Σε τροχιά αλλαγών ο Alpha

Ίσως να πρόκειται για την πολυπόθητη έλευση των ξένων, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα, παρά το γεγονός ότι σχεδόν προαναγγέλθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη μεγάλη έξοδο των στενών συνεργατών του Δημήτρη Κοντομηνά από τον Alpha και τον όμιλο των επιχειρήσεών του. Παρεμπιπτόντως, η έξοδος αυτή συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, καθώς από τη ΔΕΜΚΟ παραιτήθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενώ από τον Alpha αποχώρησε και ο Νίκος Κουρεντζής, επί χρόνια υπεύθυνος του δικτύου πομπών.

Και φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και άλλες απομακρύνσεις ή αποχωρήσεις εντός της τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν, μάλλον θα αποχαιρετήσει συναινετικά το κανάλι στο τέλος αυτής της περιόδου, ενώ δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος δέχεται προτάσεις κι από άλλα δίκτυα.

Τέλος, ένταση σημειώνεται και στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εκεί απρόσμενες εκπλήξεις και, δυστυχώς, ίσως και αποχωρήσεις. Ταυτόχρονα:

• Ο Δ. Κοντομηνάς δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το Nine. Οι αποφάσεις για τη μορφή που θα πάρει το κανάλι αλλάζουν πολύ συχνά με αποτέλεσμα ο σταθμός να μεταδίδει αρκετά κινούμενα σχέδια, μια επιλογή πάντως όχι κακή. Σημειώνεται ότι μία εκ των μετόχων της εταιρείας, η Πόλις, αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 150.000 ευρώ, φτάνοντας συνολικά τα 318.300 ευρώ.

• Έγινε μεγάλη αύξηση κατά 1 εκατ. ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha στη Θεσσαλονίκη Παλμό. Το κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 1.444.920 ευρώ.


Σχολιάστε εδώ