Πατρινά Και Άλλα…

+ Ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, πρόεδρος των Ολυμπιακών Ακινήτων, επισκέφθηκε την Πάτρα με σκοπό να υπογραφεί το προσύμφωνο για τη διαχείριση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Όπερ και εγένετο. Όλοι στη μάχη λοιπόν για την εκλογή Φλωράτου, με πρώτο το επιμελητήριο Αχαΐας.

+ Σημαντικές εξελίξεις στον τοπικό Τύπο μετά τη μεταβίβαση του 40% των μετοχών της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στους Λάλα και Πανόπουλο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η στήλη το είχε γράψει πριν από δύο περίπου μήνες.

+ Και τώρα σειρά έχει άλλη μια εφημερίδα και ένας τηλεοπτικός σταθμός. Πάντως, όλοι ψάχνονται. Και περισσότερο οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φοβούνται μήπως χάσουν την εφημερίδα που για δώδεκα χρόνια τους στηρίζει.

+ Και για να μην ξεχνιόμαστε, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Λευτέρης Ζαγορίτης είναι αυτοί που δίνουν τις μεγάλες μάχες για τον Ευάγγελο Φλωράτο. Ο Νικολόπουλος είναι ο βασικός -όπως πάντα άλλωστε- εμπνευστής της προεκλογικής καμπάνιας. Υπενθυμίζεται ότι είναι και ο μόνος βουλευτής στα χρονικά που έβαλε τη γυναίκα του υποψήφια στον δημοτικό συνδυασμό του πρώην δημάρχου.

+ Ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Φούρας φαίνεται να κερδίζει καθημερινά έδαφος με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η θέση του στις δημοσκοπήσεις, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

+ Σχετικά με τον Δημαρά δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο. Φαίνεται ότι όσο σοβαρεύουν τα πράγματα χάνει έδαφος. Άλλωστε, ήταν αναμενόμενο. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι το ΚΚΕ δεν έχει πλέον υποψήφιο τον Παναγιώτη Κοσιώνη αλλά τον Κώστα Πελετίδη. Αυτό είναι και το πρόβλημα παρεμβατικότητας που αντιμετωπίζει. Όχι φυσικά ότι δεν είναι αξιόλογος ο Πελετίδης, αλλά δεν είναι προβεβλημένος και ούτε διαθέτει τα κοινωνικά ερείσματα του Κοσιώνη.

+ Έξι δημοσιογράφοι στη μάχη των εκλογών. Ο Στάθης Κεραμιδάς ως υποψήφιος νομάρχης, ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης ως νομαρχιακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Κεραμιδά, ο Γιώργος Καρβουνιάρης στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά, ο Αχιλλέας Ροδίτης με τον Ευάγγελο Φλωράτο και ο Γιάννης Πομώνης με τον Ανδρέα Στεφανόπουλο στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Φούρα. Αν μη τι άλλο, όλοι γνωρίζουν άριστα τα προβλήματα των κατοίκων τόσο της Αχαΐας όσο και της Πάτρας. Καλή επιτυχία σε όλους, γιατί σίγουρα, αν εκλεγούν, θα βοηθήσουν πολύ.


Σχολιάστε εδώ