Έφυγε η Πυργιώτη από τον Alpha

Δυσαρεστημένος δηλώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου από τα δελτία ειδήσεων του καναλιού. Το δήλωσε μάλιστα δημόσια σε σύσκεψη στο κανάλι, λέγοντας πως ως τηλεθεατής δεν είχε κανέναν λόγο να βλέπει τα δελτία του Alpha. Η δήλωσή του αποτυπώνει το κλίμα γενικότερης νευρικότητας που επικρατεί στην Κάντζα.

Για μια ακόμη χρονιά εισρέουν στον σταθμό νέα πρόσωπα που πρέπει να ενσωματωθούν στις δομές του καναλιού. Οι συσκέψεις πάντως σε όλα τα γραφεία είναι πολύωρες. Όπως μαθαίνουμε, εκφράστηκε δυσφορία ότι κάποιοι παρουσιαστές δεν ήταν παρόντες σε συσκέψεις. Σε επίπεδο προσώπων υπάρχει πλήρης ανακατανομή αρμοδιοτήτων. Οι νέες συμμαχίες του καναλιού καθορίζουν και ποια πρόσωπα θα βγαίνουν από ποιες θέσεις. Από τον Νοέμβριο περιμένουν για τα κεντρικά δελτία του Alpha και τον Γιάννη Παπαδόπουλο που εγκατέλειψε τον ΑΝΤ1, ενώ η Μ. Πυργιώτη τελείωσε τη συνεργασία της με τον Alpha.

Η πρώην διευθύντρια του Flash και μετέπειτα σχολιάστρια-παρουσιάστρια του Αlpha δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το κανάλι και κατευθύνεται, σύμφωνα με ενδείξεις, στην ΕΡΤ…

Η πρώτη ανακατανομή αφορά πάντως στο πολιτικό τμήμα και δείχνει πώς θα κινηθεί ο σταθμός αυτή τη σεζόν. Ο Γιώργος Βλάχος αποχωρεί και του δίνουν την πρωινή εκπομπή του Alpha από τις 6 το πρωί ως τις 7.30 που θα αρχίζει ο Γιώργος Αυτιάς. Στο πολιτικό τμήμα η Μάρα Ζαχαρέα με αυξημένες αρμοδιότητες, επικεφαλής του τμήματος ο Γ. Ευσταθίου και η Ελένη Καλογεροπούλου μαζί με δυο νέους στο πολιτικό δημοσιογράφους.

Αλλαγές υπάρχουν και στην παρουσίαση των μεσημεριανών δελτίων ειδήσεων, ενώ μαθαίνουμε πως προωθούνται τρεις τουλάχιστον απολύσεις από το δημοσιογραφικό. Τέλος, στον Alpha Radio πηγαίνει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, μετά από πολυετή θητεία στον Flash, ενώ από τον σταθμό απομακρύνθηκε ο Παναγιώτης Δήμου, ο οποίος διατέλεσε διευθυντής και είχε την ευθύνη του κεντρικού μαγκαζίνο.


Σχολιάστε εδώ