Αποστολικά και… άλλα

Ακούς εκεί με μαγιό τάνγκα ο ευρωβουλευτής… Βρε μήπως λέει και τίγκι-τάγκα, τίγκι τάγκα… και δεν τον πήραμε ακόμα χαμπάρι;

Άμα βλέπεις κόντρα ξύρισμα στη μούρη, κάτι δεν πάει καλά…

Τώρα που δεν υπάρχουν φράγκα στα ταμεία, θα βγάζουν συντάξεις σε έναν μήνα οι «γαλάζιοι» σύντροφοι.

Οι σεμνότυφοι του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Σκανδαλίδη ότι με το ξεβράκωμα ξεβρακωνόμαστε και δεν κερδίζουμε δήμους.

Χρήστο μου, αν, λέω, αν εσύ ήσουν υπουργός Ναυτιλίας, φτου φτου φτου… στον κόρφο μου, τι θα έκανες με τις βλάβες; Θα τις επισκεύαζες μόνος σου; Ή το επιτελείο σου; Κάτι τέτοια ακούει ο κόσμος και δίνει 5 μονάδες διαφορά στην κυβέρνηση.

Ωραίο το κόλπο με την Κύπρου και τους άλλους, λένε οι παπα-γάλλοι της αγοράς…

Εμείς δεν χαρίζουμε όπως εσείς, είπε δυνατά ο Αλογοσκούφης στους «πράσινους συντρόφους» για το θέμα της Εμπορικής, που το εμπορεύεται πολύ καλά το ΠΑΣΟΚ. Ας μην ξεχνούν οι «πράσινοι» το χάρισμα της Ιονικής στον Κωστόπουλο και με την προίκα ολόκληρη, αλλά και την τρύπα που άνοιξε στο Ασφαλιστικό…

Αυτή η κυρία είναι πολύ του πεζι-κού. Για ποια κυρία της πολιτικής εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο οι άντρες συνάδελφοί της;

Τζάμπα πάνε οι κόποι μας και το πορτοφόλι μας… λένε οι γνωρίζοντες τα θέματα στη Χ. Τρικούπη για το θέμα με το πρόβλημα του προγράμματος ΠΑΣΟΚ.

Στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής βλέπουν όντως πολύ μακριά.
Ετοιμάζουν από τώρα το πρόγραμμα του Κινήματος για τη μεθεπόμενη τετραετία, όπου πιθανόν να κερδίσουν τις εκλογές. Όντως ευρηματικοί οι «πράσινοι» σύντροφοι.

Τελευταίο ανέκδοτο: πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ.

Αγαπητέ Σάββα Τσιτουρίδη, να θυμάσαι τους άνεργους αυτής της χώρας. Δεν σου κοστίζει τίποτα.

Ο Γιώργος είδε στη Σάμο την εξουσία με τα κιάλια….

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια σε πολλές πόλεις καλοκαιριάτικα. Αλλά τόσο σκουπιδομάνι και βρωμιά σε πόλη σαν το Γύθειο δεν έχει ματαξαναγίνει. Δήμαρχε, υπάρχει θέμα.

Εγώ δεν φταίω για την επιλογή στο Μαρούσι, λέει φωναχτά ο Αλέκος των δημοτικών εκλογών. Ας όψεται η παπαροδιαβούλευση… Εγώ είχα προκρίνει τη λύση Ραγκούση αλλά κάποιοι την μπλόκαραν. Τώρα ας τον λούζονται τον Αλεξανδρή τους.

Να δούμε πόσα απίδια θα χωρέσει ο σάκος του Αγραπίδη, τώρα που άρχισε να αδειάζει… λένε οι εχθροί του στο μεγάλο λιμάνι…

«Σημαία μου ο Πειραιάς», λέει το σύνθημά του ο φίλος μου Παναγιώτης Φασούλας. Και μεις δίπλα σου, ψηλέ. Παραστάτες και συμπαραστάτες σου για τη μεγάλη νίκη σου… Ο Πειραιάς το δικαιούται και το αξίζει.

