Χωρίς κανάλι δεν κάθεται ήσυχη η Γιάννα…

Οι ακριβοπληρωμένες μεταγραφές δεν έφεραν την προσδοκώμενη ανάκαμψη της κυκλοφορίας, αντίθετα το κυριακάτικο φύλλο έχει συνεχώς απώλειες και αυτό άρχισε να προβληματίζει και αναζητείται τι φταίει, π.χ. η κεντροδεξιά κατεύθυνση ή οι… νεωτερισμοί, που έρχονται σε αντίθεση με την ως τώρα γραμμή.

Όλα αυτά συζητήθηκαν σε σύσκεψη επιτελών-εκπροσώπων της Γιάννας και σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσθηκε να μπουν DVD με ταινίες πρώτης κατηγορίας και έτσι πιστεύουν ότι οι κυκλοφορίες θα εκτιναχθούν προς τα πάνω, ακολουθώντας την πορεία που επικρατεί και στις άλλες εφημερίδες στην ελληνική αγορά.

Ψάχνουν για κανάλι

Όμως οι πληροφορίες προσθέτουν ότι άρχισε να συνειδητοποιεί η οικογένεια ότι τα σχέδια «εισβολής» στα ΜΜΕ και επιρροής στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας δεν θα περπατήσουν χωρίς την παράλληλη στήριξη και από τηλεοπτικό σταθμό, δηλαδή φαίνεται να αναθεωρούνται οι αρχικές σκέψεις ότι τηλεοπτικός σταθμός δεν χρειάζεται.

Στο μάτι λοιπόν έχουν… μπει το Alter και κατά δεύτερον λόγο ο Alpha. Με ποιον θα τα βρει είναι άγνωστο. Τουλάχιστον προς το παρόν…


Σχολιάστε εδώ