Βαφτίζουν «Νοσοκομείο Δοξιάδη» το «Αττικόν»!

Ίσως γιατί δόθηκε από κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προφανώς ήθελαν να έχουν και την απόδειξη ότι να που έγινε και… επανίδρυση του κράτους, τι φωνάζετε ότι την ξεχάσαμε κάπου στις… αποσκευές μας, όταν μετακομίσαμε στην εξουσία. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι παλιά χρωστούμενα…

Λοιπόν, με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος, το «Αττικόν Νοσοκομείο» μετονομάζεται σε «Νοσοκομείο Δοξιάδη»! Και αυτόματα το νοσοκομείο άρχισε να λειτουργεί… τέλεια. Και βέβαια εκεί που ο Καραμανλής ζητάει περικοπή των δαπανών, θα σπαταληθούν ένα κάρο εκατομμύρια για την αλλαγή πινακίδων, εγγράφων, εντύπων κ.λπ., έτσι για να δείτε ότι χρήματα βρίσκουν όταν θέλουν… και μόνο για τους συνταξιούχους δεν υπάρχουν.

Η αλλαγή ονόματος διέρρευσε και οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που άρχισαν οι αρμόδιοι να προβληματίζονται και να ανησυχούν… γιατί δημιουργήθηκε και κλίμα ότι θα ξηλωθούν και ταμπέλες κι άλλων νοσοκομείων, που φέρνουν ονόματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ, π.χ. «Γ. Γεννηματάς», «Αμαλία Φλέμινγκ» κ.λπ.

Έτσι για να μην γκρινιάζουν ότι δεν γίνεται τίποτα στην υγεία…


Σχολιάστε εδώ