Αιμοσταγείς σφαγείς νηπίων οι Εβραίοι του Ισραήλ!

Φωτιά και λάβρα ήταν τη Δευτέρα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου, ανεξάρτητα από ιδεολογικοπολιτική τοποθέτηση, εκφράζοντας την οργή του λαού μας για το ειδεχθές έγκλημα.

«Το έγκλημα ξεπέρασε κάθε όριο βαρβαρότητας – Η σφαγή των νηπίων», ήταν οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του «Έθνους». «Σφαγή παιδιών με σούπερ βόμβα των ΗΠΑ», έλεγε ο τίτλος των «Νέων». «Σφαγή νηπίων από το στρατό του Ισραήλ», κατήγγειλε ο τίτλος της «Βραδυνής». «Η σφαγή των νηπίων στην Κανά», έγραφε και ο «Ελεύθερος Τύπος». Καταπέλτης και η «Ελευθεροτυπία» στους πρωτοσέλιδους τίτλους της: «34 παιδιά εξολόθρευσαν οι Ισραηλινοί στην Κανά του Λιβάνου – Θηριωδία – Παγκόσμια κατακραυγή. Οι ΗΠΑ όμως δεν βλέπουν έγκλημα. Το Ισραήλ ζητεί χρόνο να σκοτώσει κι άλλους».

Μέχρι και η ακραία φιλοαμερικανική και φιλοϊσραηλινή «Απογευματινή» αγανάκτησε: «Η σφαγή 57 νηπίων, παιδιών και μανάδων ξεσήκωσε θύελλα κατά του Ισραήλ», έγραφε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της.

Ο εξευτελισμός της Ευρώπης

Δυστυχώς, ούτε καν αυτό στυγερό έγκλημα δεν αποδείχθηκε αρκετό για να καταδικάσει η αξιοθρήνητη ΕΕ τη στάση του Ισραήλ! Ούτε, βέβαια, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αφού εκεί οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα βέτο και το χρησιμοποιούν πάντα για να μπλοκάρουν οποιαδήποτε απόφαση θίγει τους σιωνιστές συμμάχους της Ουάσινγκτον. Οι ΗΠΑ άλλωστε, από το 1972 μέχρι σήμερα, έχουν ασκήσει βέτο 40 (!) φορές εναντίον αποφάσεων αρνητικών για το Ισραήλ. Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από τα βέτο που έχουν προβάλει όλα μαζί τα υπόλοιπα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας για όλα τα θέματα τα τελευταία 35 χρόνια!

Από το στοιχείο αυτό αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πόσο εξαρτάται η μεσανατολική πολιτική των ΗΠΑ, ιδίως στην πτυχή της που αφορά άμεσα τα συμφέροντα και τα εγκλήματα του Ισραήλ, από την επιρροή του εβραϊκού λόμπι – και αυτό ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο Πρόεδρος της Αμερικής, αν είναι δημοκρατικός ή ρεπουμπλικάνος. Δεν περίμενε κανείς, λοιπόν, καλύτερη στάση από τον Μπους. Δεν περίμενε όμως και κανένας ότι η ΕΕ δεν θα έβγαζε -έστω για τα μάτια του κόσμου- μια ανακοίνωση καταδίκης του εγκλήματος του Τελ Αβίβ.

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι η Ευρώπη έχει γίνει πια κατάπτυστη, τυφλό όργανο των Αμερικάνων που δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να αντιγράφει την πολιτική τους ακόμη και στην υποστήριξη φρικαλέων εγκλημάτων. Όλες οι διακηρύξεις περί «ευρωπαϊκών ιδανικών» και «ανθρωπισμού» αποδεικνύονται παραμύθια για αφελείς.

Θλιβερή, επίσης, αποδεικνύεται και η στάση της Ρωσίας, η οποία δεν λέει τίποτα εναντίον των σιωνιστών δολοφόνων! Το Κρεμλίνο διαπράττει ίδια και χειρότερα εγκλήματα πολέμου στην Τσετσενία, οπότε γι’ αυτό ο Πούτιν σιωπά και παριστάνει τον «μουγγό». Φοβάται ότι οι Εβραίοι ανά την υφήλιο θα κινητοποιήσουν τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ και θα ξεκινήσουν εκστρατεία αποκάλυψης των ρωσικών θηριωδών στον Καύκασο, οπότε προτιμάει να καλύψει τους σιωνιστές εγκληματίες, για να μην βγουν στη φόρα τα δικά του άπλυτα.

