Αποστολικά και… άλλα

=Αννα-τροπές στην ανατροπή είναι το νέο σύνθημα των εκσυγχρονιστών.

=Στο ΠΑΣΟΚ αντί για αίσθηση της πραγματικότητας έχουν παραισθήσεις και ηλιθιότητα.

=Είχα δίκιο όταν έγραφα ότι η Κατερίνα Αδαμοπούλου θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τους «γαλάζιους» για νομάρχης Αθηνών. Κάποιοι βάλθηκαν να με δικαιώσουν με την εκλογή της στις πρώτες θέσεις.

=Στο ΠΑΣΟΚ δεν είστε για πανηγύρια, αλλά για τα πανηγύρια. Δυστυχώς…

=Μπορεί κάποιος «πράσινος» συνεργάτης, εργάτης, κορυφαίος ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα να μας πει πώς γράφεται το «25, 26, 27, 28 νομαρχίες» που θα κέρδιζαν; Άμα δεν μπορούν να το γράψουν, ας το ζωγραφίσουν.

=Με πορδές δεν βάφονται αβγά, «πράσινοι» σύντροφοι.

=Νέα Βρ-ηλύσια πεδία για τη ΝΔ στα Βριλήσσια.

=Στο ΠΑΣΟΚ ειδικεύονται στο σπορ της σκηνογραφίας. Αλλάζουν τα σκηνικά με Αννα-τροπές.

=Ποια κυρία του ΠΑΣΟΚ τη λένε Δομή και γιατί;

=Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Οι οργανοπαίκτες δεν θα αφήσουν ούτε την τελευταία τρύπα του ζουρνά έξω από την κρατική.

=Για ποιους συνεργάτες του Γιώργου λένε ότι κάτσε πρώτα να γίνουν

ΠΑΣΟΚ και μετά μπορεί να δουν και το τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν άδικο, μου φαίνεται, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

=Αγαπητοί προεδρικοί συνεργάτες. Άλλο πράγμα να είσαι ΠΑΣΟΚ, άλλο πράγμα να το παίζεις ΠΑΣΟΚ. Άλλο πράγμα να είσαι συνεργάτης του προέδρου και άλλο πράγμα εργάτης του κόμματος. Άμα βρείτε τη διαφορά, τότε θα μειωθεί και η διαφορά με τη ΝΔ.

=Δικαιωμένοι νιώθουν οι μαξιμάρχες για το αποτέλεσμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και για τον αριθμό που θα κερδίσουν. Έπεσαν μέσα κατά 95% και στις νομαρχίες που θα κέρδιζαν αλλά και στον αριθμό. Τέτοια σοβαρή και μεθοδική δουλειά κάνουν αθόρυβα οι Άγγελοι-φύλακες του Καραμανλή…

=Χρύσα, ψηλά για το χρυσό στη Θεσσαλονίκη…

=Ο Μπούμκα της Ρηγίλλης, ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Έβαλε ψηλά τον πήχη και πέρασε άνετα από πάνω. Σεργκέι Ζαγορίτη ή Λευτέρη

Μπούμκα…

=Κάτω τα χέρια από τη Μαριλίζα, δεν φταίει σε τίποτα η γραμματέας για το βρώμικο παρελθόν πολλών συντρόφων της ούτε φταίει για το αποτέλεσμα των επιλογών σε πρόσωπα που επιλέχθηκαν για υποψήφιοι. Αλλού αναζητήστε τα αίτια και τους αίτιους.

=Έλα, Αλέκο, έλα Αλέκο που δεν έχουμε γιλέκο…

=Η μόνη ανατροπή που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε σε καμιά χωματερή να κάνετε ανατροπή τα άχρηστα και αδρανή υλικά (κοινώς μπάζα) που έχετε στο μυαλό σας, «πράσινοι» σύντροφοι.

=Πανηγυρίζουν οι «πράσινοι» για μια μη νίκη.

=Δύο Φ έσωσαν την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

=Μου φαίνεται ότι οι δημοτικές και οι νομαρχιακές εκλογές έγιναν για να βγει ξανά στο προσκήνιο ο μάγος της πολιτικής σκέψης, ο Κωνσταντίνος Λαλιώτης.

=Το πάνω από 23 νομαρχίες και μέχρι 28 πώς γράφεται, «πράσινοι» σύντροφοι;

=Στάθη, χάσαμε…

=Ποια είναι η μαύρη γάτα στο ΠΑΣΟΚ;

=Είναι αλήθεια ότι κάποιοι τύποι ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε ποδαρικό στη Χ. Τρικούπη την Πρωτοχρονιά, για να του κόψουν τα πόδια;

=Σύντροφοι, δεν πάτε μπροστά με τα σκούρα μυαλά του παρελθόντος.

=Μια μεγάλη ανατροπή που μπορείτε να κάνετε, «πράσινοι» σύντροφοι, είναι να στηρίξετε από τώρα για υποψήφιο δήμαρχο τον Αλέξη Τσίπρα.

=Το πρόβλημα δεν είναι στο άρρωστο πολιτικό σύστημα αλλά στα δικά σας άρρωστα πολιτικά μυαλά, κύριοι της πολιτικής.

=Αν υποψιαστώ ότι ψήφισε Φώφη για να γίνει υπουργός ο Πρωτόπαπας, η Βάσω, η Μιλένα και όλοι οι του εκσυγχρονισμού, τότε να πάω να αυτοκτονήσω.

=Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, δυστυχώς για εμάς κανένας ψήφος δεν αποσύρεται.

