Αποστολικά και… άλλα

Μπορεί να έκαψαν τα δέντρα και τη γη μας, αλλά η ψυχή μας είναι λεύτερη, δεν καίγεται.
Η ελευθερία της Μάνης δεν είναι για κάψιμο αλλά για ζωή… Ας το γνωρίζουν εχθροί και φίλοι…

Τις μέρες που η Μάνη καιγόταν, ο υποψήφιος δήμαρχος, άτυπος στρατηγός, Δημήτρης Δαβάκης, έδινε τη μάχη δίπλα στους συμπολίτες του, κάνοντας τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα. Ακούραστος όπως πάντα ο στρατηγός, έδωσε τη δική του μάχη και με τις φλόγες αλλά και για να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όπως δίνει και σήμερα μια άλλη μάχη για τη γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και την έγκαιρη αποζημίωση των πληγέντων. Ένας στρατηγός που αξίζει ο δήμος και που μπορεί να τον διοικήσει με τη γνωστή του σύνεση και αποφασιστικότητα.

Διπρόσωπη η ΓΣΕΕ στον πρωθυπουργό. Άλλα λέει η ΔΑΚΕ, άλλα η ΠΑΣΚΕ.

Κλαρόγιαννος, με εντολή του καταλληλότερου, ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Τέτοια βόδια είμαστε, τέτοιο κρέας τρώμε.

Αμερικανοί επιστήμονες οδηγήσαν τον καρκίνο σε αυτοκτονία… Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν και πολλούς έλληνες πολιτικούς να πράξουν το ίδιο. Βλέπεις, ο καρκίνος νικιέται, αλλά οι «καρκίνοι» έλληνες πολιτικοί, δυστυχώς, επιβιώνουν.

Τριάντα δύο χρόνια ΠΑΣΟΚ. Αντρέα ζεις και βάλ’ τους λίγο μυαλό από εκεί ψηλά που είσαι.

Τη στιγμή που δεν είσαι από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, δεν έχεις το δικαίωμα να το διαλύσεις, κύριε Καρδαροθόδωρε…

Ωραία, ρε φίλε Βαγγέλη, όλο με ψέγεις γιατί γράφω σκληρά για το ΠΑΣΟΚ. Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι η σιωπή είναι ενοχή και δεύτερον, εγώ φταίω που κάνουν τόσες ανοησίες;

Καλά, ο Καραμανλής κλείνει συμφωνίες δισεκατομμυρίων ευρώ και οι «πράσινοι» ασχολούνται με τον καταλληλότερο. Για τέτοια κατάντια μιλάμε.

Άμα είναι έτσι τα εθνικά κεφάλαια, σαν τον Σημίτη, τότε καλά κάνουμε και κοιμόμαστε.

Τα πολιτικά ανέκδοτα όχι μόνο εκλέγονται, αλλά μας κάνουν και πολιτικά καλαμπούρια.

Ο μεγάλος τραγουδιστής καλαμπουρτζής.

Αχ αυτή η Σου-σουρ(σι)α-δα δεν θα μου γλιτώσει, θα τα φάει τα χαστούκια μόλις μου την ξαναδώσει. Ποιος πολιτικός «πράσινος» και για ποια έγινε ποιητής και μεγάλος τραγουδιστής; Αννα-καλύψτε το μόνοι σας.

Όντως, κύριε Χριστοδουλάκη, είναι εθνικο-μαστρο-χαλαστικό κεφάλαιο ο Σημίτης, κύριε Χριστοδουλάκη.

Είναι αλήθεια ότι τον Σιούφα δεν τον βοηθά το μπόι του να δει την ακρίβεια στην αγορά και τις τιμές που έχουν φτάσει στα ύψη.

ΠΑΣΟΚ. Κάνουμε μια καινούργια αρχή -διά το μέλλον του τόπου.

Η επόμενη αλήθεια από τον Πάγκαλο θα είναι ότι ο Αντρέας δεν υπήρξε δωρολήπτης.

Θό-δωρος την αλήθεια προς τη «γαλάζια» κυβέρνηση.

