Αυθαίρετο ελικοδρόμιο ταλαιπωρεί τον κόσμο στις Αφίδνες

Τα ελικόπτερα πηγαινοέρχονται και οι γύρω κάτοικοι όχι απλώς δεν μπορούν να ησυχάσουν αλλά κινδυνεύουν, αφού οι πτήσεις είναι χαμηλές και αν γίνει κανένα κακό οι πρώτοι που θα την… πληρώσουν θα είναι εκείνοι.

Το πιο τραγικό όμως είναι πως το ελικοδρόμιο έχει κριθεί αυθαίρετο από πολλές υπηρεσίες, η Πολεοδομία Καπανδριτίου έχει ανακοινώσει τη σφράγισή του, ενώ ο Συνήγορος του Πολίτη θεωρεί ότι μετά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων 16 το ελικοδρόμιο θα κλείσει. Το θέμα θεωρείται λήξαν!

Παρ’ όλα αυτά όμως, το ελικοδρόμιο ζει και βασιλεύει! Από το 2001 η Πολεοδομία Καπανδριτίου έχει ζητήσει τη σφράγισή του, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει! Οι κάτοικοι πάνε να… παραφρονήσουν.

Όταν κάνουν καμιά επέκταση στα… κοτέτσια ή τις αποθήκες τους, τρέχουν οι αρμόδιοι και τα γκρεμίζουν ή τους… βάζουν πρόστιμα. Το ελικοδρόμιο όμως δεν… το ενοχλεί κανένας!

Μήπως τελικά οι κάτοικοι των Αφιδνών είναι πολίτες β΄ κατηγορίας; Ή μήπως κάποιοι δεν τους… υπολογίζουν γιατί η… ΑΕΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έχει τα μέσα και ξέρει πολλούς… τρόπους για να κάνει τη δουλειά της;

Ας δοθεί κάποια λύση, όσο είναι καιρός. Γιατί ο κόσμος εκεί δεν αντέχει άλλο…


Σχολιάστε εδώ