Πιέσεις στον Μελισσανίδη

«Ο δρόμος μας είναι μακρύς και Εμείς συνεχίζουμε να τον περπατάμε», αναφέρει το σάιτ των οργανωμένων οπαδών: «Η Βασίλισσά μας είναι πληγωμένη. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Χρέος μας ό,τι έχουμε μάθει να κάνουμε τόσα χρόνια. Να βοηθάμε και να στηρίζουμε την ΑΕΚ. ΑΕΚ είναι και εδώ. Δεν γίνεται να γυρίζουμε την πλάτη στην ΑΕΚ. Η Αγάπη μας για αυτή είναι μόνιμη. Είναι μια Αγάπη Διαρκείας.

Μια Αγάπη μέσα στην περιπέτεια. Ας φροντίσουμε λοιπόν να βρούμε τον τρόπο να εξαφανίσουμε τα 5.000 κομμάτια και να τα Ενώσουμε όλα μαζί για την Βασίλισσά μας. 2-3 χρόνια πριν ήμασταν εκεί για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Τελικά ούτε Δ΄ Εθνική φτάσαμε ούτε στο 44 σκοντάψαμε.

Τώρα μας καλεί η Βασίλισσα. Ο λάκκος που έχουμε μπροστά μας εδώ, το ίδιο βαθύς είναι, ίσως και πιο πολύ μάλιστα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και άλλα χαριτωμένα. Δεν υπάρχει χρόνος για αυτά, ο γκρεμός είναι πολύ κοντά. Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ για να Ενώσουμε όλα τα κομμάτια της Βασίλισσας και βρισκόμαστε εδώ», καταλήγει το ίδιο σάιτ.

Οι οργανωμένοι, όμως, δεν αρκούνται μόνο στη διάθεση των εισιτηρίων. Συνεχίζουν τις πιέσεις στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε στη χειρότερη των περιπτώσεων να δώσει χορηγία στην ομάδα μπάσκετ. Πιέσεις που όλοι πιστεύουν ότι τελικά θα αποδώσουν.


Σχολιάστε εδώ