αποστολικά και… άλλα

Αγαπητέ υπουργέ μου, αν κάποιοι περιφερειάρχες δεν μπορούν να αξιολογήσουν ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να το εντάξουν σε διαδικασίες, ήθελα να ‘ξερα γιατί τους κρατάτε…

Με ορισμένους περιφερειάρχες που δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα με τα ευρωπαϊκά προγράμματα, ήθελα να ‘ξερα πώς θα μοιράσετε τα κονδύλια του Δ΄ ΚΠΣ, που θα πάνε όλα στην περιφέρεια, κύριοι υπουργάδες μου.

Αναζητείται ηθικόν στο ΠΑΣΟΚ, διότι από αν-ήθικον δόξα τω Θεώ, μια χαρά τα καταφέρνουν οι σύντροφοι.

Αλήθεια, πόσα χαλασμένα γιαούρτια ΦΑΓαμΕ;

Ποιος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας για τον τουρισμό και την προβολή της; Μα, φυσικά, ο Ορφανός. Τέτοια προβολή δεν έχει γίνει ξανά και μάλιστα από τζάμπα μάγκα.

Το ΠΑΣΟΚ δεν πάει άσχημα, διαπίστωσε ο Γιώργος. Μάλλον θα βλέπει ένα άλλο ΠΑΣΟΚ.

Άλλο πράγμα οι ηλιοδιασκέψεις λόγω του «πράσινου» ήλιου και άλλο οι ηλεκτρονικοδιασκέψεις, φούφουτοι και άσχετοι της νέας εποχής.

Το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται, αλλά δεν ανήκει και σε κανέναν παρά μόνο στον λαό του, κύριοι της νέας εποχής.

Καλά, ρε σύντροφοι, εδώ δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε ο ένας δίπλα στον άλλον, θα επικοινωνείτε σοβαρά μέσα από κομπιούτερ και τηλεδιασκέψεις;

Με λάθος τρόπο σε λάθος χρόνο και με λάθος θέμα προσπαθεί ο Γιώργος να συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το ΠΑΣΟΚ συνολικά.

Το «θολωμένο τους μυαλό» είναι ο νέος ύμνος που θα αντικαταστήσει τον περίφημο «ήλιο τον πράσινο».

Στο ΠΑΣΟΚ πήραν χαμπάρι ότι η κυβέρνηση με διάφορα τερτίπια και μαγειρέματα προσπαθεί να μειώσει την ανεργία. Σαράντα χρόνια φουρνάρηδες, στα μαγειρέματα μειώσεων είναι μανούλες οι «πράσινοι» και το ψυλλιάζονται αμέσως ότι οι «γαλάζιοι» αντιγράφουν τον κακό τους εαυτό…

Αν ήξερε ο Γιώργος τι του σούρνουν οι υποστηρικτές του στα «πηγαδάκια», θα πάθαινε έμφραγμα. Το κρίμα είναι σε αυτούς τους χαμαιλέοντες που αλλάζουν απόψεις και θέσεις ανάλογα με το πώς τους μιλάει ο Γιώργος.

Βάζει μπροστά την εκ-λογική μηχανή του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος. Εκλογική πενία τέχνες μηχανεύεται…

Όλα στον αέρα με τη «γαλανή» κυβέρνηση. Η Ολυμπιακή, οι τιμές στα καύσιμα, οι ομάδες μας στις διεθνείς διοργανώσεις… Είναι δυνατόν μετά να μην ονομαστεί «κυβέρνηση αέρος αέρος»; Το σαλαμάκι αέρος έρχεται και για άλλα θέματα.

Να ζητήσω συγγνώμη για το τυπογραφικό λάθος που εμφάνιζε τον Χρήστο Πρωτόπαπα ως υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο με τον Γιάννη Σγουρό αντί του σωστού Ανδρέα Πρωτόπαπα. Αν ο Χρήστος κατέβαινε, τότε είναι σίγουρο ότι τις εκλογές θα τις κέρδιζε ο Ντινόπουλος. Έφτυνε τον κόρφο της η Φώφη μόλις διάβασε το προφανές τυπογραφικό λάθος και η καρδιά πήγε στη θέση της όταν πληροφορήθηκε το σωστό.

Με κείνα τα χρωστούμενα από την εποχή Σημίτη τι θα κάνει ο Γιώργος; με ρώτησε γνωστός αγρότης του ΠΑΣΟΚ.

Όταν γίνει ο Γιώργος πρωθυπουργός, δεν θα υπάρχουν αγρότες. Θα ‘χουν πεθάνει όλοι, οπότε δεν χάνει τίποτα να το υπόσχεται.

