Μεγαλυτερο απ’ oλα το καρτέλ των σούπερ μάρκετ!

Και θησαυρίζουν σε βάρος των καταναλωτών, αφού τους εξαπατούν αναγράφοντας στα ράφια για διάφορα προϊόντα μικρότερες τιμές από κείνες που χρεώνουν τα ταμεία! Έτσι ο ανυποψίαστος καταναλωτής βλέπει ένα προϊόν στο ράφι να έχει μια συγκεκριμένη τιμή και όταν πάει να πληρώσει στο ταμείο διαπιστώνει ότι του το χρεώνουν ακριβότερα!

Βέβαια οι νομαρχίες στέλνουν κλιμάκια ελέγχων στα σούπερ μάρκετ που κάποιες φορές αποκαλύπτουν την απάτη που γίνεται, όμως οι υπάλληλοι που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν επαρκούν γι’ αυτό και ελάχιστα σούπερ μάρκετ ελέγχονται. Τα υπόλοιπα συνεχίζουν… ανενόχλητα το… «θεάρεστο» έργο τους! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αρνούνται να βάλουν στα ράφια τους το γάλα ΑΓΝΟ, ακριβώς επειδή είναι φθηνότερο και θα μειώσει τα υπερκέρδη τους.

Το περίεργο είναι εν προκειμένω ότι τα κανάλια ασχολούνται με ένα πλήθος άλλων θεμάτων αλλά ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με τα σούπερ μάρκετ. Προφανώς το καρτέλ αυτό ουδείς θέλει να το… πλησιάσει. Και βλέπουμε έρευνες επί ερευνών για τις λαϊκές, αλλά για σούπερ μάρκετ δεν… ακούμε τίποτα!

Η σιωπή των αμνών…


Σχολιάστε εδώ