Η σιγουριά του Σίμου

Εξάλλου, στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη συμμετέχουν ως υποψήφιοι στελέχη και φίλοι τόσο από τον χώρο της ΝΔ όσο και από τον ΣΥΝ. Μην ξεχνάμε ότι ο υποψήφιος του κυβερνητικού κόμματος στις προηγούμενες εκλογές, ο Α. Σταυράκης, έχει προσχωρήσει από καιρό στην παράταξη του Σίμου.

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν άνετη επικράτηση του δημάρχου με ποσοστό που ξεπερνά αυτό της προηγούμενης τετραετίας (το 2002 πήρε 50,5%), αλλά παρ’ όλα αυτά ο Σίμος δεν ησυχάζει και βάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη.

Βλέποντας λοιπόν ο νεοδημοκράτης πλέον υποψήφιος δήμαρχος Ταχμετζίδης ότι χάνει τον στόχο του, επέλεξε να δημιουργήσει συνθήκες προεκλογικής όξυνσης, κατηγορώντας τον Δανιηλίδη για διαχειριστικές παρατυπίες στα οικονομικά του δήμου, χτυπώντας τον δηλαδή στο πιο ισχυρό στοιχείο του, αυτό της ηθικής, της διαφάνειας και της εντιμότητας.

Βέβαια ο δήμαρχος δεν… μάσησε και απάντησε με το πόρισμα του ειδικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών που έκανε πρόσφατα έλεγχο στα οικονομικά του δήμου, ξετινάζοντας στην κυριολεξία αποφάσεις, δημοπρασίες, αναθέσεις και τιμολόγια, και βρήκε την οικονομική διαχείριση πεντακάθαρη και σύμφωνη με τις επιταγές της νομοθεσίας.


Σχολιάστε εδώ