Αρχίζει το Tσάμπιονς Λιγκ

Θα στριμωχτεί λίγο, αλλά θα περάσει καλά. Εδώ που τα λέμε, πάντως, μάλλον συμφέρει το γήπεδο… Ο Ολυμπιακός γεμάτος όνειρα και με τον Πελέ (χα, χα, χα!) στην ενδεκάδα του θέλει να ξεκινήσει με νίκη εναντίον της Βαλένθια. Η ΑΕΚ με πολύ σκεπτικισμό πάει στο Μιλάνο.

Χμ, δύσκολα τα πράγματα, ο Φερέρ θα ονειρεύεται από τώρα πως θα… ξυπνήσει την ερχόμενη Πέμπτη και ελπίζει να μη δει κανένα… άσχημο όνειρο. Από την άλλη, ο Ντέμης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Σου λέει, πολύ ήσυχοι είναι εκεί στις κερκίδες. Βλέπει και τον «τίγρη» να… καλοβλέπει την ΚΑΕ ΑΕΚ και τους οργανωμένους να ετοιμάζουν ένθερμη υποστήριξη και σκέφτεται πως σε λίγο καιρό δεν θα παίζει μόνος του, αλλά θα έχει και ανταγωνιστή.

Και τι ανταγωνιστή… Μην ξεχνάμε πως κύριος πόθος των ΑΕΚτζήδων είναι η λύση στο γηπεδικό, στο οποίο δεν έχει καταφέρει και ο Ντέμης τίποτα ακόμη. Στην ομάδα έτσι κι αλλιώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν άσχημα και μάλλον κατά τη διάρκεια της χρονιάς προβλέπεται να πάνε πολύ καλύτερα. Φίλε Ντέμη, πρέπει να μπει ένα τέλος στο θέμα του γηπέδου. Ξέρω πως μάλλον περιμένεις τις εξελίξεις των δημοτικών εκλογών, αλλά πρόσεχε μη χάσεις τις εντυπώσεις που με τόσο κόπο απέκτησες. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν έχει καθόλου υπομονή πλέον…

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