Ο δήμαρχος υπόσχεται…

Τι φταίει για το κυκλοφοριακό χάος που προκαλείται στο Παλαιό Φάληρο από τη λειτουργία του Village Roadshow Greece που γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο, μας εξηγεί ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης:

• Το πρόβλημα προέκυψε καθώς οι οδηγοί παρκάρουν εκατέρωθεν της οδού Μωραϊτίνη, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η προσβασιμότητα της συγκεκριμένης οδού κατά την είσοδο και την έξοδο στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος και στην Παραλιακή.

• Το πρόβλημα γιγαντώθηκε καθώς οι οδηγοί δεν χρησιμοποίησαν τα γκαράζ των 1.300 συνολικά θέσεων αλλά προτιμούν να παρκάρουν επί της οδού, παρότι το αντίτιμο είναι 2 ευρώ για 3 ώρες στάθμευσης.

Σημαντικό ρόλο τέλος στην κυκλοφοριακή επιβάρυνση της περιοχής έπαιξε και το γεγονός ότι συνέπεσε η λειτουργία του Village Roadshow Greece με τις παραστάσεις του Κόπερφιλντ στην παράπλευρη ολυμπιακή εγκατάσταση του ΤΑΕ KWON DO (γεγονός εντελώς περιστασιακό), ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη σας ότι όλα αυτά έλαβαν χώρα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του πολυχώρου. Εκτιμώ ότι το θέμα θα διευθετηθεί πολύ σύντομα.

Το ευχόμαστε.


Σχολιάστε εδώ