Πονοκέφαλος για Σόλιντ η πρεμιέρα

Το κακό ξεκίνησε απ’ το φιλικό παιχνίδι με τη Γουέστ και το ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία που ταλαιπώρησε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν τα ταξίδια των διεθνών, οι τραυματισμοί βασικών παικτών, η μη έλευση των μπλε καρτών των Σέζαρ και Μπόρχα (με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Ξάνθη). Ε, όλα αυτά έχουν ανησυχήσει τον Τροντ Σόλιντ, ο οποίος δεν κρύβει ότι φοβάται το… στραβοπάτημα της πρεμιέρας.

Μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλο μας. Η απώλεια του Σαλπιγγίδη προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι ο διεθνής επιθετικός (που τον είχε σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα) θα κατέληγε στο λιμάνι. Χάθηκε, ωστόσο και ο προβληματισμός ενδεχομένως να μεταλλαχθεί στην πορεία σε δυσφορία.

Όταν χάνεις Ζε Ρομπέρτο, Λαγό και Σαλπιγγίδης, τους οποίους θεωρούσες σίγουρους για το λιμάνι του Πειραιά, ανησυχείς. Και γκρινιάζεις. Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμπεριφερθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από χρόνια, ο Ολυμπιακός είχε αφήσει τον (τότε παίκτη της Παναχαϊκής) Κώστα Κατσουράνη να καταλήξει στην ΑΕΚ.

Λέγεται ότι η μεταγραφή στους Πειραιώτες είχε χαλάσει για μερικές δεκάδες εκατομμύρια δραχμές. Τώρα, η ηγεσία των νταμπλούχων άφησε τον Σαλπιγγίδη να κινηθεί προς Παιανία μεριά, ενώ απέφυγε να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ηρακλή για τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος κατέληξε (με τα μισά λεφτά από όσα ζητούσε ο Γηραιός απ’ τους «ερυθρολεύκους») στην ΑΕΚ. Αν είναι ή όχι σημαντικές οι απώλειες των Σαλπιγγίδη και Λαγού θα φανούν στην πράξη.


Σχολιάστε εδώ