Μπλερ και Μπους έστησαν την προβοκάτσια υπέρ Ισραήλ!

Τους υποτιθέμενους επίδοξους τρομοκράτες όμως δεν τους έπιασαν μέσα στα αεροπλάνα ή έστω στα αεροδρόμια, την ώρα που θα προχωρούσαν στην υλοποίηση του σχεδίου τους. Όχι, στα σπίτια τους τούς συνέλαβαν! Και όχι με τίποτα εκρηκτικά στα χέρια.

Όχι, απλώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα τίναζαν στον αέρα τα αεροπλάνα με διάφορα εκρηκτικά! Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με αναπόδεικτες κατηγορίες για υποτιθέμενους προθέσεις, όχι πράξεις των συλληφθέντων.

Η βρετανική αστυνομία δηλαδή, αντί να αποδείξει την ενοχή των συλληφθέντων, μας καλεί απλώς να πιστέψουμε τους ισχυρισμούς της. Πόσο αξιόπιστη μπορεί, όμως, να είναι μια αστυνομία η οποία πέρυσι τον Ιούλιο δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο μετρό του Λονδίνου έναν αθώο, εντελώς ανυποψίαστο άνθρωπο, τον βραζιλιάνο νομιμότατο μετανάστη Ζαν Σαρλ ντε Μενέζες, απλώς με την υποψία ότι ήταν… «τρομοκράτης»; Μια δολοφονία που αποσκοπούσε, όπως είχε τονίσει και κορυφαίος έλληνας υπουργός έπειτα από σχετική ενημέρωση και σε επίπεδο ΕΕ, στην επίδειξη πυγμής από τη Σκότλντ Γιαρντ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου;

Προφανώς, απόλυτα καμία αξιοπιστία δεν μπορούν να έχουν οι ισχυρισμοί μιας αστυνομίας με τέτοιο παρελθόν, σ’ ένα ζήτημα που έχει κολοσσιαία πολιτική σημασία.

Ο Μπλερ κάνει διακοπές!

Πολύ περισσότερο που έχουν εμφανιστεί ήδη πάμπολλα χαρακτηριστικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η «αποκάλυψη» των υποτιθέμενων τρομοκρατών ήταν πολιτικά προαποφασισμένη και χρονικά σχεδιασμένη αρκετές μέρες πριν.

Άλλωστε, πριν αρχίσουμε να τα παραθέτουμε, τι μεγαλύτερη απόδειξη για τη γελοιότητα και τον κυνισμό της υπόθεσης μπορεί να υπάρξει από το γεγονός ότι ο Τόνι Μπλερ ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει απτόητος τις… διακοπές του στα νησιά Μπαρμπάντος της Καραϊβικής!

Εδώ υποτίθεται πως οι «φοβεροί και τρομεροί ισλαμιστές» θα του τίναζαν στον αέρα 10-15 αεροπλάνα γεμάτα με 3.000-5.000 ανυποψίαστους επιβάτες, εδώ ματαίωσαν εκατοντάδες πτήσεις προς το Λονδίνο με πάνω από 100.000 επιβάτες, εδώ κατάργησαν εν ριπή οφθαλμού τις χειραποσκευές των επιβατών κ.λπ. και όμως, ο Μπλερ θα συνεχίσει να κάνει ηλιοθεραπεία στην Καραβαϊκή! Ποιον κοροϊδεύουν;

Με τι θράσος βγαίνει εκείνος ο εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας και δηλώνει ότι ματαίωσαν ένα «σχέδιο μαζικής δολοφονίας σε κλίμακα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί», όταν ο πρωθυπουργός του δηλώνει πως θα συνεχίσει να… λιάζεται και να κάνει μπάνια;

Φασιστικό κήρυγμα υπουργού

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, ο Μπλερ κουβέντιαζε το θέμα με τον Μπους ήδη από την περασμένη… Κυριακή! Συζητούσαν δηλαδή πότε θα ήταν πιο χρήσιμο για τους πολιτικούς τους στόχους να «αποκαλύψουν» την τρομερή «συνωμοσία», τσουβαλιάζοντας δυο-τρεις δεκάδες άτομα που το μόνο σίγουρο ήταν απλώς πως είναι μουσουλμάνοι και ίσως κάποιοι από αυτούς να έχουν και μαχητικές ισλαμιστικές απόψεις.

