«Βροχή» από προτάσεις

Πρώτα χτύπησαν την πόρτα του δύο κυπριακές ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας) και αμέσως μετά μία ελληνική.

Και στις τρεις περιπτώσεις όμως οι απαντήσεις του Σάββα ήταν αρνητικές, όπως άλλωστε είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και με τον Παναθηναϊκό (τότε εργαζόταν ακόμη στον Ηρακλή).

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για τον Κωφίδη είναι να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Πολύ σύντομα σκοπεύει μάλιστα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει τον τρόπο προετοιμασίας αλλά και τις προπονήσεις μεγάλων ομάδων, μια και το έχει πάρει πλέον για τα καλά απόφαση να πορευτεί στα μονοπάτια της προπονητικής.

Γκάλοπ

Ξέρετε γιατί «έκοψαν» τον Ίλιε Νουμιτρέσκου στον Ηρακλή;

Γιατί απλούστατα έκαναν ένα γκάλοπ γύρω από την προσωπικότητα του Ρουμάνου κι αυτό βγήκε καθ’ όλα αρνητικό. Έπιασαν και ρώτησαν λοιπόν δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Τι λέτε για τον «Ντούμι»; Τι άνθρωπος είναι; Είναι καλός προπονητής; Να τον πάρουμε ή όχι;

Τι εισέπραξαν; Σαράντα αρνητικές απαντήσεις, τέσσερις από τον κάθε έναν «μαυρόασπρο»! Μετά από αυτό… όπου φύγει-φύγει στη Μίκρα.


Σχολιάστε εδώ