Πώς διασώθηκε η «Ζούγκλα»…

Η εκπομπή, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, περιλάμβανε καταγγελίες κατά μιας σειράς μεγάλων επιχειρήσεων – κολοσσών, εναντίον των οποίων έχουν επιβληθεί κάποια πρόστιμα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα η εκπομπή αναφερόταν στις εταιρείες UNILEVER (απορρυπαντικά), COCA-COLA, ΔΕΛΤΑ, ΦΑΓΕ, ΜΕΒΓΑΛ και κυρίως κατά Δασκαλόπουλου, Αθηναϊκής Ζυθοποιΐας, RENAULT κ.λπ.

Η θέση του Alter ήταν ότι οι καταγγελίες δεν στηρίζονταν σε στοιχεία και ότι το θέμα δεν ήταν νέο. Επειδή ο Κώστας Γιαννίκος ήταν ασθενής, το θέμα χειρίστηκε ο γενικός διευθυντής του καναλιού Κοσμάς Σφαέλλος, με βάση την κατηγορηματική θέση του ιδιοκτήτη, ότι η εκπομπή αυτή δεν βγαίνει στον αέρα.

Και πράγματι, η εκπομπή κόπηκε, και στη θέση της προβλήθηκε ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποδέχθηκε τις ενστάσεις της διοίκησης του καναλιού και συναίνεσε στη μη προβολή της εκπομπής του.

Την Πέμπτη ο Μάκης με τη «Ζούγκλα» του βγήκαν στον αέρα χωρίς… μπιπ στα ονόματα υπουργών και πετρελαιάδων, όπως ευφάνταστοι δημοσιογράφοι πρόβλεπαν, μόνο που από την εκπομπή έλειπαν οι αναφορές στις εταιρείες UNILEVER, COCA-COLA κ.λπ.

Στον πρόλογο της εκπομπής, ο Τριανταφυλλόπουλος παραδέχθηκε ότι υπήρξε κρίση, που τελικά όμως διευθετήθηκε, αναγνωρίζοντας ότι η ιδιοκτησία του καναλιού έχει ανάγκη τις διαφημίσεις για να μπορεί να λειτουργεί…


Σχολιάστε εδώ