Αποστολικά και… άλλα

Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε δύο αντιπροέδρους της κυβέρνησης: τον Ρέππα, που προΐσταται στους υπουργούς, και την Άννα, που προΐσταται στους υφυπουργούς.

Αυτές δεν είναι αλλαγές αλλά συναλλαγές.

Υποβαθμισμένος νιώθει ο Αλέκος από την τοποθέτησή του στο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης… Περίμενε κάτι διαφορετικό ο Αλέκος, αλλά δεν του βγήκε. Οι δημοτικές εκλογές τού στοίχισαν πολύ και βάρυνε πολύ στην επιλογή του από τον Γιώργο.

Η σκιώδης κυβέρνηση, η κυβέρνηση σκιών ή η κυβέρνηση σκιά, όπως μου είπε έμπειρος παράγοντας της Χ. Τρικούπη, μάλλον δεν θα αφήσει να λάμψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Δάσκαλε Κίμωνα, κράτα γερά, ο κόσμος είναι μαζί σου… Άσε τα πτώματα να προχωρούν…

Αγαπητέ Ναπολέων, να υποθέσω ότι αφού δικαιώθηκε ο Μπίστης με την ιώβειο υπομονή του, το ίδιο προσδοκάς και εσύ για επιστροφή σου στα πάτρια εδάφη;

Τον παίδεψαν τον Μιχάλη οι σύντροφοί του και γι’ αυτό του έδωσε ο πρόεδρος το υπουργείο της Παιδείας για να παιδέψει κι εκείνος τη Μαριέττα.

Οι μόνες λέξεις που ακούγονται ευχάριστα για ορισμένους στη Χ. Τρικούπη είναι η «κύριε υπουργέ» και ορισμένοι το επιβάλλουν κιόλας.

Ο Γιώργος, για να γίνει πρωθυπουργός, πρέπει να βρει τον Θόδωρό του…, λέει γνωστός παράγων της Χ. Τρικούπη.

Στην υγεία μας τρώνε και πίνουν τα πιράνχας της υγείας όπως λένε οι ελεγκτές της.

Ο νέος 114 είναι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ποιος είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν χρόνια μπροστά… Ετοιμάζουν από τώρα την κυβέρνηση του 2021, όπου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.

Εν πάση περιπτώσει, αν δεν κάνω λάθος, ιστορικός δεν είμαι, το νεοελληνικό κράτος ιδρύθηκε μετά το 1821. Η ελληνική επανάσταση ξεκίνησε το 1821 και όχι η ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.

Πάντως οι συνεργάτες του Γιώργου είναι σαΐνια στη νεότερη ελληνική ιστορία. Μπέρδεψαν την επανάσταση του 1821 με την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Ο Γιώργος είναι σκιώδης πρωθυπουργός στη σκιά του Σημίτη.

Αγαπητοί σύντροφοι, για τα κληρονομικά σας στον συμβολαιογράφο…

Στο ΠΑΣΟΚ διαφωνούν για το κοινωνικό πακέτο… Μόλις φτάσει το θέμα στην αρμόδια τομεάρχη των οικονομικών, βάζει τις φωνές ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Παντελώς οι σύντροφοι έχουν χάσει, πέρα από το χιούμορ, και το μέτρο… Συμπεριφέρονται σαν υπουργοί του καθρέφτη με τα ψεύτικα είδωλα.

Πικρο-χοΐδης για την Αννούλα ο Μιχάλης.

Το ποιος έκλεισε R/V και είδε τον κύριο Χρήστο είναι πια γνωστό σε όλους…

Φτάνουν 10.000 να μπουν σε πούλμαν για να πάνε στη Θεσσαλονίκη και να φωνάζουν «Βαγγέλη σώσε την παράταξη». Αυτό είναι που τρέμουν οι σύντροφοι της νέας εποχής.

Θυμηθείτε το, το έχω ξαναγράψει. Το συνέδριο του Μάρτη θα είναι τακτικό και θα βγάλει και όργανα και θα δώσει στον Γιώργο διά βοής την προεδρία ξανά…

Για ποιον υπουργό είπε ο Καραμανλής δυνατά: πάει με αυτόν τον κύριο, τελειώσαμε. Δυστυχώς, τα έχει θαλασσώσει και ήταν λάθος μου που δεν το άλλαξα τότε.

Δεκαπέντε νέες Μερσέντες παρήγγειλε η Χ. Τρικούπη για τους νέους υπουργάρες, 2 για τους αντιπροέδρους και 13 για τους υπουργούς.

Αυτή δεν είναι σκιώδης κυβέρνηση, αλλά κυβέρνηση σκιών του Κώστα Σημίτη.

