Πατρινά και… άλλα

+ Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είχε καταλάβει απολύτως το πρόβλημα: o κομματικός μηχανισμός δεν έχει καμία διάθεση να πειθαρχήσει. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για το πρόβλημα και η εντολή ήταν σαφής: «Να πάει ο Λοβέρδος στην Πάτρα για να βοηθήσει τον Φούρα».

+ Έτσι ο πρώην υφυπουργός ξεκίνησε για την Πάτρα. Στόχος να συσπειρώσει τον κομματικό μηχανισμό αλλά και να εμπνεύσει τη βάση. Έργο δύσκολο, αφού ο Γιάννης Δημαράς φαίνεται ότι έχει καταφέρει ένα πολύ ισχυρό πλήγμα στη συνοχή του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

+ Τώρα κατά πόσο θα αποδώσουν οι προσπάθειες του κ. Λοβέρδου θα φανεί τη νύχτα των αποτελεσμάτων… Και τότε…

+ Α, στην Πάτρα ήρθε και ο κ. Μητσοτάκης. Όχι ο γνωστός, αλλά ο υιός. Ο Κυριάκος λοιπόν είναι υπεύθυνος για τις εκλογικές προεργασίες και προετοιμασίες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Φλωράτος θα είναι ο νέος δήμαρχος. Για τη νομαρχία όμως περιορίστηκε να δηλώσει ότι είναι πολύ καλή η υποψηφιότητα του Θεόφιλου Βασιλείου. Αυτά!

+ Ο δήμαρχος Μεσσάτιδας, Θανάσης Κολλιτσίδας, πήρε οριστικό… εξιτήριο από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας έπειτα από απόφαση του Εφετείου λόγω ασυμβίβαστου. Αλλά το ζήτημα είναι τι κάνεις από μόνος σου όταν ασχολείσαι με τα κοινά και όχι τι κάνει το δικαστήριο. Έτσι δεν είναι, κύριε Θανάση;

+ Με ενδιαφέρον αναμένεται από πολλούς η συγκέντρωση που θα διοργανώσει την προσεχή εβδομάδα στην Πάτρα ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος -με την παράταξη του Δ. Κατσικόπουλου- Γιώργος Μαυρωτάς. Ακόμα και ο δημοσιογράφος των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος θα είναι ομιλητής στην εναρκτήρια συγκέντρωση του νέου υποψηφίου.

+ «Όργωσε» τα Καλαβρυτοχώρια ο υποψήφιος νομάρχης και συνάδελφος Στάθης Κεραμιδάς. Μάλιστα «πέτυχε» μια αθλητική διοργάνωση στο Βερσίτσι του δήμου Αροανίας και έβγαλε λόγο. Άλλωστε, με τα αθλητικά πάντα τα πήγαινε καλά.

+ Ακούστηκε ότι ο Νίκος Παπαματθαίου, στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νίκου Νικολόπουλου, θα είναι ο νέος υπεύθυνος Τύπου του συνδυασμού του Ευάγγελου Φλωράτου.

+ Ευχάριστο νέο. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξασφάλισε κονδύλι 8 περίπου εκατομμυρίων ευρώ για έργα υποδομής στον οδοντωτό Καλαβρύτων. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες.


Σχολιάστε εδώ