Ομόφωνα η Βουλή διόρισε τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού!

Σ’ εκείνη τη συνεδρίαση, όπου από την αντιπολίτευση μόνο η εκπρόσωπος του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη απουσίαζε, ψήφισαν υπέρ του κ. Ζησιμόπουλου οι: Σοφία Βούλτεψη (αντικαθιστούσε τον Μιλτιάδη Έβερτ), Χρ. Ζώης, Αναστ. Καραμάριος, Γιαν. Κεφαλογιάννης, Βασ. Μαγγίνας, Απόστολος Σταύρου, Τζάννος Τζαννετάκης, Ευάγ. Βενιζέλος, Απ. Κακλαμάνης, Μιλτ. Παπαϊωάννου, Φιλ. Πετσάλνικος και Φώτης Κουβέλης.

Στο γραφείο του Παπουτσή

Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο κ. Ζησιμόπουλος εκ Βρυξελλών μας ήρθε. Και όπως λένε οι πηγές μας ο κ. Ζησιμόπουλος είχε εργασθεί στο γραφείο του Χρήστου Παπουτσή όταν ήταν Επίτροπος. Έτσι για να μπορεί ο κάθε αναγνώστης να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Είχε κληθεί και από το ΠΑΣΟΚ ο… Αδάμας!

Ένα – ένα αποκαλύπτονται… Στην απολογία του ο γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Π. Αδαμόπουλος που παζάρευε με τη ΜΕΒΓΑΛ, η οποία προφανώς αναζητούσε μεσάζοντα για να πέσει στα μαλακά και να αποφύγει βαρύ πρόστιμο, αποκάλυψε ότι και το ΠΑΣΟΚ τον ήθελε αλλά τελικά… κατακυρώθηκε στην κυβέρνηση της Ν.Δ.

Είπε συγκεκριμένα ο Αδαμόπουλος:

«Μου είχε ζητηθεί να έρθω και από τον προηγούμενο πρόεδρο της Επιτροπής κ. Τζουγανάτο επί κυβερνήσεως Σημίτη. Ενεκρίθην σε αυτήν τη θέση από την προηγούμενη σύνθεση της Επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Ζησιμόπουλο βάσει του βιογραφικού μου»!

Επομένως ο κ. Ζησιμόπουλος καθώς και ο… φίλος μας κ. Τζουγανάτος έχουν τον λόγο…

Όλες απαλλακτικές

Σύμφωνα με στοιχεία του ΙΟΒΕ, όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέχρι το 2003 ήταν απαλλακτικές! Εκεί ίσως χρειάζεται απόλυτη επανεξέταση, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην ευσταθούν κάποιες καταγγελίες… Εκτός κι αν και τότε υπήρχε Αδαμόπουλος…


Σχολιάστε εδώ