Είναι αποκαλυπτική για τους στόχους της κυβέρνησης Μπλερ μια απίστευτη φασιστική ομιλία του υπουργού Εσωτερικών Τζον Ριντ, βασικού παράγοντα της «στημένης» υπόθεσης, την Τετάρτη, μία ημέρα πριν ανακοινωθούν οι συλλήψεις.

«Οι πολιτικές ελευθερίες ήταν φτιαγμένες για άλλες εποχές!», διακήρυξε ανενδοίαστα, αποκαλύπτοντάς ότι στόχος του Μπλερ σήμερα είναι η εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού, ολοκληρωτικού καθεστώτος σε ό,τι αφορά τα πολιτικά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, ο οποίος απλώς θα μπορεί μόνο να ψηφίζει για να εκλέγει τον τύραννο!

Ο Ριντ επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον των δημοσιογράφων, των δικαστών και των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης Μπλερ, επειδή δεν την αφήνουν να περάσει τα μέτρα κατάλυσης των πολιτικών ελευθεριών που επιθυμεί με πρόσχημα την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας».

Με ιδιαίτερο μένος επιτέθηκε εναντίον της Ευρωπαϊκής Συνθήκης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία δεν επιτρέπει την απέλαση πολιτών σε χώρες όπου ολοκληρωτικά καθεστώτα απειλούν τη ζωή τους. Προσπάθησε δε να καλύψει τις φασιστικές απόψεις του ισχυριζόμενος ότι «η Βρετανία αντιμετωπίζει πιθανόν την πιο παρατεταμένη περίοδο σοβαρής απειλής μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πόλέμου.

Ζητούν παραίτηση του Μπλερ

Ο Μπλερ έχει και σοβαρούς εσωτερικούς λόγους να προσπαθήσει να πλασάρει τώρα την υπόθεση των δήθεν «ισλαμιστών τρομοκρατών», καθώς βρίσκεται στην πιο δεινή θέση της πολιτικής του καριέρας.

Είναι περικυκλωμένος από φωνές στελεχών του κόμματός του, της πλειοψηφίας της βάσης των Εργατικών, της τεράστιας πλειοψηφίας των εφημερίδων και κοινωνικών παραγόντων, που του ζητούν να παραιτηθεί αμέσως από πρωθυπουργός και να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλο στέλεχος των Εργατικών, επειδή ο ίδιος οδηγεί το κόμμα στην εκλογική καταστροφή!

Η τυφλά αμερικανόδουλη και φιλοϊσραηλινή στάση του στο θέμα της εισβολής του Τελ Αβίβ στον Λίβανο, όπου αρνείται πεισματικά να ζητήσει ακόμη και στα λόγια κατάπαυση του πυρός, ήταν η σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής εναντίον του.

«Ανοιχτή εξέγερση στο υπουργικό συμβούλιο εναντίον της ισραηλινής πολιτικής του Μπλερ», ήταν π.χ. την προηγούμενη Κυριακή ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Ομπζέρβερ», η οποία πρόσκειται στους Εργατικούς. «Ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί τον πίεζαν (σ.σ. κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου) να διαχωρίσει τη θέση του από αυτήν της Αμερικής και να επικρίνει δημόσια το Ισραήλ για την έκταση των θανάτων και των καταστροφών στον Λίβανο.

Κανένας δεν παρενέβη για να υποστηρίξει τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με κορυφαίο υπουργό που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση», ανέφερε το ρεπορτάζ της ίδιας, φιλοκυβερνητικής εφημερίδας.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι υπάρχουν υπουργοί που αμφιβάλλουν για τη μία ή την άλλη πτυχή, πιθανόν ακόμη και για το σύνολο της πολιτικής μου», ομολόγησε ο Μπλερ σε συνέντευξη που έδωσε μετά από αυτήν τη συνεδρίαση. Έχει γίνει τέτοιο ρεζίλι ο Μπλερ για την υποταγή του στον Μπους, ώστε ακόμη και ο αμερικανικός Τύπος να γράφει περιφρονητικά γι’ αυτόν. «Στο εσωτερικό της Βρετανίας τού επιτίθενται και οι σκληρότεροι των επικριτών του τον χαρακτηρίζουν ʽʽσκυλίτσα του Μπους”», έγραφαν π.χ. οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης». Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, υπογράμμισαν ότι κατά σύνοδο των G8 στην Αγία Πετρούπολη, τον περασμένο μήνα, τα ανοιχτά μικρόφωνα «έδωσαν την εντύπωση ενός δουλικού βρετανού ηγέτη που απευθυνόταν σε έναν αμερικανό ανώτατο που του συμπεριφερόταν με περιφρόνηση»!

