Αποστολικά και… άλλα

– Αν, Ντόρα μου, υπάρχουν τσιμπημένες τιμές στην αγορά, τότε τσιμπήστε εκείνους που έχουν κάνει το τσίμπημα τιμών για τις τσέπες τους.

– Πιο φτηνά είναι τα αρνάκια και τα χοιρινά στην αγορά, όπως λέει η ΘεοΝτόρα των Αθηνών. Να υποθέσω ότι πέρυσι ήταν ακριβά, Ντόρα μου…

– Ο επόμενος καβγάς στο ΠΑΣΟΚ έχει ονοματεπώνυμο Ποντίων… Καστανίδης εναντίον Φλωρίδη… Εκεί να δείτε μάχες ποντιακές.

– Πάντως ομολογουμένως η πολύ καλή εμφάνιση Φλωρίδη, τον ανεβάζει στο μετοχολόγιο του Γιώργου. Παρόλο που κάποιοι βλέπουν με δυσπιστία τον Φλωρίδη, αυτός θεωρεί ότι η δική του παρουσία έχει κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση.

– Ο Βύρωνας την έκανε τη μεγάλη πατάτα που είναι καυτή για την κυβέρνηση.

– Με τα κουκούτσια του εκσυγχρονισμού και τα υπόλοιπα φιλαράκια του ΣΥΝ δεν γίνεται η Ελιά, «πράσινοι» σύντροφοι…

– Αν γίνει το ΠΑΣΟΚ Ελιά σαν την Ιταλία, το τι λάδι θα βγει δεν λέγεται. Τόσα χρόνια αλεστές και μυλωνάδες έχουν αποθηκεύσει τόνους και τόνους…

– Ελιάδα θα γίνει η Ελλάδα αν το ΠΑΣΟΚ γίνει Ελιά α λα Ιταλία…

– Τώρα καταλαβαίνω γιατί έγινε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα, γιατί οι «πράσινοι» ΠΑΣΟΚοι θα κάνουν το κόμμα Ελιά στην Ελλάδα.

– Αυτή δεν είναι ζαχαρούπολη, αλλά φαρμακούπολη, κύριοι του δήμου της Αθήνας.

– Για ποιον υπουργό λένε μήπως χρειάζεται αλκοτέστ, πριν μιλήσει, γιατί ανάβει φωτιές.

– Για ποιο μεγάλο κυβερνητικό στέλεχος λένε: Η πολλή καψούρα φέρνει και πολλή πιοτούρα και πολλή κλαούρα και πολλή θολούρα… Αγαπητέ μου φίλε που τα βλέπεις όλα μέσα από το ποτό σου.

– Κύριε των Ενόπλων Δυνάμεων, έλα στο Πεντάγωνο μπας και δοθεί τέλος στην κόντρα Βαγγέλη-Ζέτας, λέει το Μαξίμου.

– Οσονούπω θα ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των δύο κυριών του ΠΑΣΟΚ που έχουν κρητική καταγωγή. Μαρία-Ελένη εναντίον της πολύχρωμης Μαρίας για τη Β΄ Αθηνών.

– Αυτή η κυβέρνηση δεν χρειάζεται ανένδοτο αγώνα για να πέσει. Θα πέσει από τον ανέκδοτο αγώνα του Σουφλιά.

– Βύρων ο ΣΥΝ-πολεμιστής…

– Με-ΓΑΛΑ κόλπα από τους γιαουρτογαλατάδες που έχουν το θράσος να απειλούν ότι θα πάνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Έβαλε κράνος, μπαλάσκα, γυλιό, όπλα και ρίχνει όπου βρει στο ψαχνό και στο κόκαλο ο Βύρων. Μόνο που στο τέλος θα μείνει κόκαλο από υπουργείο.

– Με όλα αυτά τα «γαλάζια» κόλπα ξεχάσαμε τη γαλοπούλα, το χοιρινό, το αρνάκι που έβγαλαν φτερά και πετάνε πάνω από την αγορά.

– Κυκλοφορούν κάτι νούμερα υποψήφιες και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για βουλευτές σε Ήπειρο και Θεσσαλία, που ο Γιώργος δεν σταματάει να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια… Με τέτοια νούμερα ούτε 10% δεν θα πάρω, λέει στους συνεργάτες του και έδωσε εντολή να σταματήσουν τα καλαμπούρια, γιατί πολλούς και πολλές δεν τους γνωρίζει ούτε ο καθρέφτης τους.

– Δεν θα χάσει εδώ και η Βενετιά βελόνι αν πάνε ο Σουφλιάς και ο Βύρων σπίτια τους.

– Ο Σουφλιάς δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας για το 2011. Απλώς τον ενδιαφέρει να γίνει αντιπρόεδρος και να προΐσταται του Αλογοσκούφη, για να βγάλει το ινάτι του, που λέει και ο Μιλτιάδης Έβερτ.

– Αλήθεια, κύριοι της κρατικής τηλεόρασης, τι αμάρτημα έχει κάνει η μοναδική στο είδος των ιατρικών εκπομπών Εύα Ντελιδάκη και είναι στο «ψυγείο»; Ποιος καταραμένος όφις έχει κάνει τη ζημιά στη μοναδική Εύα; Οι αδάμαντες της αξιοκρατίας τι λένε; Πάσα απάντηση δεκτή…
– Ποιος πρώην υπουργός θέλει να τον αποκαλούν σοφό και γιατί;

– Από τη μεριά της κυβέρνησης μεγάλη εντύπωση έχει κάνει η άριστη παρουσία στον προϋπολογισμό του υφυπουργού Χρήστου Φώλια. Με τεκμηριωμένες απαντήσεις με ουσία και νόημα ο υπουργός έχει δώσει έναν ευρωπαϊκό αέρα στο ελληνικό κοινοβούλιο…

– Οι βαλίτσες της Φώφης χάθηκαν, φίλε Γιάννη. Δεν χάθηκε η υπερνομαρχία.

