«Κλειστό» το MEGA για Χατζηνικολάου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν προσληφθεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος οι ετήσιες αποδοχές του Χατζηνικολάου ήταν 1.500.000 ευρώ (επί εποχής Καλημέρη συγκεκριμένα). Θέμα έβαλε ο αποπεμφθείς ότι αν ο Τριανταφυλλόπουλος έκλεισε για 2.100.000 ευρώ τον χρόνο, δεν μπορεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού να παίρνει λιγότερα. Κι έτσι αναβαθμίσθηκε και μισθολογικά ο κ. Χατζηνικολάου από τον κ. Κοντομηνά, που δεν ήταν καθόλου φειδωλός και σε άλλες περιπτώσεις, όπως μας λένε…

Το συμβόλαιο, εξάλλου, που είχε υπογράψει λήγει το… 2009 (!), που σημαίνει ότι αν θεωρηθεί η παραίτηση ως απόλυση, τότε ο τέως πρόεδρος μπορεί να ζητήσει την καταβολή όλων των έως τότε μισθών, που σημαίνει ένα ποσό πάνω από 8.000.000 ευρώ! (Αυτά είναι λεφτά, που θα ‘λεγε και ο Αυλωνίτης…).

Να σημειωθεί ότι, όπως υποστηρίζει η ιδιοκτησία του Alpha, η «μαύρη τρύπα» από τα ελλείμματα έχει φθάσει τα 60.000.000 ευρώ!

Τώρα ως προς τις δυνατότητες να πάει σ’ άλλο κανάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου, τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο ευοίωνα… Και οι επιλογές που έχει είναι πολύ περιορισμένες.

Στο MEGA μπορεί να έχει την εύνοια του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αλλά ο μεγαλομέτοχος του καναλιού Γ. Μπόμπολας, λένε οι πληροφορίες, ούτε καν συζητάει τη μετεγγραφή του Χατζηνικολάου. Καλά είμαστε, δεν χρειάζεται να διαταράξουμε την ησυχία μας, λέγεται ότι ειπώθηκε… Το STAR δεν του πάει… όπως έχει μεταλλαχθεί σε ψυχαγωγικό… Η Τατιάνα θα είχε θέση, όχι όμως ο Χατζηνικολάου.

Στην κρατική τηλεόραση και εκεί το κλίμα δεν είναι πρόσφορο… Άσε που ο Χατζηνικολάου πλην της προεδρικής καρέκλας δεν θα δεχόταν καμία άλλη, π.χ. τη θέση του διευθυντή Ενημέρωσης και του παρουσιαστή. Κουμάντο βέβαια κάνει εκεί ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, που θα μπορούσε να επιβάλει κάποιες μετακινήσεις, π.χ. να πάει ο Παναγόπουλος για ευρωβουλευτής και τη θέση του να έπαιρνε ο Χατζηνικολάου, έστω και προσωρινά και αργότερα, πού ξέρεις, μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο.

Μια ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω θα ήταν το… Περιστέρι, όπως έκανε και ο Τριανταφυλλόπουλος, έστω και με λιγότερες αποδοχές, αρκεί που βγήκε στον αέρα. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες έμμεσες βολιδοσκοπήσεις. Τίτλος θέσης ασφαλώς όλο και κάποιος θα βρισκόταν…

Υπάρχει τέλος και η διέξοδος της πολιτικής, που πάντα είναι στη σκέψη του Νίκου, στην οποία όμως δεν υπολόγιζε ότι τόσο γρήγορα θα αναγκαζόταν να προσφύγει.

Φυσικά προτεραιότητα έχει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα του έλεγε «όχι» και ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και με το ΠΑΣΟΚ ο Χατζηνικολάου έχει… αλλεργία! Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στα ψηλά της ΝΔ δεν υπάρχει διάθεση για μια τέτοια παντρειά…

Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, από πλευράς του τι θα κάνει ο Χατζηνικολάου μετά την έξοδο που του έδειξε ο Κοντομηνάς.

Βέβαια, ερωτηματικά υπάρχουν και για τον Alpha. Τι θα κάνει για να καλύψει το κενό του Χατζηνικολάου στις ειδήσεις, αν και η Μάρα Ζαχαρέα είχε αποδείξει στο MEGA ότι μπορεί να κρατήσει το δελτίο ειδήσεων. Επειδή πάντως υπήρξαν διαρροές ότι η Μάρα, μετά την αποχώρηση του Χατζηνικολάου, προβληματίζεται αν θα μείνει, ο Κοντομηνάς καλού-κακού φροντίζει να… δέσει τον γάιδαρο! Έτσι είχε την Παρασκευή στο σπίτι του στη Βαρυμπόμπη επαφή με την Έλλη Στάη, στην οποία προφανώς πρότεινε να πάει στον Alpha. Το τι είπαν παραμένει, προς το παρόν, άγνωστο.

Στο μεταξύ, η Μάρα Ζαχαρέα δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν θα ξανακάνει δελτίο και ευχαρίστησε τα στελέχη του δελτίου για τη συνεργασία που είχαν, λέγοντας ότι το συμβόλαιό της δεν λέει ότι προσελήφθη για να κάνει δελτίο.

Από αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Δεν θα του επιτραπεί η είσοδος!

Εξάλλου, η άδεια που πήρε ο Χατζηνικολάου λήγει σήμερα και αύριο Δευτέρα θα πάει στη δουλειά του… Το θέμα όμως είναι αν θα του επιτραπεί η είσοδος, όπως διαρρέει το περιβάλλον Κοντομηνά. Το ίδιο, θυμίζουμε, είχε συμβεί με τον Ψαρρά όταν ξαφνικά απολύθηκε.

Ως προς τις επιλογές που έχει ο τέως πλέον πρόεδρος του Alpha, εκτός από αυτές που αναφέραμε στην αρχή του ρεπορτάζ, υπάρχει και ο ΣΚΑΪ, ενώ ειπώθηκε ότι υπάρχει και η λύση της έντυπης δημοσιογραφίας, να πάει δηλαδή στον «Ελεύθερο Τύπο» ή στην «Ελευθεροτυπία», ως αρθρογράφος, κάτι όμως που δεν φαίνεται να έχει σοβαρές πιθανότητες, αφού δύσκολα ο Νίκος Χατζηνικολάου θα δεχθεί, από κει που έδινε εντολές να εκτελεί εντολές… Ως προς την τύχη του Μιχαλέλη φαίνεται ότι όλα είναι στον αέρα…

Το κλίμα πάντως στην Κάντζα είναι πολύ βαρύ, η κατάσταση τραγική και ο κόσμος βράζει… Το πού θα βγάλει αυτή η κατάσταση κανείς δεν ξέρει…


Σχολιάστε εδώ