Πλάκωσε και το ΣΔΟΕ

Ζήτησε λοιπόν από τους υπουργούς του να καθησυχάσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να αποτρέψουν με κάθε τρόπο μαζική κάθοδό τους σε συλλαλητήριο.

Οι υπουργοί (Αλογοσκούφης, Ορφανός) έβαλαν τα δυνατά τους για να βρουν επενδυτή που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ και θα απαλλάξει την ιστορική ομάδα από τον Γούμενο.

Όπως μαθαίνω, δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα καλύτερο από τον φερόμενο ως εφοπλιστή (βαρκάρη τον αποκαλούν τα τοπικά αθλητικά ραδιόφωνα, αμφισβητώντας την οικονομική του ισχύ) Καμπάνη. Για να ανοίξουν μάλιστα τον δρόμο στον νέο επενδυτή πιέζουν τον Γούμενο να αποδεχτεί τους όρους του, στέλνοντας το ΣΔΟΕ να ελέγξει αιφνιδιαστικά τα βιβλία της ΠΑΕ, για να βρει τα σημεία και τα τέρατα της διοίκησης Γούμενου και να υποχρεώσουν τον τελευταίο να αποχωρήσει χωρίς όρους.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν… τσίμπησαν το δόλωμα και, παρά τη χαρά τους για την πίεση που ασκείται στον Γούμενο, επιμένουν να ζητούν καλύτερη λύση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας τους. Αποφάσισαν λοιπόν να μην κάνουν πίσω αλλά να βρίσκονται στους χώρους της ΔΕΘ την ημέρα των εγκαινίων της, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των κυβερνητικών παραγόντων.


Σχολιάστε εδώ