Αποστολικά και… άλλα

Οι Αννιστές στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να κερδίσει η Σεγκολέν, οι Ευαγγελιστές να χάσει, αλλά και οι δύο μαζί θέλουν να χάσει ο Γιώργος.

Οι οπαδοί της Άννας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση μετά το χρίσμα στη Σεγκολέν. Η ομοιότητα σε όλα της Άννας με τη Σεγκολέν τής δίνει πόντους στο θέμα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Μόνο ένα πράγμα ξεχνούν όλοι, πόσα χρόνια έχουν στην αντιπολίτευση οι γάλλοι σύντροφοι για να έρθει η ώρα να δουν εξουσία… Και τότε θα έχουν ξεπεραστεί και οι Άννες και οι Καϊάφες.

Ξέρετε πώς αποκαλούν οι Αννιστές τους οπαδούς του Ευάγγελου; Καϊάφες. Όσο για τους οπαδούς του προέδρου, τους λένε Πόντιους…

Πραίτωρ ουρμπάνις Βύρωνα ή πραίτωρ τουλουμπάνι στο ξύλο; Ντροπή σας.

Τελικά ορισμένοι αστυνομικοί είναι όντως «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Τελικά αυτός ο μπάτσος δεν ντράπηκε καθόλου, φορώντας την ιστορική μαντίλα των Παλαιστινίων, να χτυπά έναν ανυπεράσπιστο κύπριο αδελφό και μάλιστα από τα κατεχόμενα; Θεέ μου, τι ντροπή για την Ελληνική Αστυνομία…

Ο Γιώργος δεν είναι περαστικός πρόεδρος ούτε το ΠΑΣΟΚ είναι περαστικό κόμμα. Περαστικά σου, Βάσω μου.

Για ποιον υπουργό λένε ότι πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος;

Γιατί όλα τα μικρά παιδιά όταν μεγαλώσουν θέλουν να μοιάσουν στον Αλογοφέσι και να γίνουν υπουργοί Οικονομίας; Διότι λένε τα μικρά αθώα παιδάκια ότι δεν είναι δύσκολο πράγμα να βάζεις φόρους στους μπαμπάδες μας και να εισπράττεις! Είδες που λένε ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια;

Κέρινη κυβέρνηση, γιατί χρειαζόταν να πάτε στο Λονδίνο να δείτε κέρινα ομοιώματα; Δείτε πόσα έχετε στο υπουργικό σας συμβούλιο…

Στην αστυνομία των πραιτόρων ουρμπάνις και των καταληψιών της Ρηγίλλης, οι ζαρντινιέρες ξυλοφορτώνουν τον κόσμο και μετά λένε οι διάφοροι περίεργοι ότι δεν επανδρώνεται το κράτος. Έχει δείρει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν μηχανάκι ή ζαρντινιέρα διαδηλωτή;

Έχει τόσα νεύρα ο καγκελάριος της υγείας, που δεν εκλήθη στη φιέστα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό, που ακούει Φάνη και του σηκώνονται οι τρίχες κάγκελο.

Αληθεύει ότι ο Αντρέας
ζήτησε από τον Τηλέμαχο
κατά την επίσκεψή του
στο Μουσείο Μαντάμ Τισό το κείμενο και τον σκληρό δίσκο όπου ήταν γραμμένο το κείμενο που θα διάβαζε ο Αντρέας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου ποτέ δεν πήγε;
Έρχεται ευρωπαϊκή βόμβα για τις επιδοτήσεις. Θα πέσει τόσο κλάμα, που προβλέπω να ανοίγουν ποτάμια που έχουν στερέψει χρόνια, αν δεν μπορέσουμε να καλύψουμε την υπόθεση.

Για ποιον υπουργό λένε ότι αυτός είναι κρυφοΠΑΣΟΚος;

Του έπρηξαν τη χολή στον συνδικαλισμό του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, οι σύντροφοι και πήγε και την αφαίρεσε. Περαστικά σου, φίλε Γιάννη, και χωρίς πικρόχολα θέματα από δω και πέρα.

Ποιοι φοβούνται το σκάνδαλο της Siemens με τις μίζες; Ποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν και πού θα βρουν τόπο να κρυφτούν…

Έρχεται αναδόμηση της κυβέρνησης μετά το βαθμολόγιο Καραμανλή.

