Αποστολικά και… άλλα

Παρά-πλευρες απώλειες στη ΝΔ με τον Πανίκα. Έσπασε τα πλευρά του.

Ο Γιώργος ψάχνει τον πρωθυπουργό. Ή δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του ή δεν βλέπει το πρόσωπό του λόγω κακής όρασης.

Ορατότης μηδέν…

Γιαούρτωσαν τον Πανίκα… Επιτέλους, η Θεσσαλονίκη βλέπει άσπρες μέρες στο πρόσωπο του νομάρχη της!

Στήριξη στην τρίτη ηλικία υπόσχεται η κυβέρνηση. Γρήγορα ετοιμάζονται οι «γαλάζιοι» να πάνε στα ΚΑΠΗ.

Καρα-χάλια… η Καραχασάν για το ΠΑΣΟΚ…

Στα Άνω Λιόσια ο κρητίκαρος υποψήφιος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα εκλογής από τον πρώτο γύρο, όπως κακώς και κακόβουλα γράφουν ορισμένοι κονδυλάδες της δημοσιογραφίας.

Μπράβο Γιώργο Αλογοφέσι
που άκρη βρίσκεις μα και φέσι.
Με μια μόνο αλχημεία
Γιώργο γράφεις ιστορία
εις την οικονομία…
Μπράβο Γιώργο, μπράβο Γιώργο
που τ’ αγκάθια κάνεις ρόδο.

Πάντως, ο αλχημιστής ταχυδακτυλουργός τα κατάφερε, με μια απλή κίνηση γίναμε όλοι πλούσιοι. Κοίτα να δεις που είναι τόσο εύκολο να γίνουμε πλούσιοι και μεις τα κορόιδα νομίζαμε ότι δουλεύοντας τίμια μπορείς να τα κονομήσεις.

Αλογοσκούφεια Ελλάδα Πλουσίων.

Ο ασχημιστής που έγινε αλχημιστής για χάρη της άσχημης οικονομίας μας.

Πάρτε πρώτα την κυβέρνηση, σύντροφοι, και μετά δώστε τη και στον λαό.

Στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν συνέδρια όχι παχυσαρκίας, αλλά παχυδερμίας.

Κυβέρνηση λαϊκή… κυβέρνηση λαϊκών ή κυβέρνηση της λαϊκής, όπου θα μας παίρνουν με τις ντομάτες.

Στο ΠΑΣΟΚ ρώτησαν τι μάρκα ήταν το γιαουρτάκι που πέταξε ο τύπος στον Ψωμιάδη και πόσα λιπαρά είχε… Πάντως ο παίκτης δεν πτοήθηκε και έγινε πιο συμπαθής απ’ ό,τι ήταν. Με ένα γιαούρτι δεν του κάνεις τη μούρη κιμά…

Ξεκαβαλικέψτε, σύντροφοι, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις συγκεντρώσεις του Αντρέα στην Καβάλα, θα φάτε πολλά καρβέλια ακόμα και τα στομάχια σας δεν το μπορούν.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς είδατε τη συγκέντρωση του Αντρέα το ’85 στην Καβάλα, για να κάνετε συγκρίσεις;

Όσοι ψηφίζουν Περιστέρι και θα ρίξουν στην κάλπη ψηφοδέλτιο με τον Κώστα Λαλένη, να μην ξεχάσουν να σταυρώσουν τον νεαρό υποψήφιο Αντρέα Νικολάου-Παπανδρέου, ανιψιό του έντιμου ιατρού του Ευαγγελισμού Σπύρου Παπανδρέου.

Κάποια καλά παιδιά της Χαριλάου Τρικούπη που ψευτομαγκίζουν απειλώντας τον Βαγγέλη Γιακουμή, καλά θα κάνουν να τον αφήσουν ήσυχο διότι θα έχουν να κάνουν μαζί μου. Γιατί ο Βαγγέλης εργάζεται και ζει έντιμα την οικογένειά του.

Αγαπητέ πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, αν θέλεις να ξεβρωμίσεις το Κίνημα, ρώτα τα στελέχη της Χ. Τρικούπη πού έμεναν πριν και πού μένουν τώρα να δεις γιατί ο κόσμος είναι θυμωμένος και δεν μασάει.

Όχι, ρε, «γαλάζιοι» σύντροφοι, δεν είναι ένδειξη ευημερίας η αγανάκτηση ενός συνταξιούχου να πετάξει ένα γιαούρτι στον Ψωμιάδη. Κάνετε λάθος υπολογισμούς…

Μόλις οι συνταξιούχοι ένιωσαν την ευημερία από την αύξηση του ΑΕΠ του Γιώργου Αλχημιστή, άρχισαν να γιαουρτώνουν την εικονομία του…

Βάλτε εσείς τον Ψωμιάδη να βάλουμε εμείς τα γιαούρτια για να τα φάμε με όρεξη.

Ο συνταξιούχος είχε τη δυνατότητα να αγοράσει το γιαούρτι, δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει ψωμί και μόλις τον είδε έκανε το μείγμα Ψωμι-άδη με γιαούρτι.

Έχει εις το τραγούδι μας χαράξει μια πορεία
ψήφισε Νικολόπουλο,
αυτή είναι ουσία.
Φυσικά Χρήστο με τον Κώστα
Σκανδαλίδη.

