Στο απόσπασμα

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μπορεί να ήταν ο παίκτης που καταδίκασε τα «λιοντάρια» με τον προβληματικό και οξύθυμο χαρακτήρα του, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στον αγώνα με τη Πορτογαλία, λόγω της αγάπης που τρέφουν όμως οι άγγλοι φίλαθλοι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμήθηκε να παραμείνει στο απυρόβλητο.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις συγκέντρωσε τα πυρά, αυτή τη φορά ήταν αδύνατο να κατηγορηθεί γιατί αγωνίστηκε τραυματίας. Οπότε γι’ αυτόν τον σκοπό επιλέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν θεατρίνο τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απαιτούν από τους «μπέμπηδες» να τον διώξουν ή μάλλον να τον πουλήσουν σε άλλον σύλλογο, τονίζοντας ότι στη φάση με τον Ρούνεϊ έκανε θέατρο και αυτό είχε αποτέλεσμα την αποβολή του τελευταίου.

Γι’ αυτό και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας. «Ευτυχώς, έλαμψε το δίκαιο και η Γαλλία πέρασε στον τελικό, αφήνοντας τον θεατρίνο που όταν χάνει κάνει σαν μικρό παιδί έξω από αυτόν, αλλά και την ομάδα (σ.σ. Πορτογαλία), της οποίας οι παίκτες κάνουν βουτιές σαν να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό καταδύσεων», έγραψε η Mirror. Η άποψη των Άγγλων είναι απόλυτη για τον Ρονάλντο:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι αδύνατο ο Πορτογάλος να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Γουέιν Ρούνεϊ».
Η πρώτη συνάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου και οι Άγγλοι περιμένουν με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι ο Ρούνεϊ θα επιτεθεί φραστικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Φάμπιο Καπέλο θα αποφασίσει αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο», αναφέρουν οι Άγγλοι δημιουργώντας ουσιαστικά τις καταστάσεις, ώστε οι «μπέμπηδες» να υποχρεωθούν να παραχωρήσουν τον Ρονάλντο.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον πάντως δεν έχει πάρει θέση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άλλωστε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στη Μάντσεστερ και ο μοναδικός σταρ που απέμεινε στην ομάδα και διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του.


Σχολιάστε εδώ