Αναγνωρίζει το ψευδοκράτος η Εθνική!

Το «ΠΑΡΟΝ» αποκαλύπτει σήμερα ότι η αγορά της τουρκικής τράπεζας από την Εθνική συνεπάγεται εμμέσως πλην σαφώς και de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους των κατεχομένων, αφού εκεί υπάρχουν και λειτουργούν τρία υποκαταστήματα, τα οποία ανήκουν στην τουρκική τράπεζα και κατ’ επέκτασιν στην Εθνική.

Πρόκειται για ένα απίστευτο δώρο που έχει κάνει ο κ. Αράπογλου στην τουρκική κυβέρνηση, όπως και στην κυβέρνηση του ψευδοκράτους, δώρο το οποίο έχει αναστατώσει την κυπριακή κυβέρνηση στη Λευκωσία, αφού χρόνια τώρα προσπαθεί να μην αναπτυχθούν εμπορικές σχέσεις και γενικότερα οικονομικές συναλλαγές με τους «εισβολείς», προκειμένου να πιεστεί η Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο.

Και θα σημειώναμε ακόμη ότι επειδή μία τέτοια πρακτική έχει και επιπτώσεις στην εξωτερική πολιτική και στη χάραξη εθνικής στρατηγικής, θα πρέπει να μας πουν τα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, η Εκκλησία, τα ασφαλιστικά ταμεία, πώς αντιδρούν σε αυτή την αποκάλυψη-σοκ, ποια η θέση τους στο θέμα αυτό, αν συμφωνούν ή αν διαφωνούν και αν πρόκειται να υπερασπιστούν τα εθνικά μας θέματα και να διαμαρτυρηθούν…

Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμη μεγάλο «κατόρθωμα» του κ. Αράπογλου, ο οποίος προφανώς θα επιχειρήσει να αμβλύνει τις εντυπώσεις, όμως τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι μεγάλα, με σοβαρές όπως είπαμε επιπτώσεις και σε λίγο θα τρέχει το υπουργείο Εξωτερικών και δεν θα προλαβαίνει.

Ανακρίσεις

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Εισαγγελέας άρχισε να καλεί μάρτυρες να καταθέσουν για το θέμα της αγοράς της τουρκικής τράπεζας από την Εθνική, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει ο κ. Κούκος, πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στην Εθνική. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις ανακρίσεις διεξάγει πταισματοδίκης και μεταξύ των μαρτύρων που έχουν κληθεί είναι και ο έγκριτος νομικός κ. Γιάννης Μαύρος, γιος του αείμνηστου αρχηγού της Ένωσης Κέντρου, Γεωργίου Μαύρου.

Νέος ευνοούμενος

Στο μεταξύ ο κ. Αράπογλου προχώρησε σε ακόμη μια χαριστική πράξη προς έναν από τους προστατευομένους του, ο οποίος ανήκει και αυτός στον κύκλο της ομάδας του Tennis-Club της Εκάλης, τα μέλη της οποίας αλληλοπροστατεύονται. Με απόφαση λοιπόν του κ. Αράπογλου, ο κ. Μίνωας Μωϋσής, του εβραϊκού λόμπι, αποτυχημένος ασφαλιστής της INTERAMERICAN, με μισθό 11.000 ευρώ μηνιαίως τοποθετείται αναπληρωτής διευθυντής Διοίκησης, ο οποίος μάλιστα έχει υπό τον έλεγχο του 11.600 υποκαταστήματα με 10.000 περίπου υπαλλήλους.


Σχολιάστε εδώ