«Βλέπουν πόρτα» 7-8 παίκτες του Ολυμπιακού

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι από τους σχετικά νέους όπως οι Λέμενς, Μπαμπαγκίντα και Μπουλούτ. Το πρόβλημα όμως προέρχεται από τους παλιούς που έχουν τα δικά τους στηρίγματα μέσα στην ομάδα.

«Εδώ έφυγε ο Ελευθερόπουλος και δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση», έλεγε στέλεχος του Ολυμπιακού, για να δείξει την αποφασιστικότητα που υπάρχει να υλοποιηθούν οι εισηγήσεις του Νορβηγού. Μόνο που εδώ κάνουν ένα λάθος. Ο «Ελέ» δεν είχε καλές σχέσεις με τον κόσμο, ειδικά με τους οργανωμένους. Αυτό πλήρωσε και τελικά αποχώρησε από το λιμάνι δίχως να… ανοίξει μύτη. Με τον Ανατολάκη όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα και εάν τελικά ζητήσει ο Σόλιντ την αποδέσμευσή του, τότε μπορεί να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και να προκληθούν αντιδράσεις. Όπως θα αντιδράσει ο κόσμος και για τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος εντυπωσιάζει στα τελευταία φιλικά. Ο Καστίγιο πάντως μπορεί να φύγει και μόνος του, καθώς το θέμα του παραμένει ανοιχτό και στο Μεξικό θεωρούν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του.

Πεντακόσια χιλιάρικα… και το σκέφτονται;

Αν στο κουμάντο της Χαρτς βρίσκονταν Σκωτσέζοι, δεν θα υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να διπλασιάσουν την προσφορά τους για τον Χρήστο Καρυπίδη. Αν δηλαδή ήταν υποχρεωμένοι να βγάλουν χρήματα από τις τσέπες τους. Επειδή όμως ιδιοκτήτης της σκωτσέζικης ομάδας είναι πλέον ο ρώσος μεγιστάνας Βλαντιμίρ Ρομανόφ, τόσο ο Καρυπίδης όσο και ο ΠΑΟΚ στάθηκαν τυχεροί. Ο μεν Καρυπίδης επειδή δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στον «Δικέφαλο» και ο δε ΠΑΟΚ γιατί θα τον πουλήσει αντί 500.000 ευρώ. Το εκπληκτικό είναι ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκαν να πάρουν την απόφαση.

Ανοιχτές πόρτες

Οι ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επιλέξουν αξιόλογους μεταγραφικούς στόχους μετατρέπουν τις εγκαταστάσεις των προπονήσεων προετοιμασίας σε… κέντρο διερχομένων. Από το κέντρο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία υπολογίζεται ότι θα περάσουν καμιά δεκαριά ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων όσοι ικανοποιήσουν θα αγωνιστούν στην ομάδα για ένα κομμάτι ψωμί. Τα καλύτερα συμβαίνουν σε ομάδες της συνομοταξίας του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κάθε καρυδιάς καρύδι δοκιμάζεται από τους προπονητές που δεν χρειάζονται παραπάνω από μία ματιά για να «κόψουν» το 95% των ποδοσφαιριστών.


Σχολιάστε εδώ