Αντιπερισπασμός υπέρ του Τελ Αβίβ

Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και ο Μπους, όπου πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε πως το 60% των Αμερικανών τάσσεται πλέον εναντίον της πολιτικής του στο Ιράκ.

Μπλερ και Μπους, αδύναμοι πολιτικά στο εσωτερικό των χωρών τους, αντιμετωπίζουν την παγκόσμια κατακραυγή για τη στάση τους υπέρ των σφαγών των Αράβων στον Λίβανο από τους Εβραίους του Ισραήλ. Επιπλέον, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι χαίρονται για τη στρατιωτική αντίσταση που προβάλλει η ισλαμική Χεζμπολάχ στους ισραηλινούς εισβολείς, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζουν τους αιμοσταγείς σιωνιστές σφαγείς.

Οι Μπλερ και Μπους σκέφθηκαν ότι παρουσιάζοντας ένα αληθοφανές παραμύθι για μια «φρικτή τρομοκρατική επίθεση» εναντίον χιλιάδων αθώων επιβατών που δήθεν ετοίμαζαν «τρομεροί ισλαμιστές τρομοκράτες» μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά πράγματα μαζί.

Πρώτον, πετυχαίνουν τη στροφή των ΜΜΕ και της προσοχής της κοινής γνώμης στην Ευρώπη στο θέμα της τρομοκρατίας, αφήνοντας έτσι το Ισραήλ στο απυρόβλητο της δημοσιότητας, ώστε να σφάζει με την ησυχία του τα γυναικόπαιδα στον Λίβανο και να προχωρήσει σε ακόμη πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα πολέμου.

Δεύτερον, μειώνει τον σεβασμό προς τoν ηρωισμό της Χεζμπολάχ μεταξύ των Ευρωπαίων, αφού έμμεσα την ταυτίζει με «ισλαμιστές δολοφόνους» που ετοίμαζαν τον τραγικό θάνατο χιλιάδων αθώων επιβατών, οπότε πώς είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι να θαυμάζουν τους άθλους της αντίστασης ανθρώπων που ταυτίζονται με δολοφόνους;

Τρίτον, μειώνει έμμεσα τη φρίκη και την αποδοκιμασία για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, αφού ναι μεν η Χεζμπολάχ δεν σφάζει παιδιά, όπως οι Εβραίοι στον Λίβανο, αλλά οι όμοιοι της Χεζμπολάχ ετοιμάζονταν δήθεν να τινάξουν στον αέρα αθώα παιδιά της Ευρώπης που θα βρίσκονταν μέσα στα αεροπλάνα, άρα ίδιοι είναι κι αυτοί με τους Εβραίους!

Γιατί, μάλιστα, να μη χρωστάμε και… ευγνωμοσύνη στους Εβραίους που σφάζουν τα παιδιά των Αράβων από μικρά και έτσι προλαβαίνουν να τα εξοντώσουν πριν μεγαλώσουν και γίνουν κι αυτά ισλαμιστές τρομοκράτες! Σατανικό…

Τέταρτον, με την ευκαιρία, ας στραγγαλιστούν ακόμη περισσότερο οι πολιτικές ελευθερίες των λαών της Ευρώπης, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν γίνει άβουλοι δούλοι της αμερικανικής αυτοκρατορίας!

Πολύ βολικά, τελικά, είναι αυτά τα παραμύθια με τους «ισλαμιστές τρομοκράτες!» Μόνο που οι λαοί δεν κοιμούνται!


Σχολιάστε εδώ