Στην Ιταλία, όπου λειτουργεί η Δικαιοσύνη, συνέλαβαν στο άψε σβήσε 21 άτομα που έκαναν υποκλοπές!

Ακόμη και αυτοκτονία ενός στελέχους της ιταλικής εταιρείας που είχε εντοπίσει τις υποκλοπές υπήρξε, όπως συνέβη και εδώ με τον Τσαλικίδη.

Είχε ο πρωθυπουργός την ομολογία του ίδιου του διευθύνοντος συμβούλου της τηλεφωνικής εταιρείας ότι γίνονταν παρακολουθήσεις, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενημερώθηκε αμέσως και αντί να συλληφθούν εκείνη την ώρα όλοι οι υπεύθυνοι, έστω και ως ύποπτοι, όπως έγινε στην Ιταλία, ενάμιση χρόνο τώρα διεξάγουν… ανακρίσεις και ο Κορωνιάς, ο μεγάλος υπεύθυνος, κυκλοφορεί ελεύθερος, πάει σε κρουαζιέρες με τη θαλαμηγό του και γελοιοποιεί τη Δικαιοσύνη και όλες τις αρχές Ασφαλείας της χώρας.

Τι να πούμε, τι, κύριε Καραμανλή; Να πούμε ότι έχουμε Δικαιοσύνη; Θα μας κοροϊδεύουν οι Ιταλοί. Ακόμη κι εμείς γελάμε με την κατάντια μας. Να έχετε αποδείξεις ότι υπέκλεπταν τις συνομιλίες σας με υπουργούς, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, με ξένες ηγεσίες και κανείς ακόμη να μην έχει συλληφθεί…

Σήμερα κιόλας, κύριε πρωθυπουργέ, θα πρέπει να ζητήσετε παραιτήσεις απ’ όλους εκείνους τους δικαστές που χειρίζονται 18 μήνες υπόθεση που έχει ομολογηθεί και ακόμη δεν έχουν προχωρήσει οι συλλήψεις και παραπομπές σε δίκη. Είναι ντροπή μας!


Σχολιάστε εδώ