Αν είναι να βρούμε την υγεία μας με τον Χρήστο Πρωτόπαπα, τότε ας αφήσουμε στη θέση του τον καγκελάριο της υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, γιατί μόλις βλέπουμε Πρωτόπαπα στο γυαλί αρρωσταίνει το κρανίο μας, λένε οι «πράσινοι» σύντροφοι της Χ. Τρικούπη.

Για να μην υπάρχουν διαρροές, το Υπουργικό Συμβούλιο της Χ. Τρικούπη θα συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.

Άνθρωπος-δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο. Ο Γιώργος… δολοφόνησε καμιά 50αριά νέους βουλευτές, κόβοντάς τους από το νέο υπουργικό του σχήμα.

Αν πνιγούμε στο λιμάνι, φαντάσου τι έχει να γίνει αν ανοιχτούμε στα ανοιχτά, λένε οι μαξιμάρχες για τον Τσίτσο των λιμανιών.

Με τα μεταλλαγμένα προϊόντα που υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ τι γίνεται κύριε Παπα-Αθανασίου; Αλήθεια, κύριε Σιούφα, εσείς τι γνωρίζετε για το θέμα;

Συγγνώμη, αν δεν κάνουν δωράκια χριστουγεννιάτικα στους «γαλάζιους» διευθυντές, πότε θα τα κάνουν, ρε άκαρδοι «πράσινοι» σύντροφοι;

Αγαπητοί «πράσινοι» σύντροφοι, αφήστε τούς νέους να διαφωνούν, μην τους πνίγετε με άρθρα και νόμους, μην πνίγεστε κι εσείς σε μια κουταλιά νερό. Οι νέοι πρέπει, μπορούν να τα καταφέρουν και θα τα καταφέρουν. Αλίμονο στη γενιά που έρχεται, αν δεν αμφισβητεί κάποια γεγονότα. Καήκαμε ζωντανοί.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση του Γιώργου, δεν βρέθηκε ημερομηνία να την ορκίσει ο Πρόεδρος, Κάρολος Παπούλιας, και έτσι οι υπουργοϋφυπουργάρες τσάμπα έραψαν τα κοστούμια τους.

Στα Χανιά κατεβαίνει μια βέρα Κρητικιά, για να διεκδικήσει την ψήφο των «πράσινων» Χανιωτών. Η γνωστή οδοντίατρος Λίτσα Κουρουπάκη έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον Γιώργο και θα κατέβει υποψήφια βουλευτίνα. Τώρα αν ξεδοντιάσει και κανά δυο πρώην υπουργάρες, αυτό θα το αποφασίσει ο λαός. Πάντως καλά θα κάνουν να το αποδεχτούν και να μην κάνουν σαν μωρά παιδιά που βγάζουν τα δοντάκια τους.

Σόρι, το θέμα για το άρθρο 16 είναι η διαδικασία ή η ουσία;

Μέχρι να αποδειχθεί ότι υπάρχει νερό στον Άρη να έρθει στη Γη και να γυρίσει τις φτερούγες του «πράσινου» ήλιου, για την εξουσία θα περάσουν πολλοί αιώνες, «πράσινοι» σύντροφοι.

Σάπια προϊόντα, σαπίλα στην πολιτική μας ζωή.

Δυστυχώς ούτε τον Καλή-ώρα δεν φυλάει ο Θεός από την κακή ώρα…

Αλήθεια, πόσους βουλευτάδες, υπουργάδες και λοιποί μεγαλόσχημοι έχουν άδεια οπλοφορίας; Ποιος θα μας απαντήσει; Πόσες έχουν χορηγηθεί από τότε που ανέλαβε η «γαλάζια» κυβέρνηση;

Κυβέρνηση κουμπούρων… μετά κουμπούρων με άδεια οπλοφορίας… με πατέντα τη βλακεία ορισμένων…

Καλή-ώρα για τον ληστή της χρηματαποστολής του καζίνου με την μπαζιά που έκανε. Κακή-ώρα για τον βουλευτή της ΝΔ που του έδωσε την άδεια οπλοφορίας.

Τη σαπίλα στην αγορά αλλά και το σάπιο σύστημα που υπάρχει για την ατιμωρησία των επιχειρήσεων καταγγέλλει ο νομάρχης Αθήνας, Γιάννης Σγουρός.

Φωτιά τα νέα πρόστιμα του ΚΟΚ. Φαίνεται πως η «γαλάζια» κυβέρνηση αντί πετρελαίου θέρμανσης μοιράζει τη φωτιά για να ζεσταθούν λίγο τα χεράκια μας.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