Alpha-Alpha ισορροπίες

Κατ’ αρχάς οι προπερσινές αιχμές για το δελτίο της Μ. Ζαχαρέα στο Mega ως συζύγου υπουργού ανήκουν στο παρελθόν. Η δημοσιογράφος θα έχει την υποστήριξη από τα… παράθυρα του Νίκου Κακαουνάκη, ο οποίος προς τα έξω έχει αντιπολιτευτικό προφίλ, και απέναντί της τον Γ. Τράγκα, ο οποίος από τις εφημερίδες του ασκούσε σκληρή κριτική στον σύζυγό της και στην ίδια, αλλά και τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, η εφημερίδα του οποίου έχει πάρει πλέον τη «σκυτάλη».

Από κοντά και ο Γ. Κύρτσος, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλότερους τόνους, αν και είναι εκείνος που κατηγορούσε -και το έχει αποτυπώσει και στο βιβλίο του χωρίς να ανακαλέσει- τον Ν. Χατζηνικολάου ως υπάλληλο της διαπλοκής. Στις ενδιαφέρουσες αλλαγές είναι κι εκείνη μετά από χρόνια του Μ. Τριανταφυλλόπουλου που από την Κυριακή η εκπομπή του «Κίτρινος Τύπος» μετακινείται στη Δευτέρα, από τον Οκτώβριο, λόγω Αρναούτογλου. Ο σταρ εκδότης και γραπτώς επαίνεσε τον Κ. Στέγγο από την εφημερίδα του την περασμένη Κυριακή, γράφοντας ότι ήταν «εξαιρετικές η ποιότητα, η τάξη και η ευγένεια του προσωπικού του Πόρτο Καρράς του Κ. Στέγγου. «Θα ήθελα πολύ ειλικρινά να μην είχαν προηγηθεί, δικαίως κατά την ταπεινή μου γνώμη, όσα προηγήθηκαν». Η υπόθεση Στέγγου, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος από το Αlter έναν μήνα πριν από τις εκλογές του 2004, είχε προκαλέσει διαγραφές βουλευτών από τον νέο τότε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος καταγράφει τον εντυπωσιασμό του, σημειώνοντας «καλύτερα με τον Στέγγο παρά με τους κυβερνητικούς»… Μεγάλα σχέδια έχει και η Σ. Διγενή, διευθύντρια προγράμματος, για την εκπομπή της. Θέλει να βγαίνει από τα στούντιο που χρησιμοποιούσε το «Dream Show».

Τέλος, επί διευθύνσεως Β. Θωμόπουλου, απομακρύνθηκαν 32 εργαζόμενοι των οποίων έληξε η σύμβαση. Μεταξύ αυτών ο Κ. Αρβανίτης, ο Β. Χιώτης, ο Α. Κοκορίκος και ο Β. Σκουρής.


Σχολιάστε εδώ