Ραδιοτηλεοπτικά…

o Τι έγινε με τα τοπικά και περιφερειακά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ στη Β. Ελλάδα; Γιατί ενώ αρχικά επέδειξαν τέτοιο ζήλο για το θέμα της επίθεσης κατά της αμερικανικής πρεσβείας, στη συνέχεια το υποβάθμισαν; Αληθεύει ότι το θέμα αυτό καθαυτό δεν προσέλκυσε τους τηλεθεατές των καναλιών αυτών; Μήπως μάλιστα κάτοικοι της περιφέρειας έστελναν sms ή τηλεφωνούσαν στα τηλεφωνικά κέντρα λέγοντας ότι καλό θα ήταν να ασχοληθούν πάνω από όλα με θέματα της περιφέρειας και μετά με το θέμα αυτό;

o Στο TV Mακεδονία δεν έχουμε καταλάβει τελικά ποιος ακριβώς λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ. Ο κ. Αμπατζής ή η κ. Συράκα; Αλλά μπορεί και εμείς να κάναμε ζάπινγκ λάθος ώρα και να μπερδευτήκαμε. Αλλά εάν ισχύει στην περίπτωσή τους το εναλλάξ, τότε ας το συνεχίσουν, φαίνεται καλή ιδέα.

o Πάντως και το πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού με την κ. Έλσα Τόλη, πρώην του Θ. Ζαγοράκη, μια χαρά τα πάει και μια χαρά φαίνεται. Δροσερή, όμορφη και δυνατή η κ. Τόλη περνάει τις εξετάσεις με καλό βαθμό. Και ξέρετε ότι το ίδιο καλά τα πάει και στο τραγούδι; Τη βλέπουμε σε λίγο καιρό σόου γούμαν να μετακομίζει στην Αθήνα.

o Τι θα γίνει με την Ντέμη Παπαδοπούλου του Republic; Ντεμίτιδα τους έχει πιάσει τους ακροατές; Έχει αποκτήσει φαν κλαμπ που την ακολουθεί σχεδόν παντού. Αλλά κάνε κάτι να επιστρέψει και στο εναλλακτικό ρεπερτόριο λιγουλάκι ο ραδιοφωνικός σας σταθμός.

o Σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης βρίσκεται εδώ και καιρό ο καβαλιώτης δημοσιογράφος Τάσος Αποστολίδης. Με θητεία στα βαλκανικά δελτία ειδήσεων στο παρελθόν και εμπειρία σε αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς σχεδιάζει το μέλλον του.

o Ο Γιώργος Τσιάντας από την Καστοριά και η Ρίτσα Σπυρίδου από την Κοζάνη είναι από τα καλύτερα παιδιά-ανταποκριτές της ΕΤ3.

o Η Ηρώ Πέτσα του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 κερδίζει συνεχώς θαυμαστές όχι μόνο από τη βόρεια Ελλάδα αλλά από ολόκληρη την επικράτεια. Όσο για το νέο της κούρεμα, αυτό συζητήθηκε πολύ!

o Κερδίζει έδαφος και η Αφροδίτη Χρυσοχόου με την ιατρική της εκπομπή στο τρίτο κρατικό κανάλι. Και αυτό που αρέσει περισσότερο είναι η σωστή και χωρίς υπερβολές προσέγγιση των θεμάτων. Καλή αρχή έκανε με τις δύο πρώτες εκπομπές.

o Και μια και μιλάμε για την ΕΤ3 να αναφερθούμε και λίγο στη μετάδοση των αγώνων της Β΄ Εθνικής. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, που ανταμείβεται με νούμερα τηλεθέασης. Και αυτό που όλοι εμείς τελικά διαπιστώνουμε είναι ότι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής παίζεται ποδόσφαιρο με περιεχόμενο.

o Συνεχίζονται οι προβολές ερευνών και ντοκιμαντέρ από την τηλεόραση ΔΕΛΤΑ του Έβρου. Οι παραγωγές τους είναι πολύ καλές, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν με την παραπέρα προώθησή τους, προκειμένου να μην τους «κλέβουν» τις ιδέες κάποιοι άλλοι!


Σχολιάστε εδώ