Με συκοφαντείτε…

Η Έλλη Στάη, που σύμφωνα με καλές πληροφορίες συζητά με το MEGA, για να κάνει μια εκπομπή, και εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία θα ξεκινήσει με τον νέο χρόνο, διατυπώνει στο εξώδικο το παράπονο ότι όχι μόνο ο ΑΝΤΕΝΝΑ δεν την προστάτευσε, αλλά τη συκοφαντεί και δεν έχει το θάρρος να της ζητήσει συγγνώμη!

Συγκεκριμένα στο νέο εξώδικο, που υπογράφει το γραφείο του Χάρη Παμπούκη (σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου), η Έλλη, αφού γνωστοποίησε στην ανώνυμη εταιρεία του ΑΝΤΕΝΝΑ ότι μετακόμισε από τη Βούλα στην Αθήνα, στην Ηρώδου Αττικού και πλέον εκεί θα πρέπει να της αποστέλλεται κάθε δικαστικό έγγραφο, επισημαίνει τα εξής:

«Σε σχέση με την τελευταία “εξώδικη πρόσκλησή” σας προς εμένα (που μου επιδόθηκε την 09.10.2006), συμφωνώ πως υπάρχουν αρμόδια δικαστικά και θεσμικά όργανα, για να επιλυθούν πλέον οι διαφορές μας.

Χωρίς να απαντώ αναλυτικά στα αναφερόμενα στην παραπάνω πρόσκλησή σας, που ασφαλώς αποκρούω (εξάλλου μόνο για εντυπώσεις τα αναφέρετε), επιτρέψτε μου μόνο δύο σχόλια (ελπίζοντας πως δεν θα σας κουράσω με τη “φλυαρία” μου):

α) Τα σχετικά με τις “τηλεδίκες” σάς τα επιστρέφω, δεδομένου πως εσείς πρώτοι στείλατε την απάντησή σας στην καταγγελία μου και με δελτίο Τύπου σε όλα τα μέσα και χωρίς εγώ έως τότε να έχω καταφύγει σε κανένα από αυτά. Πολύ περισσότερο και ο δικός σας ο σταθμός παρουσίασε το ζήτημα με καλεσμένους (που προφανώς, επειδή δεν δήλωσαν όσα επιθυμούσατε, τώρα αποδοκιμάζετε). Σταματήστε να εκτίθεστε και να υποτιμάτε το ίδιο σας το προϊόν και τα πρόσωπα (που στο παραπάνω εξώδικό σας αποκαλείτε ʽʽτηλεδικαστές”), με τα οποία είτε συνεργάζεστε είτε χρησιμοποιείτε ως καλεσμένους σε εκπομπές του σταθμού σας!

β) Χαίρομαι που επιχειρήσατε να ανασκευάσετε (ανεπιτυχώς όμως ως προς την ουσία του ζητήματος) την κατηγορία σας προς εμένα πως μεθόδευσα τη βλάβη σας. Θλίβομαι όμως βαθύτατα γιατί κατόπιν μάλιστα της επταετούς επωφελούς για εσάς συνεργασίας μας, δεν έχετε καν το θάρρος να παραδεχθείτε το σφάλμα σας και να ζητήσετε συγνώμη που με συκοφαντήσατε με τέτοιον τρόπο».

Το αμέσως επόμενο εξώδικο του ΑΝΤ1 απευθυνόταν στα κανάλια Mega, Alpha, Star, Alter και ΝΕΤ, με το οποίο τα προειδοποιεί πως, επειδή η κ. Στάη έχει συμβόλαιο ως τις 31 Αυγούστου 2008, δεν έχουν το δικαίωμα να της προσφέρουν εργασία και ούτε να εμφανιστεί ως συνεργάτιδα σε εξωτερική παραγωγή. Η ίδια η Έλλη Στάη, που δέχθηκε πολλές προτάσεις για να βγει απόψε ως σχολιάστρια σε εκλογικά πάνελ, δήλωσε πως για λίγο θα απέχει. Οι συζητήσεις όμως με κανάλια άρχισαν.

Η επένδυση στον Νίκο Ευαγγελάτο και η ολοκληρωτική στροφή στη θεματολογία που βασίζεται σε δολοφονίες (εκπομπή Στεφανίδου) και κιτρινισμό, βασιζόμενο σε κρυφή κάμερα (εκπομπή Ευαγγελάτου), δεν απέδωσαν. Το δελτίο της Τρίτης παρέμεινε στην τρίτη θέση, παρά το γεγονός ότι ο σταθμός μίσθωσε ελικόπτερο για να πάει ο ίδιος ο Ν. Ευαγγελάτος στα σημεία της καταστροφής στη Μαγνησία, φορώντας ένα λευκό αδιάβροχο και κάνοντας επιτόπιο ρεπορτάζ.

Μάλλον ως τώρα οι θεατές του καναλιού προτιμούν ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, με ήπιο λαϊκισμό και περισσότερη λάμψη στην παρουσίαση.

Επένδυση στη ναυτιλία

Στο μεταξύ, επανέρχεται ο Μίνως Κυριακού με νεότευκτα πλοία στη ναυτιλία. Η εταιρεία του Athenian Sea Carriers ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την Hyundai Heavy Industries για την κατασκευή τριών σούπερ δεξαμενοπλοίων, της κατηγορίας Vlcc’s. Η συμφωνία της Athenian, συνολικού ύψους 380 εκατομμυρίων δολαρίων, ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη ιδιωτική παραγγελία που υποβλήθηκε από πλευράς ελληνικών ναυτιλιακών συμφερόντων τον περασμένο Σεπτέμβριο στα ναυπηγεία. Η άλλη εταιρεία του ομίλου, Metrostar Management, υπέγραψε συμφωνία για δύο μεγάλα δεξαμενόπλοια, χωρητικότητας 318.000 tdw και με προοπτική παραγγελίας άλλων δύο τέτοιων πλοίων επίσης στη Hyundai. Τα τρία δεξαμενόπλοια θα παραδοθούν κατά σειρά από τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία Ulsan τον Οκτώβριο του 2009, τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2010.


Σχολιάστε εδώ