Κραυγή αγωνίας

Οργανώνετε σχέδια και τα εκτελείτε σταδιακά, διαδοχικά, με τη θεωρία του ντόμινο για την ισοπέδωση των λαών, την εξαφάνιση των εθνικών οντοτήτων. Με στόχο την διαιώνιση της παγκόσμιας κυριαρχίας σας χτυπάτε αλύπητα πενήντα χρόνια τώρα τον κυπριακό ελληνισμό. Και επινοείτε και σήμερα μεθόδους στραγγαλισμού του. Το ισοπεδώσατε το Αφγανιστάν και αργότερα το Ιράκ. Και σήμερα αναβιώνετε για άλλη μια φορά το δράμα της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Και αργότερα αλλού… Και τι υποκρισία, αλήθεια: Αγανακτείτε με την αντίσταση των Λαών. Και αυτή την ιερή αντίσταση για ελεύθερη και ακηδεμόνευτη Πατρίδα την ονομάζετε τρομοκρατία!

Γνωρίζετε, κύριοι «ηγήτορες», ότι η βία γεννά βία. Η κρατική βία (τρομοκρατία) γεννά τη λαϊκή βία «τρομοκρατία», η οποία δεν απαξιώνεται με νομικούς αφορισμούς. Και η επέκταση της βίας με τη στρατιωτική μηχανή ενός κράτους, σκορπώντας τον θάνατο σε αμάχους, δεν αποτελεί «αυτοάμυνα» αλλά εισβολή. Και στην περίπτωση του Ισραήλ, εισβολή γενοκτονίας. Αλλά οι ανάγκες της προπαγάνδας στρεβλώνουν, αλλοιώνουν την έννοια των λέξεων. Για να εξαγνίζουν το έγκλημα. Όταν όμως χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους, χάνει και το νόημα η ζωή.

Σταματήστε τη βία, κ. Μπους, κ. Μπλερ, που εσείς με τον σιδηρούν νεοναζιστικό βραχίονα του Τελ Αβίβ αρχίσατε ονομάζοντάς την «αυτοάμυνα». Γιατί όταν ένας λαός φτάσει στο έσχατο σκαλί της απελπισίας, θα κάνει και εκείνος αυτοάμυνα με άλλου είδους εισβολές. Πού οδηγείτε λοιπόν τους λαούς του κόσμου, τους λαούς σας; Αυτοάμυνα θα ονομάζουν αύριο τον αγώνα τους οι απελπισμένοι, τον αγώνα που θα μεταφέρουν στον δικό σας τόπο, στον δικό μας, γενικά, στη Δύση. Δεν βλέπετε αυτό τον αγώνα; Τόσο τυφλοί είσαστε;

Με πιάνει τρόμος εφιαλτικός όταν «βλέπω» μπροστά μου νέες εκατόμβες αθώων και ανυποψίαστων παιδιών, σαν εκείνες των πύργων της Νέας Υόρκης, του μετρό του Λονδίνου και της Μαδρίτης.

Τρέμω όταν σκέφτομαι ότι κλειστοί μαζικοί χώροι θα μεταβάλλονται σε θαλάμους αερίων θανάτου από τους κολασμένους. Τους κολασμένους που εσείς δημιουργείτε με την άφρονα πολιτική σας. Με την ταύτισή σας με στυγνά συμφέροντα παραγόντων πολέμου.

Σε τι σας φταίνε οι λαοί σας, ανάλγητοι ηγήτορες; Σε τι σας φταίνε τα ανυποψίαστα παιδιά σας;

Σταματήστε τη βία τώρα, σήμερα, χθες. Αύριο θα είναι αργά. Οι κολασμένοι θα παρασύρουν και εσάς στην κόλαση!


Σχολιάστε εδώ