=Αμ, οι άλλοι, οι «γαλάζιοι», ψήφισαν, λέει Ντινόπουλο, Φωτεινή και Σπυρίδωνος για να εξακολουθεί να μας τα παίρνει ο Αλογοφέσις και να είναι υπουργός η Μαριέττα.

=Δυστυχώς οι «πράσινοι» και οι «γαλάζιοι» κύριοι όχι μόνο δεν μπορούν να διαβάσουν αλλά δεν μπορούν και να ακούσουν.

=Ποιος είναι ο θηλυκός Αβραμόπουλος;

=ΚάλπΗΚΟ θύμα πέσατε, «πράσινοι» σύντροφοι. Προσγειωθείτε πριν έρθουν τα γιαούρτια στη Χ. Τρικούπη και είναι και ακριβά και θα βάλετε και σε έξοδα τον κοσμάκη.

=Γιατί στον ΣΥΝ λένε τον Αλέξη Τσίπρα Σπύρο Τσίπρα ή Αλέξη Βούγια; Τι γνωρίζουν κάποιοι ή γιατί σκέφτονται κάποιοι πολύχρωμοι σύντροφοι, έτσι περίεργα;

=Πάντως οι πολύχρωμοι σύντροφοι δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα.
=Σε τούτο τον τόπο όταν δεν λες τίποτα και δεν κάνεις τίποτα, είσαι ο καλύτερος… κυβερνήτης.

=Αλήθεια, υπάρχει Πολιτικό Συμβούλιο στο ΠΑΣΟΚ ή έχει γίνει διακομματικό;

=Όλοι στο Λιμάνι υποκλίθηκαν στην αυτού Υψηλότητα, του Παναγιώτη Φασούλα. Αυτός δεν γέμιζε με φασόλια το σακκούλι αλλά με χιλιάδες κιλά…

=Όπως κάθε πράγμα θέλει τον Γερμανό του, έτσι και κάθε νίκη στο ΠΑΣΟΚ θέλει τον Τσολιά του… και δη τον Γιώργο. Ο Φασούλας το διέγνωσε νωρίς και τον πήρε δίπλα του και δικαιώθηκε.

=Στο ΠΑΣΟΚ μέθυσαν από τις επιτυχίες τους… και δεν βλέπουν την τύφλα τους.

=Ε, όχι και το 31%, Βούλα Πατουλίδου, δικό σου. Κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε κάτι, Βούλα, γιατί…

=Η παιδεία δυστυχώς Μαριεττίζεται ακόμα…

=Τι διάολο δάσκαλοι είσαστε με κλειστά σχολεία, κύριοι εκπαιδευτικοί;
=Ε, όχι και να μετακομίσουν στη Μαυρο Μι-χάλι οι «πράσινοι» μετά τα ατυχή αποτελέσματα των εκλογών…

=Κάτι μου λέει ότι ο Πατούλης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στο Μαρούσι.

=Πω πω πώς καίει το πετρέλαιο θέρμανσης… Ζεσταίνει τα δωμάτια, αλλά παγώνει τις τσέπες των καταναλωτών.

=Ο ένας δεν ακούει, ο άλλος δεν βλέπει, άντε να δούμε εμείς άσπρες μέρες.

=Στο ΠΑΣΟΚ προσδοκούν να χιονίσει και να δουν άσπρες μέρες…

=Άσπρες μέρες με μαύρο παρελθόν δεν συμβαδίζουν και τόσο πολύ μεταξύ τους, «πράσινοι» σύντροφοι.

=Αν η Χαριλάου Τρικούπη έπιανε λίγο όσα πιάνουν οι κεραίες του Χριστόφορου της VPRC, δεν θα ήταν τόσο πολύ εκτεθειμένη με την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

=Ο Γιώργος κάνει Αννα-τροπές στην κομματική πυραμίδα. Θα τ’ αλλάξει όλα για όλα…

=Ο Έβερτ έχασε τις εκλογές με το γνωστό πια «Καρδίτσα – Καρδίτσα». Κάτι μου λέει τώρα ότι οι Καρδιτσιώτες υπουργοί κινδυνεύουν να χάσουν τον θώκο τους αν χαθεί ο δήμος και η νομαρχία. Από το Μαξίμου ήταν σαφέστατο το μήνυμα: Μπείτε μπροστά, να μην πάθουμε καμιά ζημιά γιατί χαθήκατε.

=Στο Μαξίμου περισσεύουν τα καλά λόγια για τον υφυπουργό Χρήστο Φώλια, μετά τη μεγάλη νίκη στον νομό Γρεβενών όπου ως γνωστόν εκλέγεται βουλευτής ο υφυπουργός. Μάλιστα τον φέρνουν σαν παράδειγμα για το ύφος, το ήθος, την εργατικότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητά του. Αν είχαμε 5 Φώλιες στην κυβέρνηση θα κυβερνούσαμε 30 χρόνια, λένε οι μαξιμάρχες. Και βέβαια δεν έχουν άδικο…

=Αν, σύντροφοι, νικήσατε, τότε γιατί να αλλάξατε την ομάδα νίκης; Δεν γνωρίζετε το λαλιώτικο θεώρημα: ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις; Εκτός και αν δεν ξέρετε τι πάθατε…

=Για το σμαραγδένιο νησί της Ρόδου η καλύτερη επιλογή για τον β΄ γύρο είναι ο καταξιωμένος δήμαρχος της πόλης Γιώργος Γιαννόπουλος. Μην το ξεχνούν οι Ρόδιοι φίλοι…

=Άνω Λιόσια: Χριστοφιλάκης Βαγγέλης. Μην αγνοείτε τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αγάπη του για την πόλη του. Δώστε του την ψήφο σας για να συνεχίσει ο Κρητίκαρος.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