Κοινή τακτική…

Μετά τη στάση του Τζίγγερ, λοιπόν, ο Κόκκαλης αποφάσισε να πράξει το ίδιο με τον βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος τρέναρε από μέρα σε μέρα την απάντησή του στην πρόταση της ελληνικής ομάδας.
Ρόλο, ωστόσο, έπαιξε άλλο ένα γεγονός. Ο Κόκκαλης διαπίστωσε ότι η ομάδα του ρολάρει εξαιρετικά και αποφάσισε να περιμένει τη μεγάλη ευκαιρία είτε αυτή του παρουσιαστεί φέτος είτε του χρόνου, οπότε και θα κληθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού να ανανεώσουν τα τριετή εισιτήρια διαρκείας. Τότε που μπορεί να γίνει πράξη το μεγάλο σύνθημα «πρόεδρε, πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε τον Ρονάλντο στον Ολυμπιακό».

Ελπίδες για τους νεοαποκτηθέντες…
Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν (ελπίζουν) ότι τα νέα αποκτήματα, όπως αυτά του Μπόβιο και του Βίκτορ θα είναι σε θέση να προσφέρουν και να καλύψουν τα όποια κενά, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η ελπίδα στηρίζεται στο ότι παρά το γεγονός ότι η «πράσινη» ΠΑΕ δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», όπως είχε αφήσει να αιωρείται από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, δείχνει ότι κάνει προσεκτικές κινήσεις, καθώς από τους Ρομέρο και Άντονσον τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Έτσι, θέλουν να ξεχαστεί η περσινή μεταγραφική στην οποία το «τριφύλλι» δεν έκανε ούτε μία πετυχημένη μεταγραφή…

Όχι πια δάκρυα

Το καλό για την ΑΕΚ του Σέρα Φερέρ είναι ότι όπως στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα, έτσι και στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τη Χαρτς, η ομάδα απέδειξε ότι έχει αλλάξει φιλοσοφία. Το παράλληλο ποδόσφαιρο των προηγούμενων δύο χρόνων ανήκει στο παρελθόν και δεν ξέρουμε αν τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τον Ισπανό, τουλάχιστον όμως, ο κόσμος δεν θα… κλαίει τα λεφτά του ύστερα από κάθε ματς.

Το χέρι
στη τσέπη

Ένα μεγάλο… ουφ βγήκε από τα χείλη των Κανελλόπουλου και Θανόπουλου, όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή στον αγώνα με τη Χαρτς, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παντελή Καπετάνο. Οι μέτοχοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Εδιμβούργο και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Φερέρ. Οι δυο τους, όπως και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΑΕΚ, φέρονται πλέον αποφασισμένοι να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, προκειμένου η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στους οποίους βρίσκεται με το ένα πόδι.

Έτρεχε για δύο ο «Έμο»

Όποιος, πάντως, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χαρτς, δεν αντιλήφθηκε ότι η ομάδα χρειάζεται άμεση ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, τότε εθελοτυφλεί. Διότι η γλώσσα του Έμερσον προς το τέλος του αγώνα… άγγιζε το χορτάρι, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι δεν είχε σχεδόν καμία βοήθεια τουλάχιστον ανασταλτικά. Και μπορεί ο «Έμο» να άντεξε, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μην ξεχνάτε ότι ο Βραζιλιάνος είναι στα 34…


Σχολιάστε εδώ