βγάζουν ούτε τα κουκούτσια, τα καταπίνουν όλα.

Άμα τη επανεμφανίσει του Δρυ, κλείστε την TV…

Όταν μια κυβέρνηση αρχίζει να απασχολεί τις κουτσομπολίστικες στήλες και όχι τις πολιτικές, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Οι κότες του τέως στην Ελλάδα γεννούν χρυσά αβγά στο Λονδίνο.

Και μετά σου λένε ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα δημοπρασίας τον τρώνε οι κότες. Εδώ στην περίπτωση του τέως γεννούν χρυσά, ολόχρυσα αβγά… δίκροκα.

Ποιος κορυφαίος υπουργάρας ανέκραξε κικιρίκου μετά τη δημοπρασία και γιατί;

Βαρυστομαχιά προκάλεσαν τα ασημικά του τέως στην κυβέρνηση. Και πού να αρχίσουν να τρώνε κιόλας…

Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν τα αβγά τα δίκροκα του Φαμπερζέ να γεννήσουν και να αβγατίσουν εξουσία.

Άλλοι αγόρασαν τα ασημοκούταλα του τέως και άλλοι τρώγονται με τα τζετζερέδια του.

Αν τα ασημοκούταλα έχουν τέτοια αξία, να δεις τι γίνεται με τα τζετζερέδια του. Χαμός…

Ποιος πολιτικός λέγεται γανωτής, γιατί κατά καιρούς γανώνει τα κατσαρολικά του τέως;

Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να τραφεί με φύλλα συκής. Για ένα ποτήρι με φύλλα ελιάς σκότωσε τον αδελφό του στην Καλαμάτα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο που θα έλεγε ο μακαρίτης Καραμανλής.

Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Καραμανλής ακούγοντας τον Μεμά, τον υφυπουργό του νεότερου Καραμανλή, θα έλεγε ότι είμαστε στα σίγουρα ένα απέραντο φρενοβλαβείο…

Ψάξτε τον μεθεπόμενο υφυπουργό γιατί ο επόμενος που φεύγει έχει βρεθεί. Με μια μπουκιά θα τον φάει ο Καραμανλής όταν έρθει η ώρα της κρίσης.

Μη σκοτώσετε τον Νίνη του Παναθηναϊκού, κύριοι της δημοσιογραφίας. Δεν το αξίζει το μεγάλο ταλέντο του.

ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ-εργασία.

Το τι έχει πάλι ξεθαφτεί και βγαίνει στα κανάλια με την περιουσία και τα ασημοκούταλα του τέως δεν περιγράφεται. Έλεος, ας τα ξεπουλήσει όλα ο χριστιανός μπας και ησυχάσουμε και εμείς…

Άλλο πράγμα το ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και άλλο πράγμα το Λαός-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Τα μπερδέψατε τα πράγματα, σύντροφοι.

Καλά, να βγαίνει και να καταγγέλλει ο Δρυς τη ΣΥΝ-εργασία με τον ΛΑΟΣ του Γιώργαρου, είναι για κλάματα η ιστορία. Μήπως άλλες προεκλογικές περιόδους, εποχής «καταλληλότερου», παρακινούσαν τον Γιώργαρο να κατέβει και τον βοηθούσαν με χέρια και με πόδια;

Με τέτοια φαγωμάρα που έπεσε πάλι στο ΠΑΣΟΚ μάλλον τα ασημομαχαιροπίρουνα του τέως αγοράστηκαν από τη Χ. Τρικούπη, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση.

Πάντως ο εκσυγχρονισμός έφερε κουταλοπίρουνα Σουηδίας για να σερβιριστεί στην Ελλάδα.

Αυτοί οι σκιώδεις του ΠΑΣΟΚ τρώγονται μεταξύ τους, αλλά τρώγονται και με τις σκιές τους.