Γιατί οι δύο Θόδωροι, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, χαίρονται τόσο πολύ; Τι γνωρίζουν; Τι σχεδιάζουν; Γιατί αλληλοβοηθούνται; Με την άδειά σας, σύντροφοι- Θόδωροι…

Στον Πάγκαλο δεν ταιριάζει ο όρος ψευτο-Θόδωρος που κάμποσοι της νέας εποχής πάνε να του προσδώσουν…

Άσπρες-μαύρες-έγχρωμες οι νέες φυλές του ΠΑΣΟΚ.

Το ΣΔΟΕ δεν πήγε για έλεγχο στη Μάνη, αλλά να δει αν η αλογοσκούφια πολιτική τα ‘καψε όλα, για να βάλει περισσότερες δόσεις φωτιάς στην τσέπη μας προσεχώς.

Οι βλάκες είναι πιο επικίνδυνοι από τους προβοκάτορες, διότι, ως γνωστόν, και ο Θεός σηκώνει τα χέρια του μπροστά στη βλακεία.

Ωραία η Μαρία η πολύχρωμη. Μιλά για τα ταμεία και υπερασπίζεται την πολιτική Σημίτη που τα βούλιαξε, όταν και η ίδια, άλλες εποχές, είχε καταγγείλει την πολιτική που σήμερα υπερασπίζεται. Είδες οι καιροί πώς τα φέρνουν. Και μετά οι «πράσινοι» προσδοκούν ανάσταση.

Εναλλακτική πρόταση εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ. Οι-κολό-γοι εναλλακτικοί οι «πράσινοι».

Δηλαδή το 45% των ελληνικών ταμείων ψηφίζει Σικελούς.

Στο κόκκινο τα ταμεία, έγιναν όλα ΚΚΕ.

Στην Κούλουρη είχε πάει η ψυχή του νέου σεβαστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το Πατριαρχείο. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε στηρίζει ο εθνικός γκαντέμης.

Επιδημία χαστουκιών έχει πέσει στην ΤΑ. Οι χαστουκέρηδες δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι διδάσκουν νέα ήθη για τον τρόπο πληρωμής των κλήσεων. Να τα πληρώνουμε με χαστούκια, αλλά πρώτα πρέπει να τους τα δώσουμε στη μούρη τους για την ανάγωγη συμπεριφορά τους.

Ειρηνική εκλογή Ειρηναίου για Αρχιεπίσκοπος Κρήτης. Ο Μητσοτάκης θα σπάσει ρόδι, γιατί για πρώτη φορά δεν έπιασε η γκαντεμιά του για έναν άνθρωπο που στήριζε με τόσο πάθος.

Διαβατήρια ανασφάλειας μας χορηγούν οι αρχές. Τουλάχιστον το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, για να μην έχουμε αυταπάτες…

Χοντρό παιχνίδι παίζεται με την παιδεραστία, μα πάρα πολύ χοντρό…

Δεν μπορώ να τους βάλω όλους φυλακή, είπε ο πρωθυπουργός για τη διαφθορά στο Δημόσιο. Και δίκιο έχει. Να βάλεις όμως όσους πρέπει και μπορείς.

Ο πιο ευτυχής υπουργός αυτή την περίοδο είναι ο Αλογοφέσις… Όλα του πάνε δεξιά του Γιώργου. Και ο πρωθυπουργός τον στηρίζει και τα έσοδα πάνε καλά και τα κονδύλια, λόγω Φώλια, πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Στο στόχαστρο πάλι ο Ρουσόπουλος για κάτι απλό και εξηγήσιμο. Γκαστρώνονται οι ελληνίδες καθηγήτριες και πολλές έχουν παράξενες εγκυμοσύνες. Σιγά το θέμα, που βγήκατε να τον φάτε όλοι μαζί… Μωρέ, δεν τρώγεται ο Θοδωρής έτσι εύκολα. Και το κακό για σας είναι ότι σας ξέρει απέξω και ανακατωτά και σας κρατάει και στο χεράκι…

Όσοι πιστεύουν ότι κρέατα βαθιάς κατάψυξης φάγαμε μόνο τώρα, είναι βαθιά κατα-νυχτωμένοι.