Ηρωική αντίσταση της Χεζμπολάχ

Αμερικανοί, Ρώσοι και Ευρωπαίοι είναι όλοι τους για φτύσιμο, αλλά το κρίσιμο ερώτημα είναι τι θα γίνει, τελικά, πότε θα σταματήσει αυτός ο πόλεμος, όπου οι ισραηλινοί σφαγείς σκοτώνουν εκατοντάδες αμάχους και ισοπεδώνουν τον Λίβανο;

Η απάντηση είναι άγνωστη ακόμη και στους εβραίους ηγέτες του Ισραήλ, αυτή τη στιγμή. Μέχρι και οι πολεμικές επιχειρήσεις έχουν πάρει τροπή πολύ διαφορετική από εκείνη που υπολόγιζαν. Νόμιζαν ότι θα συντρίψουν τη Χεζμπολάχ σε 5-10 ημέρες το πολύ. Έπειτα όμως από 25 ολόκληρες ημέρες πολέμου, οι Ισραηλινοί όχι μόνο έχουν εγκαταλείψει τον ανέφικτο στόχο «συντριβής» της Χεζμπολάχ, αλλά και διαπιστώνουν αφενός ότι οι αντάρτες της Χεζμπολάχ προβάλλουν απίστευτα ισχυρή αντίσταση και αφετέρου ότι οι ισραηλινές στρατιωτικές απώλειες είναι απροσδόκητα υψηλές. Το Τελ Αβίβ δολοφονεί κατά εκατοντάδες αμάχους και γυναικόπαιδα και η Χεζμπολάχ ξεκληρίζει κατά δεκάδες τους στρατιώτες του Ισραήλ!

Κοντεύουν τέσσερις εβδομάδες πολέμου και το μόνο που έχουν πάρει οι Ισραηλινοί είναι κάποια λιβανικά σιιτικά χωριά και αυτά με ανελέητους βομβαρδισμούς αμάχων και εκατόμβες θυμάτων, που έχουν αποτέλεσμα δισεκατομμύρια άνθρωποι να θεωρούν πλέον τους Εβραίους του Ισραήλ ως του «ναζί» της εποχής μας, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αφομοιώσει πλήρως όσα φρικτά έκαναν στους γονείς και τους παππούδες τους οι ναζί του Χίτλερ, χρησιμοποιώντας ναζιστικές μεθόδους σφαγών εναντίον των Λιβανέζων ή των Παλαιστινίων.

Η ηρωική αντίσταση της Χεζμπολάχ έχει αναστατώσει τα σχέδια των Ισραηλινών, ενώ ταυτόχρονα έχει κάνει την οργάνωση και τον ηγέτη της, τον Χασάν Νασράλα, σύμβολο αντίστασης, θαυμασμού και λατρείας στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων Αράβων και Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο. «Νέο Νάσερ (!)» τον αποκαλεί ήδη ο αντιπολιτευόμενος Τύπος της Αιγύπτου, ενώ ο κόσμος προσεύχεται στους δρόμους στον Αλλάχ για να τον προστατεύσει από τους Ισραηλινούς.

Απομόνωση των αμερικανόδουλων ηγετών

Οι αραβικές και οι μουσουλμανικές μάζες από τη μία αισθάνονται απόγνωση και οργή για τις σφαγές στον Λίβανο και από την άλλη συσπειρώνονται γύρω από την αντίσταση της Χεζμπολάχ. Αυτές οι παράλληλες διεργασίες οδηγούν σε πλήρη απομόνωση τους αμερικανόδουλους άραβες ηγέτες της περιοχής, όπως είναι ο Μουμπάρακ στην Αίγυπτο ή ο βασιλιάς Αμπντάλα στην Ιορδανία, οι οποίοι πλέον θεωρούνται «προδότες» στα μάτια της πλειοψηφίας των Αράβων.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά όπου αυτοί οι ηγέτες απομονώνονται, αλλά η ένταση τώρα είναι πολύ μεγάλη και το μίσος εναντίον τους τόσο δυνατό, ώστε οποιαδήποτε διαταραχή του υφιστάμενους «στάτους κβο» στην Αίγυπτο, στην Ιορδανία, στη Σαουδική Αραβία ή στα Εμιράτα του Κόλπου θα απειλήσει να σαρώσει αυτά τα καθεστώτα, και να τα αντικαταστήσει με άλλα ριζοσπαστικά αντιαμερικανικού προσανατολισμού. Καθώς δε οι μόνοι οι αντιστέκονται ένοπλα και σθεναρά στους Ισραηλινούς είναι οι ισλαμιστές της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, της Χαμάς στην Παλαιστίνη κ.λπ., αναπότρεπτα ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Αράβων αποκτά θρησκευτικοαπελευθερωτική βάση.