Μιλένα μου καλή, καλές οι ατάκες για τον στρατό και τα στρατόπεδα, αλλά πρέπει πρώτα να βγαίνει και κάποιο νόημα… Όλοι να λέμε παρλαπίπες; Άλλωστε τα στρατόπεδα τα έφτιαξαν ο Γιάννος και ο Άκης… Εκτός αν διαφωνείς με την τότε πολιτική τους. Μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται…

Μαύρο το αύριο για το Λ-Αύριο.

Μέγας παίχτης ο Βενιζέλος με το θέμα των υποκλοπών. Υποκλέπτει και δικαίως τη δόξα από όλους τους ΠΑΣΟΚους.

Βρε, τι γίνεται στο Μαρούσι με τον εκλεκτό της διαβούλευσης και ορισμένων βουλευτών… Χαμός, διότι άλλοι παράγοντες πιο ισχυροί βλέπουν να βουλιάζει το πράγμα και ετοιμάζονται για λύσεις επώδυνες οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνους τους πάτρωνες του Πάνο.

Λιβανί-ζουν τους Ισραηλινούς οι Αμερικάνοι και κοντά οι Ευρωπαίοι με την αγιαστούρα.

Μεσοπίθηκος ζούσε στη Χαλκιδική. Τώρα τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία μη με ρωτάτε. Πάντως, οι αρ-πάχτες πίθηκοι έχουν φαίνεται προγόνων μαθήματα.

Κακός, πολύ κακός ο προξενητής Πάνο μου… Λάθος εποχή, λάθος πρόσωπο, λάθος γενικώς.

Ωραία τα κόλπα τα διαβουλευτικά, ωραία τα αποτελέσματα, αλλά, ρε «πράσινοι» σύντροφοι, εκείνη τη ρημάδα την παράταξη δεν τη σκέφτεστε καθόλου; Τα καπρίτσια σας και μόνο τα καπρίτσια σας και ας γίνουν όλα στάχτη και ρημαδιό.

Θεέ και Απόστολέ μου, καλά κάνεις και στηρίζεις και ΕΣΥ τον Ραγκούση στο Μαρούσι…

Σοικα-ομιώτης και όλοι μαζί για τρίτοι στις εκλογές… Στην ολυμπιακών διαστάσεων ΗΤΤΑ.

Άλλο πράγμα η Μέση Ανατολή και άλλο πράγμα το σκύψιμο της μέσης για να έρθει η ανατολή και να δύσει ο πόλεμος, κύριοι της πολιτικής.

Τρελάθηκαν και οι έξυπνες βόμβες των Ισραηλινών, σήκωσαν τα χέρια ψηλά… Άραγε γιατί; Ο γρίφος στο επόμενο «ΠΑΡΟΝ» θα βρει τη λύση του.

Μετεωρολόγοι βάρδιας υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να μαντέψουν τον καιρό και τα μελτέμια στο Κίνημα… Μέχρι τώρα μαντεύουν τον κακό τους τον καιρό.

Με K ALCO προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να ξεπεράσει την ήττα του στην Αθήνα. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι τον Χριστόφορο.

Μεγάλο φέσι από τον Αλογοφέσι σε τσιγάρα, ποτά, καύσιμα. Πυρπολητής στις τσέπες μας ο υπουργάρας.

Στο Λαύριο το αύριο δεν έχουμε ζωή… Βιάζονται όλοι να μας πουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Ενώ στην ουσία είναι τεράστιο το πρόβλημα. Έτσι την πατήσαμε και με το Τσέρνομπιλ.

Ένας Κινέζος επισκέφθηκε προχθές το Μαξίμου. Μόλις το έμαθαν οι Σημίτηδες άρχισαν να κάνουν περίεργες σκέψεις και συσκέψεις.

