Αποστολικά και… άλλα

Τους νεκρούς ως συνήθως τους πάνε τέσσερις, έτσι και η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για να είναι ασορτί με τα ήθη και τα έθιμα των νεκρών, έφτασε στις τέσσερις μονάδες.

Α-κριτικά προβλήματα εγκατάλειψης, απομόνωσης και μαρασμού είδε ο Γιώργος στο νησί της Τήλου. Ας τα βλέπει η κυβέρνηση, που τα βλέπει όλα ρόδινα.

Είναι τόσο σίγουρος ο Σκανδαλίδης ότι δεν θα βγει δήμαρχος, που θυσιάζει την όποια πολιτική του ιδιότητα ανέξοδα, Σκανδαλίζοντας το μυαλό μας.

Κλωτσάει, λένε, η μουλάρα γιατί ορισμένα πράγματα δεν γίνονται όπως προστάζει εκείνη. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να τα βροντήξει και καλοκαιριάτικα. Εγώ βέβαια δεν το πιστεύω. Απλώς το αφήνει να διαρρέει και το διαπραγματεύεται.

Αρπάχτηκαν οι σύντροφοι για το ποδόσφαιρο και για τους παραγκάρχες που ο καθένας εκπροσωπεί… Και πού είσαι ακόμη…

Πες μου τον υπουργό σου να σου πούμε το έργο του… με μπινελίκια. Αμ, ποιος τολμάει να πει σε ποιου υπουργού το γραφείο δουλεύει, δεν μιλάει κανένας και καμιά ιδιαιτέρα, όλες μούγγα το έχουν κάνει το άλλοτε καμάρι, είμαι σε γραφείο του τάδε υπουργού.

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ από τη VPRC. Φαντάσου να πήγαιναν και για διακοπές οι «πράσινοι» σύντροφοι πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η διαφορά.

Αγαπητοί σύντροφοι, η διαφορά οφείλεται στα πρόσωπα της διαφθοράς, της αλαζονείας και μην ψάχνετε αλλού, μάταιος κόπος. Καταλάβετέ το.

Υπουργείο εμπορικής ταλαιπωρίας. Το ένα υπουργείο έλλειψη προσωπικού, το άλλο τι διάολο πρέπει να γίνει, για να καταλάβουν οι υπουργάδες ότι, όταν δεν τραβάς, αφήνεις και το χαλινάρι του μουλαριού της εξουσίας, ξεκαβαλικεύεις στο Μαξίμου και λες στον Καραμανλή: πρόεδρε, δεν μπορώ, άλλαξέ με… Δεν γεννηθήκατε όλοι για να γίνετε υπουργοί…

Η παιδεία νομίζει ότι πάει διακοπές αλλά η Μαριέττα δεν πήρε ακόμη χαμπάρι τι παίζεται. Ζει όνειρο καλοκαιρινής νυχτός, μα όταν ξυπνήσει τον Σεπτέμβριο, θα ‘ναι πολύ αργά.

Αναμένεται νέος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Κοκκαλιστών και Ξεκοκκαλιστών. Να μου το θυμηθείτε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα κείμενο τροπολογίας με το οποίο θα ζητάνε ίσα δικαιώματα για τον Ολυμπιακό όπως είχαν κάνει πριν από κάποια χρόνια, όταν κάποιοι ζητούσαν ίσα δικαιώματα για τον Παναθηναϊκό. Εδώ ο κόσμος χάνεται, και αυτοί ψάχνουν την μπάλα.

Έχασε την μπάλα ο Ορφανός, αλλά και στο «πράσινο στρατόπεδο» ακόμη την αναζητούν. Η Μιλένα δεν κατάλαβε, ο Λιάνης τη λιάνισε, ο Λοβέρδος τους το στρογγύλεψε, ο Φλωρίδης το εκτράχυνε, ο Χυτήρης μιλούσε σαν φωνή του παρελθόντος… Άντε μετά να βρεις το τόπι.