Έγιναν κουμπαριές με τα λαμόγια ή έγιναν τα λαμόγια κουμπάροι; Κουμπαρολαμογιές, λαμογιοκουμπαριές, όπως και να το πεις…

Πάντως πίσω από τη δημοπρασία του τέως κάποιοι κρύβονται. Όταν θα αποκαλυφθούν, θα γίνει χαμός.

Βασ-υλική περιουσία… για τον τέως. Φαίνεται ότι έχει ξεχάσει το ελληνοχριστιανικό ου θησαυρίζετε επί της γης αλλά εν τοις ουρανοίς, κάτι που ξεχνούν και οι παπάδες, οι δεσποτάδες και οι Αρχιεπίσκοποι.

Γιατί λέει οι πλούσιοι και το παπαδαριό δεν πάνε στον παράδεισο και πάνε οι φτωχοί; Διότι έχουν θησαυρίσει επί της γης και δεν φτάνουν τα φτερά τους μέχρι τον παράδεισο και γιατί κάνουν στάση στην κόλαση.

Μωρέ θα γίνει το έλα να δεις στη Χ. Τρικούπη σύντομα, θυμηθείτε το. Και δεν είναι επικοινωνιακό τρικ, έχει βάθος η υπόθεση.

Σιγά μη δουλεύει ο Σημίτης για άλλους, φυσικά για την πάρτη του δουλεύει ο «καταλληλότερος» και ας αφήσουν πολλοί τις ερμηνείες.

Ουφ, πέρασε και η εβδομάδα με τους τέως… Τέως της Σουηδίας, τέως της Ελλάδος, τέως «καταλληλότερος». Θα μου πεις, αφού χάθηκαν οι νυν βρήκαν έδαφος οι τέως.

Σου-ιουδα(ϊ)κό μοντέλο συζήτησαν οι τέως…

Οι απόκριες ήρθαν πιο γρήγορα φέτος. Και μάλιστα με τις μουτσούνες των τέως.

Ξεφουσκο-λεν η Σεγκολέν… Πάει το γαλλικό όνειρο για τη συντρόφισσα σοσιαλίστρια.

Όταν πέσει η βελανιδιά δυστυχώς μένουν τα κούτσουρα του εκσυγχρονισμού.

Κύριε λαμογιοκυνηγέ, κύριε Γιακουμάτε, δεν σώζεται η ανεργία με το να κάνετε τον λαμογιοκυνηγό… Αν ξέρεις όλα τα λαμόγια και τις διευθύνσεις τους, να πας στον Εισαγγελέα, που και εκείνος έχει διεύθυνση. Αν δεν μπορείς να τον βρεις, ρώτα τους «γαλάζιους» κουμπάρους που τον επισκέφτηκαν…

Αν στο ΠΑΣΟΚ ήθελαν να κάνουν μαγκιά με τον κύριο Γιακουμάτο, έπρεπε να μαζεύονταν καμιά χιλιάδα στελέχη και να του κάνουν αγωγή για τη λέξη λαμόγια και να του ζητάνε από 1 ευρώ αποζημίωση ή να τους αποκαταστήσει. Εκεί να δεις ντόρος που θα γινόταν, χαμός. Βέβαια δεν είναι ποτέ αργά για τους ΠΑΣΟΚους.

Κάποιοι «γαλάζιοι» θεωρούν ότι επειδή έχουν απόψεις είναι και σωστές. Κάνουν μεγάλο λάθος. Το σωστό είναι ότι επειδή οι απόψεις τους είναι λάθος είναι σωστό που δεν ασχολείται ο κόσμος.

Δουλειά δεν έχει ο διάολος και γράφουνε βιβλίο για να τον διαολίζουν.

Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, μην κάνετε λάθη.

Ο Γιώργος κατεβάζει στη Β΄ Πειραιά την Μαίρη Κασσιμάτη και όχι άλλο όνομα. Η υπόθεση είναι τελειωμένη εδώ και χρόνια. Ελπίζω οι ανακρίβειές σας να οφείλονται σε λάθος τοπογραφικό… Μη μασάτε.


Σχολιάστε εδώ