Ο ρόλος του γρήγορου γκολ…

Διότι τότε ανατράπηκε όλο το σχέδιο του Γιώργου Παράσχου. Ο «Οτσαλάν» είχε φτιάξει τα πλάνα του όπως κόντρα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό. Με στόχο δηλαδή να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο, ώστε να αγχώσει τους αντιπάλους του και να αιφνιδιάσει στο δεύτερο μέρος με ένα γκολ από αντεπίθεση. Με την ΑΕΚ τα κατάφερε, επειδή οι «κιτρινόμαυροι» απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ με τον Ολυμπιακό διότι παρουσιάστηκαν ανοργάνωτοι οι «ερυθρόλευκοι». Ο Τζιόλης όμως χάλασε τα σχέδια…

Στο… μικροσκόπιο ο Κόκε

Για την απόκτηση ενός επιθετικού θα κινηθεί τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από την Παιανία. Μεταξύ των υποψηφίων να φορέσουν την πράσινη φανέλα είναι κι ένας ξένος που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Κόκε, τον ισπανό επιθετικό του Άρη. Ο νεαρός στράικερ αρέσει τόσο στον Σπύρο Λιβαθηνό όσο και στον Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος γνωρίζει τις πραγματικές ικανότητες του συγκεκριμένου παίκτη. Συμπατριώτες γαρ…

Η απόκτηση του Κόκε βέβαια θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά ατού του Άρη. Στελέχη των «κίτρινων» όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται μάλιστα για ανθρώπους που επηρεάζουν άμεσα τον ισπανό στράικερ και εφόσον γίνει μια καλή πρόταση που να καλύπτει τον Άρη, τότε ίσως γίνει η μετακίνηση.
Ασφαλώς όμως δεν αποτελεί ο Κόκε μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού». Απλώς αρέσει σε κάποιους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μπορεί η καλή γνώμη να μετατραπεί σε ενδιαφέρον και να ολοκληρωθεί με μία επίσημη πρόταση.

Για πρώτη φορά πάντως τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού θα κάνει ο προπονητής. Ο Βίκτορ Μουνιόθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγόντων και των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ. Ειδικά μετά τη δήλωσή του ότι για τις μεταγραφές υπάρχουν άλλοι που μπορούν να τις πραγματοποιήσουν. Γι’ αυτό και στην Παιανία δόθηκε οδηγία να μην αποκτηθεί παίκτης αν δεν ανάψει «πράσινο φως» ο ισπανός τεχνικός.


Σχολιάστε εδώ