Καμιά ΕΛΠΙΣ για τις προσλήψεις στο νοσοκομείο… των Αθηνών. Κάποιοι μαγειρεύουν περίεργα πράγματα.

Αυτή δεν είναι ούτε ψωροκώσταινα ούτε παλαιοκώσταινα, ταλαιπωροκώσταινα είναι η χώρα που έχει υπουργό τον Ταλαιπωρογιάννη.

Αγαπητή κυβέρνηση, το ψάρι βρωμάει από το Κεφαλ(ι)ογιάννη, μη ρίχνεται τα βάρη στους άλλους.

Με αυτόν τον υπουργό της Ναυτιλίας είναι καλύτερα να το ονομάσετε υπουργείο εμπορικής ταλαιπωρίας και όχι ναυτιλίας.

Αγαπητέ κύριε Ορφανέ… Ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο λάθος. Βασικός κανόνας ζωής.

Αλήθεια, ο Βουλγαράκης τι λέει για το νομοσχέδιο του κυρίου Ορφανού; Συμφωνούσε ή διαφωνούσε;

Πρώτη πέρασε το τούνελ του Μαλλιακού η Τόνια. Και επειδή είναι τυχερή, να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν τροχαία ατυχήματα. Ενώ αν περνούσαν οι γκαντέμηδες της εποχής του Σημίτη, άσ’ τα, μη το συζητάμε το θέμα, θα γινόταν χαμός…

Ο Ορφανός βρήκε την μπάλα, αλλά την έχασε ο Κεφαλογιάννης.

Ποιος υφυπουργός χάθηκε τώρα τελευταία από την αγορά λόγω ακρίβειας της βενζίνης, ενώ άλλες εποχές ήταν λαλίστατος; Δεν έχει, λέει η πιάτσα (επιχειρήματα) για την ακρίβεια και ξέμεινε από βενζίνη.

Ανοιχτοχέρης ο υφυπουργός Αθλητισμού, έδωσε περισσότερα στην ΕΠΟ απ’ ό,τι ζητούσε η FIFA. Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Αυτά βλέπει ο Αλογοφέσις και μετά δεν έχει αυξήσεις.

Και όμως, για τα «γαλάζια» παιδιά υπάρχει ΕΛΠΙΣ. Από το παράθυρο για διορισμούς και μάλιστα καλοκαιρινά παράθυρα, ορθάνοιχτα λόγω γαλάζιου χρώματος.

Θαλασσογιάννης και πάσης Ελλάδας.

Έβαλαν φωτιά στον Λίβανο και μυρίζει καμένα πτώματα.

ΕΛΑΣ το μεγαλείο σου, με τις παράνομες συλλήψεις σου.

Μια βλάβη την ημέρα τις διακοπές τις κάνει πέρα και έτσι γλιτώνετε όλα τα έξοδα… Είδατε που ο Θαλασσογιάννης σας κάνει οικονομίες;

Χάρτες με τους τόπους των διακοπών θα τυπώσει η «γαλάζια» κυβέρνηση και θα πηγαίνετε διακοπές οικονομικές και θα πηγαίνετε όπου γουστάρετε και όσο καιρό γουστάρετε.

Όντως μας σκανδαλίζει ο Σκανδαλίδης με τις όμορφες και τρυφερές γυναικείες νεανικές υποψηφιότητες…

Δώρο από ένα κράνος στον Νικήτα και στον οδηγό του ετοιμάζεται να στείλει ο Σκανδαλίδης, διότι κυκλοφορούν χωρίς να φορούν κράνη ως οφείλουν και να δίνουν όντως το καλό παράδειγμα.

Καλά Γιώργο, άσε τα φιντάνια του εκσυγχρονισμού να κυκλοφορούν ελεύθερα στην TV και μετά να αναρωτιέσαι γιατί η διαφορά μεγαλώνει.

