Τα σενάρια για Στάη – Mega

Δεν θα είχε πρόβλημα όμως να συνεισφέρει ως σχολιάστρια. Από την άλλη πλευρά, το Mega δεν θα ήθελε να χαλάσει το «prime time» του, κάτι που διεμήνυσε εγκαίρως ο Π. Μπούτος, βάζοντας ένα τοκ σόου που δεν θα φέρνει τα αναμενόμενα ποσοστά, αλλά το βασικό σημείο, εφόσον ξεπεραστούν οι αντιδράσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη, είναι να μην υπάρχουν ανοιχτά νομικά θέματα με τον ΑΝΤ1 και οι απαιτήσεις της να είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής…

Στο μεταξύ, σε θέσεις αντιπροέδρων τοποθετήθηκαν στο Mega οι Γιώργος Βαρδινογιάννης και Φώτης Μπόμπολας.

Όπως αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας στις αρχές Ιουλίου, έναν μήνα μετά την τακτική γενική συνέλευση του Τηλέτυπου, οι δύο άνδρες τοποθετήθηκαν στις δύο αυτές θέσεις, με την ιδιότητα του μη εκτελεστικού μέλους, οι οποίες αναπληρώνουν σε περίπτωση κωλύματος τον πρόεδρο Χρήστο Λαμπράκη. Ο Ηλίας Τσίγκας παραμένει διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος και το ΔΣ συμπληρώνουν οι Γιώργος Αϊδίνης, Γιώργος Μπόμπολας, Γιώργος Προυσανίδης και Σταύρος Ψυχάρης.

Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει τώρα να εκπροσωπεί τη Χ. Κ. Τεγόπουλος μετά τον θάνατο του Κίτσου Τεγόπουλου, ο οποίος είχε θέση μέλους.

Ο Ηλίας Τσίγκας βέβαια παραμένει το πρόσωπο που «τρέχει» την εταιρεία, αφού διαθέτει από το ΔΣ την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα να δεσμεύει, ενεργώντας μόνος του, την εταιρεία σε όλες τις δραστηριότητες αυτής, υπογράφοντας υπό την εταιρική επωνυμία.


Σχολιάστε εδώ