Είχαμε τις ζέστες, πλάκωσαν στο ΠΑΣΟΚ και τα μπουρίνια. Άντε να σωθούν οι «πράσινοι»…

Να δεις που το παιδί στο τέλος θα πάει άκλαυτο.

Πολύ γέλιο έπεσε στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά και με τη δέσμευση Γιώργου για 800 ευρώ στους αγρότες. Ο ένας έλεγε ότι είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα, αλλά ο άλλος, ο… υπουργός Γεωργίας, πιο θαρραλέος, έλεγε ότι είναι δυνατόν να γίνουμε κυβέρνηση, αλλά είναι αδύνατον να τα δώσουμε.
Αδύνατον να γίνουμε κυβέρνηση, άρα είναι αδύνατον και να δώσουμε τα 800 ευρώ στους αγρότες, ίσως θα ήταν πιο σωστό να πει.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τη φωνή του Κυρίου, τώρα θα μάθουμε και την τηλεόραση του Κυρίου που θα πιάνει χωρίς κεραίες, διότι θα έχει σύνδεση με τους ουρανούς.

Ποια υπουργός έχει το παρατσούκλι «οραματίστρια» και γιατί;

Ωραίος ο καταφερτζής. Ζητούνται υδραυλικοί στο ΠΑΣΟΚ για τα νερά που μπάζει το καράβι. Χρειάζεστε βούλιαγμα όλοι εσείς που οδηγείτε επικοινωνιακά τον Γιώργο, κύριέ μου.
Για ποιον υπουργό και γιατί λένε ότι τα θέματά του τα βλέπει παραμορφωμένα στον καθρέφτη του;

Η παιδεία σε διακοπές.

Η κυβέρνηση κατεβάζει τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, μπας και στο ΠΑΣΟΚ καταφέρουν να πιάσουν τη βάση για τις εκλογές του Οκτώβρη.

Αλήθεια, πόσοι βουλευτοϋπουργάδες έχετε κάνει πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού;

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του TOR-Μυαλού του.

Ελβετικός πανικός στο ΠΑΣΟΚ.

Οι Ελβετοί δεν κατάφεραν μόνο να βγάζουν ρολόγια, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά και να ανοίγουν τους λογαριασμούς με ρολόγια ακριβείας.

Για να δούμε τώρα τους «πράσινους» φίλους πώς θα συμπεριφερθούν.

Όλοι στο Ρέθυμνο μου φαίνεται ότι δουλεύουν για τον Νεονάκη.

Θα πάρει τον σπόγγο και θα τα σβήσει όλα ή θα μείνουν ανεξίτηλα μελανά γραμμένα τα νούμερα;

Στο ΠΑΣΟΚ, μου είπε κορυφαίος «πράσινος» με δόση αυτοσαρκασμού, πάλι με νούμερα μπλέξαμε και άντε να ξεμπλέξουμε. Τι εννοεί άραγε ο ποιητής;

Ορφανο-κακιούλες αλλά με ονοματεπώνυμο. Αν είσαι 2,5 χρόνια υφυπουργός Αθλητισμού και δεν έχεις καταλάβει τι είναι η FIFA, τότε στο σπίτι σου, σχολίαζε «γαλάζιος» βουλευτής.

Ποιος Θεός ο Ζιντάν…

Βάλε τον αγρότη να βάλω την αγρότισσα μπας και πάρουμε σύνταξη 800 ευρώ όταν θα γίνει ο Γιώργος πρωθυπουργός.

Αλήθεια, οι αγρότες του Κολωνακίου με τις τζιπάρες, θα παίρνουν 800 ευρώ σύνταξη;

Μας ζαλίσατε τα ούμπαλα με την μπάλα.

Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός είναι το ματς ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για το θέμα του ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, για γέλια και για κλάματα.

Το νομοσχέδιο έμεινε Ορφανό, σε λίγο και ο αθλητισμός θα Ορφανέψει.

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε, είπε ο Μπλάτερ στον Ορφανό.

Ποιος υφυπουργός λέγεται γκα-γκας… και γιατί;

Γίνεται της Κορέας με το πετρέλαιο…

ΠΑΣΟΚ – διαγραφές προσεχώς. Το έργο τώρα είναι ακατάλληλο διά ανηλίκους.

Αγαπητέ κύριε Γκα-γκα, υφυπουργέ μου. Και ο Γκαγκάτσης να φύγει κανείς δεν σου δίνει εγγυήσεις ότι ο επόμενος δεν θα είναι χειρότερος για σένα, με τον τρόπο που φυσικά σκέφτεσαι.

Άμα κάνεις ψηφοδέλτιο στο Μαρούσι Πάνο μου, τρύπησέ μου τη μύτη.

Πανικός στο Μαρούσι με τις αποκαλύψεις που έρχονται. Κάποιοι ετοιμάζονται να κρυφτούν.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