Αλλιώς μας είχες συνηθίσει όταν έτρεχες, δήμαρχε, έτσι δεν κερδίζονται οι αγώνες…

Όλα αυτά τα τερτίπια και η προσφυγή στο γράμμα του νόμου για να βγάλει από τη μέση τη Χρύσα Αράπογλου μόνο ζημιά του κάνουν και προδίδουν φόβο, ανησυχία και ανασφάλεια. Και αυτές οι μεθοδεύσεις δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία. Όταν μάλιστα ο ίδιος χρησιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ όλες τις υπηρεσίες του δήμου για την προβολή του.

Ας εγκαταλείψει λοιπόν όλες αυτές τις αστείες κατηγορίες κατά της αντιπάλου του, ότι χρησιμοποιεί διαφημιστικές πινακίδες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, και ας κατέβει στον στίβο ως ίσος προς ίσον.

Και θα ‘ταν αντρίκια μια δήλωσή του ότι όλη αυτή η ιστορία θα πρέπει να μπει στο ράφι.

Ως γνωστόν η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου, έχει κληθεί να… απολογηθεί την επομένη της Παναγίας, από την Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία βέβαια έκλεισε τα μάτια για άλλες περασμένες… παραβάσεις!

Σ’ αυτή τη στημένη δίωξη η Αράπογλου έχει τη στήριξη των συναδέλφων της, βουλευτών Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου, Καστανίδη, Μαγκριώτη και Τσοχατζόπουλου) που υπέγραψαν κοινή επερώτηση, ενώ χρέη πληρεξουσίου δικηγόρου της ανέλαβε ο Κώστας Μαμέλης, επικουρούμενος από το μέλος της διοίκησης του δικηγορικού συλλόγου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κοτζαμανίδης.

Να σημειωθεί πως στην προβολή τους σε διαφημιστικά πλαίσια την ίδια περίοδο έχουν προχωρήσει ο Χάρρυ Κλυνν, ο Γιάννης Καρακουλάκης («γαλάζιοι» υποψήφιοι σε Καλαμαριά και Νεάπολη), και οι υποψήφιοι για τη νομαρχία Τσιπίδης και Παπαγεωργίου του ΛΑΟΣ και ανεξάρτητος αντίστοιχα. Γι’ αυτούς η επιτροπή δεν πήρε καμιά απολύτως πρωτοβουλία, όπως καμία σχετική πρωτοβουλία δεν πήρε και η αντίστοιχη επιτροπή της Αττικής κατά του κ. Ντινόπουλου, ο οποίος και σε αφίσα βγήκε και σε τηλεοπτικά σποτ…

Στο ΙNTERNI η Χρύσα

Σε ισόγειο κατάστημα που ωστόσο διαθέτει και υπόγειο και πατάρι διαμορφώνεται και σύντομα θα λειτουργήσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο της Χρύσας Αράπογλου. Πρόκειται για κατάστημα επί της Παύλου Μελά (πρώην ΙΝΤΕRNI) που βρίσκεται πλησίον του Λευκού Πύργου (περιοχή ΝΤΟΡΕ) και ταυτόχρονα κοντά στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού.

Μαθαίνω πως τα σχέδια για τη διαμόρφωση του χώρου τα έκανε ο γνωστός θεσσαλονικιός αρχιτέκτονας Κουλουκούρης, με τη συνδρομή φυσικά του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και πολυκαλλιτέχνη Ηρακλή Δούκα.

Στα κανάλια η Βούλα

Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων για τη Βούλα Πατουλίδου τις προηγούμενες ημέρες. Τη μια εμφανίστηκε στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ, την άλλη στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ το ίδιο βράδυ την είδαμε από τη συχνότητα της ΕΤ-1 να σχολιάζει τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου.


Σχολιάστε εδώ