Για «ΕΣΡ μουλάδων» μίλησε ο Χατζηνικολάου

Πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία, αλλά και επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης της περασμένης εβδομάδας (δίχως βέβαια να γίνει αναφορά), έπειτα από τα νέα πρόστιμα που έπεσαν -όχι χωρίς λόγο- στο κανάλι, σε σχέση με ό,τι ακούγεται για την αρνητική μοριοδότηση. Επί της ουσίας το κανάλι μέσα στην τηλεοπτική σεζόν καλείται να πληρώσει πρόστιμα συνολικά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 1,5 εκατ. ευρώ είναι για τη μεταβίβαση των μετοχών και το υπόλοιπο 1 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα. Μιλώντας για το πρώτο πρόστιμο, ο Ν. Χατζηνικολάου προκάλεσε τους παρευρισκόμενους να μιλήσουν επί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος όλων των τηλεοπτικών μέσων. Η κόντρα επεκτείνεται και στο ραδιόφωνο, καθώς την επόμενη Τρίτη κρίνεται εκπομπή του Alpha Radio, για την οποία υπήρξε αυτεπάγγελτη καταγγελία τον… Μάρτιο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε λόγο για «αισχρού είδους διακρίσεις» στο επίπεδο του προγράμματος και αναφέρθηκε συγκριτικά στα σόου των Ψινάκη και Πάνια (Alter), στο «Fear Factor», το οποίο μεταφέρθηκε από το Μακεδονία TV στον ΑΝΤ1, αλλά και στο «Survivor» του Mega. Πρόσθεσε επίσης πως δεν του αρέσει η αθυροστομία του Ψινάκη και πως δεν ήταν καλή η ιδέα με τις τουαλέτες στην πρώτη εκπομπή.

Χαρακτηριστικά ο Ν. Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν ζούμε σε ένα «θεοκρατικό καθεστώς» και αν υπάρχει ένα «Συμβούλιο μουλάδων» που «κρίνει με βάση το κοράνι».

Σε οικονομικό επίπεδο ο Ν. Χατζηνικολάου έκανε λόγο για αύξηση των εσόδων κατά 16,5% και μείωση των εξόδων κατά 5%, καθώς και για τον επόμενο προϋπολογισμό που θα μειωθεί κατά 25 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, η πρώτη παρουσία της Σεμίνας Διγενή ως διευθύντριας προγράμματος, με την επισήμανση από την ίδια πως «κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς χρήματα» και «θα δει αν τους αρέσει ή όχι».


Σχολιάστε εδώ