Περί μπάτζετ

Είπαν ότι έφερε ευθύνη που ο Μουλαομέροβιτς ξέχασε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και πήγε στον Ολυμπιακό, λες και ο «Μούλα» είναι 18 χρονών και δεν έχει την ωριμότητα του «αποφασίζω».

Έδωσαν επίσης την εντύπωση ότι με τον συγκεκριμένο μάνατζερ δεν θα συνεργαστούν στο μέλλον. Κι όμως δεν πέρασαν δέκα ημέρες και οι στενές σχέσεις επανήλθαν. Αφορμή; Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Καθημερινά επικοινωνούσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Κώστα Παπαδάκη για το συγκεκριμένο θέμα.

Του ανέλυσαν πόσο πολύ θέλουν τον αθλητή, μόνο για λεφτά δεν μίλησαν. Όταν κάποια στιγμή τούς είπε ο μάνατζερ να κάνουν πρόταση, η απάντηση που έδωσαν ήταν ότι δεν έχουν άλλον χώρο στο μπάτζετ.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να ασχολείσαι με έναν αθλητή, από τη στιγμή που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορείς να τον αποκτήσεις, επειδή δεν έχεις τα χρήματα; Χάριν εντυπώσεων; Ούτε αυτό ισχύει. Διότι ο συγκεκριμένος παράγοντας που έκανε τα τηλεφωνήματα ζήτησε επ’ ουδενί λόγω να μη διαρρεύσει το θέμα. Άρα; Πρόκειται για προσπάθεια επανασύνδεσης, επειδή πολύ απλά ξέρεις ότι στο μέλλον όχι μόνο θα τον χρειαστείς, αλλά και θα εξαρτάσαι από αυτόν. Κι αν επαληθευτούν οι φήμες, τότε η δύσκολη εποχή δεν θα αργήσει.


Σχολιάστε εδώ