Δημόσια Αντιπαράθεση Ανοησίας για το ποιος θα τρώει περισσότερα από τα δημόσια έργα. Ντροπή τους.

Αντιδρά ο δήμαρχος Πρέβεζας, Μιλτιάδης Κλάπας, για το κλείσιμο των ΤΕΙ στον νομό του. Πάντα πρωτοπόρος ο μαχητικός δήμαρχος, ελπίζει να τα καταφέρει να μην ερημώσει ο τόπος του από το άδικο κλείσιμο των ΤΕΙ.

Αλήθεια, τι γίνεται με τις αθλητικές ομοσπονδίες; Ελέγχονται ότι έδειξαν τα πορίσματα για το παρελθόν και το παρόν; Κάθε απάντηση δεκτή.

Πώς θα λες, βρε αθεόφοβε, τώρα το Πιστεύω, αφού είσαι διπλοβαφτισμένος, πώς θα λες το ομολογώ εν βάπτισμα, πώς θα σε ψηφίσουν οι χριστιανοί που από Παναγιώτης έγινες Πάνος; Τι θα πεις στον παπά της ενορίας σου για το θρησκευτικό σου έγκλημα; Στο Μαρούσι υπάρχουν ακόμα χριστιανοί που θυμούνται και αγαπούν την Εκκλησία.

Αν απέτυχε, «πράσινοι» σύντροφοι, ο Καραμανλής για την πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο, τότε είναι ηλίου φαεινότερον ότι όντως υπάρχει και αυτή άνθησε επί των ημερών σας. Άρα δεν είναι για πανηγυρισμούς το θέμα.

Τα πάνω κάτω φέρνει στο ΠΑΣΟΚ το αεροβάφτισμα. Οι χριστιανοί «πράσινοι» διαφωνούν και προβλέπουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Νέφος: Αλήθεια, τι γίνεται; Μετρήσεις κ.λπ.

Έλεγχος ντόπινγκ σε αγώνες.

Αν έχουν γίνει έλεγχοι σε άλλες ομοσπονδίες.

Προσλήψεις προσώπων σε άλλες ομοσπονδίες. Πόσοι, πότε και με ποια διαδικασία.

Αποτελέσματα ελέγχου ντόπινγκ.

Το ίδιο στις κρουαζιέρες του ΟΕΕστίας.

Η δια-φθορά φέρνει φθορά στη «γαλάζια» κυβέρνηση.

Ομάδα φωτιά για την κυβέρνηση ετοίμαζε η Τόνια για τα θέματα καταναλωτών. Να μου το θυμηθείτε, θα κάψει πολλές φορές τη «γαλάζια» κυβέρνηση η Τόνια.

Στον Ταύρο κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σούτου, ο φίλος μας, ο Γιώργος Δαμηλάκος. Σταυρώστε τον.

Να πω σε όσους ψηφίζετε τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου, έναν σταυρό στην πιο όμορφη Κατερίνα, την Κατερίνα Αδαμοπούλου… Ε, όσοι ψηφίζετε και ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, στείλτε την στη Βουλή. Δεν θα σας διαψεύσει η μαχητική Κατερίνα.

Γιατί ο Παναγιώτης του Αμαρουσίου έγινε Πάνος στα χαρτιά… και άλλαξε όνομα; Μα για να έχει ομοιοκαταληξία με το χάνος…

Αεροβάφτισμα για ένα όνομα… Χριστέ και Παναγιά μου, κατάργησαν το βάπτισμα και όλους τους θρησκευτικούς κανόνες. Χριστόδουλε, πάρε θέση.

Αν μάθει ο Χριστόδουλος ότι η νομαρχία βαφτίζει στα χαρτιά, θα ξεσπάσει μέγας σάλος και προβλέπεται να γίνει χαμός στο Μαρούσι.

Στο Αιγάλεω οι ΠΑΣΟΚοι αποφάσισαν να γεμίσουν την καρδάρα ψήφους και να μην την κλωτσούν πια, και έτσι χαμογελούν ότι με την υποψηφιότητα του Χρήστου Καρδαρά θα κερδίσουν τον δήμο Αιγάλεω.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