Κώστας Καραμανλής ο Μεγαλόκαρδος λένε ορισμένοι «πράσινοι» σύντροφοι για τον πρωθυπουργό. Αν ήθελε να μας διαλύσει θα μας πήγαινε τώρα σε εκλογές… Μας λυπάται όμως και μας δίνει παράταση ζωής, μπας και ψιλοσωθούμε.

Βύρων, Γιούλα, μας λείπετε πολύ και σας αγαπάμε. Εσείς στα Πόρτο Λάφια σας και εμείς στα Πόρτο Λιμάνια μας…

Μόνο καρδιακή προσβολή δεν έπαθε γνωστός ΠΑΣΟΚος, μόλις είδε την Τόνια να εγκαινιάζει το νέο τούνελ στον κόλπο του Μαλιακού. Κόλπος του ήρθε του ανθρώπου από το μπουρλότο που έβαλε η Τόνια και άνοιξε το τούνελ… Βρε, την τυχερή… Παντού δίνει βροντερό «παρών» η Τόνια…

«Γαλάζιες» αλληλοσφαγές μεταξύ υπουργάδων.

15 Ιουλίου, χρόνια πολλά Τάκη – Μήτσο…

Και τώρα πού να χωρέσει η Ντόρα. Παρά τη δίαιτα και τις καλές προσπάθειες, η Θεο-Ντόρα δεν χωρά ανάμεσα στον Τάσσο και τον Καραμανλή.

Πήρε φόρα ο Φούρας και τα ισοπεδώνει όλα στην Πάτρα. Τι διάολο έχει το όνομα του Αντρέα. Απ’ ό,τι φαίνεται, έχει και κάποιες χάρες του…

Άρχισε η θερινή αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ με όπισθεν ολοταχώς…

Τα παράπονά τους στον Γιώργο εξέφρασαν οι ξενοδόχοι.

Αυτοψία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έκαναν οι ξενοδόχοι στη Χαριλάου Τρικούπη. Διαπίστωσαν, ως γνώστες του αντικειμένου, ότι πολλοί ΠΑΣΟΚοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, βλέποντας όνειρα θερινής νυχτός. Τον μόνο που εξαίρεσαν από την κριτική τους ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που τον εμπιστεύονται απόλυτα.

Ποιον πολιτικό από τα πολλά υπόθετα που έχει βάλει κάποιοι τον αποκαλούν υποθετικό τύπο; Τι διάολο προσπαθεί να θεραπεύσει κρύβοντας το πρόβλημα;

Ορφανέ, άλλο πράγμα ο Γκαγκάτσης και άλλο πράγμα οι χαμαιλέοντες ομοσπονδάρχες του «πράσινου» στρατόπεδου που σε προσκύνησαν ανταλλάσσοντας τα πάντα για μια θεσούλα.

Γι’ αυτό δεν πάνε για διακοπές οι «πράσινοι» φέτος, μα φυσικά γιατί είναι σε μόνιμες διακοπές τον τελευταίο καιρό.

Με τέτοιες παράγκες και παραγκάρχες στο ποδόσφαιρο, έχει δίκιο ο Κεφαλογιάννης, που μιλάει για Καραγκιόζηδες και καραγκιοζιλίκια.

Αφού δεν μπορείτε να κάνετε οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΟ του Γκαγκάτση, Γωγώ μου, πάρτε τα κουβαδάκια σας, και πάτε για πλάτσα πλούτσα.

Τελικά νίκησαν όλοι και οι παράγκες και οι παραγκάρχες και οι παρά τον παραγκάρχη, εκείνο που έχασε σίγουρα είναι το τόπι…

Μιλένα μου, μην εκτίθεσαι, ο Γκαγκάτσης είναι μέλος του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, και πρόσεχε τον Βασίλη, είναι δύσκολος παίκτης.

Ακούς εκεί, από υπερθετικός τύπος να γίνεις ξαφνικά υποθετικός για έναν πονοκέφαλο και μια ημικρανία…

Για ποιον πολιτικό λένε ότι, επειδή διαθέτει μισό εγκέφαλο, τα παίρνει στο ημικρανίο του και όχι στο κρανίο;

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