Ενδιαφερόταν ο Αγγελόπουλος, αλλά…

Δεν είναι μόνο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, τα οποία στάθηκαν τροχοπέδη στο να αγοράσει ο Αγγελόπουλος την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Αφού επισημάνουνε ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά του έλληνα επιχειρηματία ήταν υπαρκτό (γιατί άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν το αντίθετο), να σας πούμε ότι ένας ακόμα βασικός λόγος που απέτρεψε την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι ότι καμία επιχείρηση του Αγγελόπουλου δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά όλες είναι στο εξωτερικό. Έτσι, πιθανώς να προτίμησε να έχει το κεφάλι του ήσυχο από το να ασχολούνται τα ελληνικά ΜΜΕ καθημερινά μαζί του.

– Ο Βραζιλιάνος Ντενίλσον προτάθηκε για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό! Η πρώτη φορά ήταν μέσα στον Μάιο, η δεύτερη τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και η τρίτη το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ο βραζιλιάνος επιθετικός είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αυτοκαταστροφικός και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να στεριώσει στο ισπανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα. Έτσι, αν και έχει 67 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας, δεν μπορεί να βρει ομάδα στην Ευρώπη και το πιθανότερο είναι να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

– Λάτρης των ελληνικών νησιών είναι ο Λούις Φαν Γκάαλ. Ο ολλανδός προπονητής σχεδόν κάθε καλοκαίρι έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές και κάθεται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Φέτος πέρασε αρκετές μέρες των διακοπών του στην Κέρκυρα, ενώ πήγε και σε δύο νησιά των Κυκλάδων. Ο Φαν Γκάαλ είναι φανατικός… γυμνιστής και γι’ αυτό πάει σε συγκεκριμένα νησιά, όπου ξέρει ότι μπορεί να απολαύσει τα μπάνια του χωρίς να φοράει μαγιό.


Σχολιάστε εδώ