Σε ποιο υπουργείο αναμένονται οσονούπω αποκαλύψεις για κάτι περίεργες ιστορίες;

Πάντως οι «γαλάζιοι» είναι τα ίδια σ…. με τους «πράσινους». Σκέτη αντιγραφή κάνουν σε όλα και έρχονται και κάτι διαζύγια…

Ο Νικήτας τα ‘χει πάρει με τις υπηρεσίες του δήμου και ετοιμάζει εκπλήξεις σε πολλούς μεγαλόσχημους «γαλάζιους».

Αλήθεια, πόσο κοστίζει να μπει το ονοματάκι σου ως υποψηφίου του α΄ ή του β΄ κόμματος; Ποιος κονδυλοφόρος θα μας απαντήσει;

Όταν έχεις υπουργό τον Γιώργο Αλογοφέσι, τι άλλο να περιμένεις παρά να μας βάλει φέσια; Έλα ντε.

Ο Καραμανλής επιθεώρησε το υπουργείου του στρατηγού Βαγγέλη. Πολύ ικανοποιημένος έφυγε ο πρωθυπουργός και του Βαγγέλη γελάσανε ακόμα και τα μουστάκια του.

Τέρμα τα γερμανικά παπα-αστεία με το υποβρύχιο Παπα-Νικολής. Ο Βαγγέλης δεν σηκώνει ούτε παπάδες ούτε παπατζήδες.

Γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ το κέρινο ομοίωμα του Μητσοτάκη στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό; Διότι φοβούνται ότι αν θα μπει ο γκαντέμης μέσα, τα κέρινα ομοιώματα θα περπατήσουν και θα φύγουν να τον αφήσουν μόνο του στην γκαντεμιά του.

Για ποιον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ λένε ότι αμόλησαν πάλι τον σκύλο για να φοβερίσει ορισμένους;

Οι αστυνομικοί του Βύρωνα ήθελαν να γίνουν αγροφύλακες και έκαναν το μεταπτυχιακό τους «Πώς κάνουμε έναν άνθρωπο φυτό». Άξιος ο μισθός και η προαγωγή τους.

Σε λίγο στον δήμο της Αθήνας θα στοιχίζει πιο πολύ το πάρκινγκ από τη βενζίνα.

Μου το είπε πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΠ επί εποχής ΠΑΣΟΚ, ένας από τους πιο έντιμους συντρόφους, ότι αν έλειπε ο έντιμος Κωστάκος από τον ΟΠΑΠ, κάποιοι θα τον είχαν διαλύσει και πουλήσει. Ας τα ακούν οι σύντροφοί του που κάνουν περίεργες ερωτήσεις.

Να πω καλό ταξίδι στον μπαρμπα-Γιώργη, τον πατέρα μου, που έφυγε για το αιώνιο ταξίδι… στους ουρανούς.

ΑΕΚάρα ολέ. Πολύ γουρλού αποδείχτηκε για την ΑΕΚ η Κατερίνα Αδαμοπούλου, υποψήφια βουλευτής της Β΄ Αθήνας με τη ΝΔ. Κάθε φορά που η ΑΕΚτζού Κατερίνα πηγαίνει στο γήπεδο, η ΑΕΚάρα κερδίζει. Ντέμη, τ’ ακούς; Ετοίμαζε ψήφους για την Κατερίνα.

Η παιδεία παιδεύεται γενικώς με τους απαίδευτους πολιτικούς μας.

Για ποιον υπουργό γκομενίζοντα λένε ότι ανάθεμα την ομορφιά του, αλλά άμα είσαι υπουργός όλα γίνονται; Κρίμα για κείνη…

Αν τις ώρες που τρώγονται τα δύο μεγάλα κόμματα για την παιδεία, συζητούσαν σοβαρά μεταξύ τους, η παιδεία θα είχε βρει τον δρόμο της.

Ανυπομονούν πολλοί νεοεκλεγέντες δήμαρχοι να αναλάβουν καθήκοντα. Βλέπεις οι υποσχέσεις που έχουν δώσει θα πρέπει να ικανοποιηθούν.

Να βαδίζεις, συντρόφισσα, στη δεξιά λωρίδα και να προσέχεις τις προσπεράσεις, γιατί ο γιατρός δεν είναι δικός μας.

Μη στενοχωριέσαι Βαγγέλη, σύντομα πάλι φεύγει ο Γιώργος για το εξωτερικό…

Δυστυχώς στην Αστυνομία υπάρχουν σταγονίδια και είναι επικίνδυνα. Διώξτε τα πριν γίνουν σταγόνες και φέρουν μπόρες και καταιγίδες.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