– Οι Βέλγοι είναι αλήθεια ότι δεν γνώριζαν τι εστί υπερνομάρχης Αθηνών και δεν φέρθηκαν με τακτ στη Φώφη…

– Σοκάρει η μαρτυρία του 10χρονου μαθητή ότι είναι ο δράστης που πετούσε πέτρες στη Θεσσαλονίκη στα ΜΑΤ. Μα πιο πολύ σοκάρει η άποψή του για την Πολιτεία… Σου στερούν, μπαμπά, τη δουλειά κι εγώ θα τους πετάω πέτρες. Πετριές που θέλουν τα κεφάλια της Πολιτείας και της κοινωνίας, μήπως και συνέλθουμε και δούμε κατάματα το πρόβλημα…

– Ο Μισέλ τα έψαλε α λα γαλλικά στον Β-είρωνα…

– Καλά, εδώ, ρε Β-είρωνα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στα ελληνικά, θα συνεννοηθούμε στα αγγλικά;

– Αντί, αγαπητέ Βύρωνα, να συλλάβεις τους γονείς του μικρού για εγκατάλειψη ανηλίκου καλύτερα να συλλάβεις τον εαυτό σου και άλλους που έχουν την τύχη μας, δυστυχώς για μας, στα χέρια τους. Να συλλάβεις την ελληνική πολιτεία, που κάνει τα παιδιά των φτωχών και πολύτεκνων να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

– Τελικά, ένας κούκος φέρνει την άνοιξη στις τράπεζες. Υπεγράφη η σύμβαση ΟΤΟΕ, και οι τράπεζες θα ανοίγουν και τα Σάββατα. Αλήθεια, τι λένε οι «πράσινοι» σύντροφοι γι’ αυτό το θέμα; Θα διαγράψουν τον κούκο; Βρε κούκου-κούκου το περάσανε στο ντούκου.

– Άγιον ξύλο στο Άγιον Όρος.

– Με τόσα σφάγια στη ΝΔ δεν υπήρξε φέτος έλλειψη κρεάτων στην αγορά. Άλλη μια απόδειξη για τη «γαλάζια» αποτελεσματικότητα.

– Είναι λάθος η άποψη ότι ο νομάρχης Πειραιά συνελήφθη στις Βρυξέλλες… Απλώς οι Βέλγοι διέγνωσαν τις ικανότητές του να ξεσκεπάζει τα κυκλώματα με τα σάπια κρέατα και τα σάπια προϊόντα και είπαν να τον κρατήσουν με το ζόρι… Όλα τα άλλα είναι αρλούμπες… τουλούμπες.

– Δηλαδή αν σας καλούσε εσάς η πρόεδρος της Βουλής δεν θα πηγαίνατε, κύριοι του ΠΑΣΟΚ; Σωστά επραξε η Δήμητρα και πήγε και ορθά θα δώσει το αρχείο του Ανδρέα στη Βουλή.

– Με Λεμονη-α στον πάγκο του αρχίζει τον νέο χρόνο ο Ολυμπιακός, φτάνει να μη γίνουν λεμονόκουπες στο τέλος και δη στημένες…

– Με το που ανακοίνωσε την επιστολική ψήφο ο Καραμανλής δύο μεγαλοστελέχη της παράταξης άρχισαν να στέλνουν επιστολές στον Ζαγορίτη… Πρόβα τζενεράλε για το σύστημα.

– Σε πολλών το μάτι έχει μπει η Μαίρη Κασσιμάτη, υποψήφια βουλευτίνα ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά. Αεικίνητη όπως πάντα η Μαίρη τρέχει να τα προλάβει όλα και πάντα τα καταφέρνει. Γι’ αυτό ο κόσμος της έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και αδυναμία… Χρόνια πολλά, Μαιρούλα, και στη Βουλή σύντομα…

– Υψηλή θα είναι η ορκωμοσία του Παναγιώτη Φασούλα στον Πειραιά. Μέχρι και ο Γιώργος σκέφτεται να κατέβει για τον αγαπητό Παναγιώτη. Άσε που θέλει να δει και τον καλό του φίλο Γιώργο Τσολιά…

– Μιλάμε ότι έχει μεγάλο πάθος για την παιδεία ο κόουτς του μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης. Είναι το κρυφό του μεράκι και ο πόθος του. Ένας άνθρωπος παράδειγμα για τους νέους μας και για το θάρρος του αλλά και για τη γνώση του…

– Χριστός γεννάται σήμερον
και για την ανεργία
είναι η εκφωνήτρια
του εβδομήντα τρία.
Καλήν εσπέρα, σύντροφοι,
δεν τρώμε πια πιπίλες
Χριστού τη θεία γέννηση
ανοίξτε μας τις βίλες.

Ελιά γεννάται σήμερον
από το ΠΑΣΟΚ και Γιώργο
κι όπως πιστεύουν τον λαό
θα πιάσουνε κορόιδο.


Σχολιάστε εδώ