Πατρινά και άλλα

+ Τα ίδια πάλι στο Επιμελητήριο! Και πάλι δεν κατάφεραν να εκλέξουν πρόεδρο, αφού ο Τρύφωνας Φωτόπουλος και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν αποφασίσει αν θα στηρίξουν έναν εκ των Ψωμιάδη – Αντζουλάτου.

+ Σε δέκα μέρες λοιπόν θα γίνει η νέα ψηφοφορία προκειμένου να λήξει το θέμα… Θα λήξει όμως; Ο Αντζουλάτος με το γνωστό του ύφος διαμηνύει προς κάθε πλευρά ότι τελικά θα καταφέρει να είναι ο νέος πρόεδρος. Από την άλλη ο Ψωμιάδης κρατάει χαμηλούς τόνους και διαβουλεύεται…

+ Μίλησε ο Κελεπούρης! Δήλωσε λοιπόν ο… μεγάλος ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει τον Δημαρά ως υποψήφιο άλλου κόμματος. Μπράβο, ρε λεβέντες, και εις ανώτερα!

+ Και αυτό γιατί αποφασίσθηκε η αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Γιάννη Δημαρά. Αλλά ο Κελεπούρης θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο σοσιαλισμός προϋποθέτει δημοκρατική συνείδηση… λέω.

+ Η αποκάλυψη ότι ο κομματικός δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Μεσσάτιδας, Θανάσης Κολλιτσίδας, έχει φτιάξει βίλα στο Σαραβάλι αλλά προφανώς ξέχασε να δηλώσει όλα τα τετραγωνικά, έχει αναστατώσει κόμμα και πολίτες!

+ Μιλάμε δηλαδή για αυθαίρετη πισίνα, για ένα ξεχασμένο γκαράζ και έναν ξέμπαρκο στάβλο. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» και μέχρι σήμερα κανείς από το δικαστικό σώμα δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση. Να ελπίζουμε;

+ Ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΔ Θεόφιλος Βασιλείου έκανε ήδη τη διακήρυξη των θέσεών του χωρίς να αφήσει αιχμές. Μα, καλά, αυτό δεν είναι εκλογική αναμέτρηση, αλλά σεμινάριο: «Πώς δεν θα γίνετε νομάρχης»!

+ Αγαπητέ Θεόφιλε, ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας περιμένει να δει μια ουσιαστική αντιπαράθεση. Όχι για την κόντρα, αλλά για την ουσία. Να γίνει μια κριτική, βρε αδελφέ, έστω για την τιμή των όπλων!

+ Δηλαδή, για να καταλάβω, θα περάσουμε εκλογές στα… μουγγά; Από τη μια ο Φλωράτος και από την άλλη ο Θεόφιλος και εμείς είμαστε για τάμα φανουρόπιτας στον Άγιο Φανούριο για να τους φανερώσει τη λαλιά τους! Έλεος, ρε παιδιά…

+ Φούρας και Δημαράς διαπληκτίζονται για το ποιος είναι ικανός να μιλάει για διαφάνεια. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

+ Μα, καλά, ο Καπράλος τι θέλει να παραστήσει; Τι τον πέρασε τον δήμο Αροανίας; Έχει μπερδευτεί ο χριστιανούλης. Μεγάλε, μπορεί να θέλησε να σε ξεφορτωθεί το ΠΑΣΟΚ αλλά μην επιχειρείς να φορτώσεις με περίεργες επικοινωνιακές συνήθειες τους ταλαιπωρημένους κατοίκους της ορεινής περιοχής στην οποία θες να βολευτείς ως δήμαρχος. Άσε δε που έτσι και βγει στη φόρα τι έχουν κάνει ορισμένοι εκ των υποψηφίων δημοτικών σου συμβούλων, θα καεί το πελεκούδι!


Σχολιάστε εδώ