ΜΑΡ-ΙΕΤΑ. Η Μαριέττα προκαλεί και ο Βύρων πυρπολεί…

Δάσκαλοι που διδάσκατε και λόγο δεν κρατάγατε. Αυτό ταιριάζει στο ΠΑΣΟΚ, μου έλεγε «γαλάζιος» βουλευτής… για τις σημερινές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στην παιδεία. Πρώτα άφησαν άδεια ταμεία και αν πιστεύουν ότι είναι γεμάτα γιατί δεν τα αδειάζουν υπέρ των δασκάλων και του φτωχού κοσμάκη; Έλα ντε…

Μάλλον ο Βύρων το ‘χει απωθημένο. Ή ήθελε να γίνει αστυνομικός ή ήθελε να γίνει χημικός.

Έδεσε, λένε, η χημεία του Βύρωνα και της Αστυνομίας.

Ο ένας βλέπει την καμπούρα του άλλου, αλλά δεν βλέπει τη δική του. Αυτό κάνει τώρα και ο ΣΕΒ… που βλέπει κρατικά καρτέλ αλλά στους βιομήχανους βλέπει να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. ΣΕΒ-αστείτε μας, κύριοι.

Ε… όχι και πολιτική της κατσαρίδας, έλεος… Μην εκτίθεστε με τόσο φτηνές πολιτικές, «πράσινοι» σύντροφοι…

Υπάρχουν πολύχρωμες κατσαρίδες μάλλον. Ναι, διότι υπάρχουν και Μαρίες πολύχρωμες που σήμερα βλέπουν αυτά που έβλεπαν και χθες, αλλά με διαφορετικά χρώματα…

Πώς το είπε ο Σημίτης στους «πράσινους» συντρόφους του που κατηγορούν την κυβέρνηση για την οικονομία και την έλλειψη παροχών και ευαισθησίας; Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος εγώ ξέρω τι έγινε και τι γίνεται.

Αστυνόμος Βύρων-Σαΐνης.

Αν έκρυβε και το ΠΑΣΟΚ ορισμένους πρώην υπουργούς του, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα «πράσινοι» σύντροφοι.

Εγώ δεν αμφισβητώ καθόλου τα στοιχεία ότι μειώνεται η ανεργία. Διότι αμέσως αυξάνεται η «γαλάζια» διαφθορά από τον διορισμό των «γαλάζιων» παιδιών. Δεν χρειάζονται στοιχεία για να πειστούμε διότι το αυτονόητο δεν χρειάζεται αποδείξεις.

Άλλοι έχουν σχέση με τη Μαργαρίτα και τις Μάργκαρετ. Μην κάνετε λάθος, «πράσινοι» σύντροφοι, ο Καραμανλής έχει μάνα την Αλίκη, άρα η πολιτική του δεν έχει σχέση με τη Μάργκαρετ Θάτσερ…

Καραχασάν κοτσάνα… Η κοτσάνα της Γκιουλ για Μειονότητες Ποντίων και Σαρακατσάνων. Και επειδή δεν είναι Πόντια, καλά θα κάνει να το βουλώνει η Γκιουλ της νέας εποχής.

Αν όλοι οι «γαλάζιοι» ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί και άγγελοι σαν τον φύλακα άγγελο του Καραμανλή, θα κυβερνούσαν για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Τι διάολο ποιότητα υπάρχει, καλοί μου δάσκαλοι, με κλειστά σχολεία;

Και ο Μπράτης στη Βουλή για να σωθούν οι εκπαιδευτικοί…

Πήρε χαμπάρι ότι θα γινόταν γάμος στο δημαρχείο Αμαρουσίου ο καγκελάριος της Υγείας και πήγε στην εκδήλωση που έκανε υποψήφιος δήμαρχος. Όχι παίζουμε, θα άφηνε τον γάμο και θα πήγαινε μόνο για πουρνάρια… ο καγκελάριος…

Πάνο, χάσατε… Ο Πάνος χάνως του Αμαρουσίου το πήρε πια απόφαση και μαζί του και οι υποστηρικτές του. Τρίτοι και καταϊδρωμένοι έρχονται παρά τα περίεργα παιχνιδάκια που στήνουν για το ότι έρχονται δεύτεροι. Όντως έρχονται δεύτεροι μετά τον δεύτερο Πατούλη, διότι πρώτος έρχεται ο Στάθης Ραγκούσης…

Θανάση Δημάδη, θα επιλέξουν για έναν σταυρό στο ψηφοδέλτιο τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Σγούρο. Νέοι, πολλά υποσχόμενοι και ταλαντούχοι στη δημοσιογραφία. Θανάση, κουβέντα για τη μαμά, έτσι για να σκάσετε.

Στην Πάτρα, στον συνδυασμό του φρούραρχου της Αχαΐας, Αντρέα Φούρα, κατεβαίνει και το μικρό Κιτράκι… Ο γιος του αδελφού του Μιχάλη Κίτρου, Παναγιώτης. Σταυρώστε τον όσοι Πατρινοί εμπιστεύεστε τον αυριανό δήμαρχο Αντρέα Φούρα.

Μαρουσιώτες, όσοι ψηφίζετε Στάθη Ραγκούση, και ξέρω ότι αυτόν προτιμάτε, σταυρώστε τον πρώην γραμματέα Νέας Γενιάς, Γιώργο Σακελίωνα. Δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας.

Αλήθεια, στο ΠΑΣΟΚ θυμούνται τάχατες το κάτσε καλά, Γεράσιμε; Θυμούνται τότε ότι ο Μάκης ήταν ο υπουργός Παιδείας;

Άλλο πράγμα ο Ρομπέν των δασών και άλλο πράγμα ο Ρόμπας των χαζών.

Η σεμνότητα και η ταπεινότητα, όταν δεν υπάρχουν, βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της ΝΔ.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