Με… άρωμα Βαρκελώνης ξεκίνησε η Βούλα

Εκτός της νίκης συμβολίζει επίσης μια μεγάλη αγκαλιά, η οποία φτάνει ως τα αστέρια. Η συνύπαρξη πράσινου, κόκκινου και μπλε συμβολίζει τη βούληση της υποψήφιας να πορευθεί ανεξάρτητα και χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Όσο για το όνομα της παράταξης; «Για τη Θεσσαλονίκη – Βούλα Πατουλίδου» (χωρίς «ρε γαμώτο»!).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης της υποψηφιότητάς της, σε ξενοδοχείο της πόλης, προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο κυριαρχούσε η κορυφαία αθλητική στιγμή της, η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992. Στην ομιλία της η Βούλα κατηγόρησε τον Ψωμιάδη ότι «προκειμένου να συγκαλύψει την έλλειψη οράματος, σχεδιασμού και μοντέλου ανάπτυξης καλλιεργεί έναν ιδιότυπο τοπικισμό», ότι διοργανώνει «ανούσιες εορτές και πανηγύρεις», ότι εξαπολύει «κορώνες λαϊκισμού», ότι «εκπαιδεύει τους πολίτες σε κολακείες με λεκτικά πυροτεχνήματα και πολιτικούς παλικαρισμούς, με μεγάλα λόγια και μηδαμινό αντίκρισμα σε έργα».

Η Β. Πατουλίδου επέκρινε τον Π. Ψωμιάδη ότι «χρησιμοποιεί ως άλλοθι την ‘‘αθηνοφοβία” και την υποκριτική ‘‘αθηνομαχία”» προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον πολίτη και να κρύψει τη δική του αδυναμία, ενώ μίλησε για «επίπλαστη διεκδικητικότητα, ξύλινο καταγγελτικό λόγο, άγονο και αναποτελεσματικό».

Η Βούλα τόνισε ότι στόχος της είναι η ανατροπή αυτής της κατάστασης και κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση ώστε «οι εκλογές του Οκτωβρίου να μην είναι μια ακόμη χαμένη ευκαιρία».


Σχολιάστε εδώ