Η εξέλιξη αυτή βολεύει τόσο τους ακροδεξιούς κύκλους των ΗΠΑ που προωθούν τη θεωρία της «σύγκρουσης των πολιτισμών» όσο και φυσικά το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, το οποίο είναι χτισμένο πάνω στο αίμα των Αράβων και έχει απόλυτη ανάγκη τη διαρκή πολεμική ένταση και αναταραχή στη Μέση Ανατολή, ώστε να είναι αναντικατάστατος ο ρόλος του για την Ουάσινγκτον.

Μόνο αφελείς ή συνειδητοί φορείς της ισραηλινής προπαγάνδας ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ θέλει ειρήνη στην περιοχή. Το αντίθετο! Μόνο η διαρκής ένταση και οι σποραδικοί πόλεμοι ευνοούν αυτό το κράτος-τρομοκράτη, μόνο αυτά του δίνουν αξία χρήσης για τους Αμερικάνους.

Στο πλαίσιο αυτό, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ θα πανηγύριζε για την ανατροπή οποιουδήποτε αμερικανόδουλου αραβικού καθεστώτος, αφού αυτό θα ανέβαζε την αξία του Ισραήλ για την Ουάσινγκτον! Γι’ αυτό και η πολιτική του κάθε άλλο παρά αποσκοπεί στο να ενισχύσει τις «μετριοπαθείς» μουσουλμανικές δυνάμεις. Όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά και συνειδητά υπονομεύει κάθε τέτοια τάση.

Το μόνο που θα το ενδιέφερε θα ήταν να μπορούσε να εγκαταστήσει ανδρείκελά του στην ηγεσία της Παλαιστίνης ή του Λιβάνου, όχι απλώς φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις, γιατί τέτοια είναι η σημερινή κυβέρνηση του Φουάντ Σινιορά στον Λίβανο, την οποία με την εισβολή του το Τελ Αβίβ υπονομεύει και ριζοσπαστικοποιεί ταυτόχρονα!

Συνένοχος το ΝΑΤΟ

Οι Ισραηλινοί έχουν μπλέξει άσχημα στον Λίβανο. Θα συνεχίζουν να τον ισοπεδώνουν και να εξοντώνουν τον πληθυσμό του, με στόχο να καταλάβουν και πάλι το νότιο τμήμα της χώρας, το οποίο κρατούσαν υπόδουλο 18 χρόνια, από το 1982 έως το 2000. Αυτή τη φορά όμως μεθοδεύουν με τους Αμερικανούς και τον Μπλερ να κάνουν το ΝΑΤΟ κατακτητή του νότιου Λιβάνου, ώστε να υφίστανται οι Αμερικανοί και κυρίως οι Ευρωπαίοι, τις ανθρώπινες, πολιτικές και οικονομικές απώλειες που συνεπάγονται οι αναπόφευκτες συγκρούσεις των λιβανέζων ανταρτών με τους νέους νατοϊκούς κατακτητές τμήματος της πατρίδας τους. Θα έχουν δε κάθε δίκιο οι Άραβες να σκοτώνουν όσους μπορούν περισσότερους από αυτούς τους νατοϊκούς μισθοφόρους που θα προστατεύουν τους ισραηλινούς εγκληματίες.

Σατανικό το σχέδιο των Εβραίων του Ισραήλ να βάλουν τους Ευρωπαίους όχι μόνο να τους φυλάνε, αλλά και να σκοτώνονται και να σκοτώνουν για το χατίρι τους – και να πληρώνουν από την τσέπη τους οι Ευρωπαίοι, από πάνω!

Το σχέδιο δεν είναι αφηρημένο. Αυτή την εβδομάδα τέθηκε ήδη σε εφαρμογή στο Αφγανιστάν. Μέσα σε δύο 24ωρα έπεσαν νεκροί από τα πυρά των Ταλιμπάν τέσσερις Άγγλοι και τέσσερις Καναδοί νατοϊκοί μισθοφόροι, έτσι για τα «προεόρτια» αυτού του μακελειού που πρόκειται να επακολουθήσει.

Οι Ισραηλινοί θα ήταν ευτυχείς να παρακολουθούσαν το ίδιο έργο δίπλα τους, αυτοί ξαπλωμένοι αναπαυτικά, να χαζεύουν τους ηλίθιους νατοϊκούς να πολεμούν και να σκοτώνονται για χάρη τους. Άραγε θα αποδειχθούν τόσο δούλοι των Αμερικάνων οι ευρωπαίοι ηγέτες μηδαμινού πολιτικού αναστήματος που μας κυβερνούν, ώστε να το κάνουν κι αυτό;

Για να δούμε…


Σχολιάστε εδώ