Ποια παιδιά των εκσυγχρονιστών κάνουν περίεργες σκέψεις και συσκέψεις καλοκαιριάτικα και ποια δεν αφήνουν γωνιά της Ελλάδας που να μην πάνε στα μουλωχτά να την επισκεφθούν;

Αυτό δεν είναι τοξικός εφιάλτης στο Λαύριο, αλλά ταξικός. Όπου φτωχός και η μοίρα του και το ριζικό του…

Αγαπητοί σύντροφοι των πρόωρων εκλογών και των πρόωρων αγωνιών για το Κίνημα… σας πληροφορώ ότι ο Καραμανλής δεν έχει κανέναν λόγο να πάει σε πρόωρες εκλογές διότι θα τις χάσει έτσι και αλλιώς ο Γιώργος… Γι’ αυτό μην ανησυχείτε, «πράσινοι» σύντροφοι…

Υπάρχουν, λέει, κάτι ανησυχούντες εκσυγχρονιστές που από την πολλή ανησυχία τους για τον Γιώργο ανάβουν λαμπάδες στο μπόι του Σημίτη να πάνε όλα καλά…

Στον χώρο όπου ανακαλύφθηκε ο μεσοπίθηκος στη Χαλκιδική εθεάθησαν πολλοί εκσυγχρονιστές να πιθηκίζουν κατά του Γιώργου, κάνοντας τα μπάνια τους. Τους πήρανε όμως χαμπάρι και τα μελτεμάκια της εποχής έλεγαν τα νέα τους στη Χ. Τρικούπη.

Αυτή δεν είναι Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αλλά Εθνική Υπηρεσία Παραπλανητών… Λέτε να παραιτηθεί ο παραπλανηθείς Βύρωνας, όπως ισχυρίζονται οι ΠΑΣΟΚοι, αφού δεν δίνει το πόρισμα της ΕΥΠ στη δημοσιότητα… ή να παραμείνει, επιμένοντας ότι δεν έχει παραπλανηθεί;

Πόλεμος πυραύλων ή πόλεμος για να μη δοθούν παροχές; Αυτό είναι το «γαλάζιο» δίλημμα εν όψει ΔΕΘ.

Πάλι και φέτος η ΔΕΘ θα είναι ΔΕΝ.

Νταλίκες επιστρατεύουν οι «πράσινοι» σύντροφοι για να πάνε τους πυραύλους στη Θεσσαλονίκη. Άμα ζητήσεις νταλίκα, δεν υπάρχει ούτε για ζήτω. Είναι τόσο πολλές οι παροχές που δεν χωρούν πουθενά, γιατί δεν φαίνονται και πουθενά στον ορίζοντα.

Και οι «γαλάζιοι» και οι «πράσινοι» το κλέψιμο από τις τσέπες μας το βαφτίζουν «παροχές».

Ουκ αν λάβοις από εκείνους που δεν θα γίνουν κυβέρνηση και σου υπόσχονται παροχές. Και εσύ το γνωρίζεις κι εκείνοι το γνωρίζουν. Παραγνωριζόμαστε γενικώς, «πράσινοι» σύντροφοι, γι’ αυτό κόψτε κάτι.

Κάτι περίεργοι τύποι κυκλοφορούν με κάτι περίεργα σακίδια στη Χ. Τρικούπη.

Άμα εργάζεστε πολύ στον ήλιο, «πράσινοι» σύντροφοι, στις ξαπλώστρες, στις παραλίες, σύντομα αποκτάτε μαύρο χρώμα.

Εμείς καταφέραμε, έστω και με λάθος της πρακτικογράφου της Βουλής, να γίνουμε Ελεύθεριο-Βενιζελικοί… Ενώ εσείς ακόμα προσπαθείτε να γίνετε Ανδρεοπαπανδρεϊκοί… λένε οι οπαδοί του Ευάγγελου στο Κίνημα… Κακιούλες διαβλέπω καλοκαιριάτικα ή πήρε αέρα ο κώλος ορισμένων στο βενιζελικό στρατόπεδο από το λάθος της πρακτικογράφου να γράψει τον Ευάγγελο Ελευθέριο;

Τα Πάνο-κάτω περιέχουν οι «πράσινοι» φάκελοι για τον υποψήφιο δήμαρχο στον ολυμπιακών διαστάσεων δήμο. Λέτε να δούμε και περίεργες εκπλήξεις από τον τότε υπερπατριώτη υποψήφιο; Το «NEMECIS» έρχεται, Πάνο.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